Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

65. Hükümetin Kurulmasının Ardından

Orman Ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun 65. Hükümette Yer Alması Memleketi Afyonkarahisar'da Memnuniyetle Karşılandı

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2016 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2016 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
65. Hükümetin Kurulmasının Ardından
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun, 65. Hükümette de eskisi gibi yine yer alması memleketi Afyonkarahisar’da büyük sevinçle karşılandı.
Konu ile ilgili bilgisine başvurulan Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konak, haberi aldıktan sonra duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bakan Eroğlu’nun önceki AK Parti hükümetlerinde olduğu gibi 65. Hükümette de aynı Bakanlıkta kalmasının çok doğru bir karar olduğunu kaydetti. Bakan Eroğlu’nun önceki dönemlerde Türkiye genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar’da da yaptığı dev yatırımlarda imzasının olduğunu ve bunun her kes tarafından çok iyi bilindiğini aktaran Başkan Konak, “Bakan Eroğlu ilimiz ve ülkemiz için gerçekten büyük bir değer. Nitekim 65. hükümette de yer alması ve üstü üste oluşturulan kabinelerde yerini sürekli koruması bunun en bariz örneğidir. Kurulan yeni hükümetin ve Bakan Eroğlu’nun yerini korumasının ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını dilerim” ifadelerine yer verdi.
“YENİ HÜKÜMETTE BAKAN EROĞLU’NUN OLMASI BİZLERİ ŞAŞIRTMADI, AKSİNE OLMAMASI ŞAŞIRTIRDI”
Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir ise Bakan Eroğlu’nun, 65. Hükümette yer almasının esnaflar tarafından memnuniyetle karşılandığını belirterek, “Bakan Eroğlu’nun yeni kabinede görev alması bizleri çok fazla şaşırtmadı, aksine almaması bizleri şaşırtırdı” dedi.
Bakan Eroğlu’nun kendi alanında sadece Türkiye’de değil, dünyada kendisini kanıtlamış birisi olduğunu aktaran Başkan Birliktir, “Bakan Eroğlu bizlerin yani Afyon’un gururu. Biz zaten Bakan Eroğlu’nun yeni kurulacak hükümette tekrardan görev alacağına inanıyorduk, öyle de olsu zaten. Bundan sonraki süreçte de Bakan Eroğlu’nun geçmiş yıllar göre daha fazla hizmet etmesini ve yeni destanlar yazmasını kendisinden bekliyoruz” diye konuştu.
HABER BİZLERİ ZİYADESİ İLE MUTLU ETTİ
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ise il teşkilatı olarak aldıkları haber karşısından çok mutlu olduklarını dile getirerek şunları söyledi:
“Bakan Eroğlu önceki kabinelere de bakıldığı zaman zaten en çalışkan Bakanlardan birisi olduğu görülmektedir. Yeni kurulan hükümette de tekrardan görev alması bizleri ziyadesi ile mutlu etti. Çalışkanlığı ile bilinen Bakan Eroğlu’nun ilerleyen dönemlerde de aynı şevk ve aşkla ülkemizle birlikte ilimize sayısız yatırımlar, hizmetler yapacağına kalben inanıyorum. Yeni hükümet ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.