Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ABD Başkan Yardımcısı Bıden’dan Başbakan Yıldırım’a Taziye Telefonu

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden dün Başbakan Binali Yıldırım’ı telefonla arayarak, Türkiye’de vuku bulan terör saldırıları bağlamında taziye ve dayanışma mesajlarını iletti.Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, ABD...

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2016 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2016 12:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden dün Başbakan Binali Yıldırım’ı telefonla arayarak, Türkiye’de vuku bulan terör saldırıları bağlamında taziye ve dayanışma mesajlarını iletti.
Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden dün Başbakan Binali Yıldırım’ı telefonla arayarak, Türkiye’de vuku bulan terör saldırıları bağlamında taziye ve dayanışma mesajlarını iletti. Biden, ayrıca Yıldırım’ı üstlendiği görev için tebrik etti. Başbakan Yıldırım, muhatabına teşekkür ederek, başta PKK ve DAEŞ olmak üzere, bütün terör örgütleri ile mücadelede iki müttefik olarak Türkiye ve ABD’nin yakın işbirliğini sürdürmelerinin önemine dikkat çekti.
Görüşmede, Kıbrıs’taki müzakere sürecinin de gündeme geldiği, Türkiye ve ABD’nin adadaki görüşmelere verdiği desteğin teyit edildiği belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.