Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

11 yaşında tüm siyaset dünyasıyla tanıştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, siyasi liderlere... Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'dan ünlü sanatçılara... Türkiye'nin zirvesiyle teker teker selfie çekti, bir anda sosyal medyada fenomen haline geldi. İşte Türkiye'nin "Kim bu çocuk?" dediği, 11 yaşındaki Yakup Nurullah Narin.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2016 08:58
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2016 08:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
11 yaşında tüm siyaset dünyasıyla tanıştı
Türkiye bu çocuğu, bu fotoğrafları konuşuyor. Liderler, askerler, sanatçılar... Yani Türkiye'nin zirvesi. Hepsiyle tek tek selfie çekti. Bir anda fenomen haline geldi. 7 Ağustos'ta Yenikapı'daki Demokrasi ve Şehitler mitingi'ne ailesi olmadan tek başına gitti. Korumaları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çevresinde etten duvar örse de pes etmedi. O kadarla kalmadı. Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli'yle de aynı karede buluşmayı başardı.

Yüzlerce haberciyi atlatıp Genelkurmay başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve komuta kademesine yaklaşabilen tek isim de o oldu. 11. cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Diyanet işleri Başkanı Mehmet Görmez, Cübbeli Ahmet Hoca, İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay, Yılmaz Erdoğan ve diğerleri. Türkiye'nin en ünlü isimleri onunla selfie çektirdi. Yakup'un en büyük amacı siyasete atılmak. Fotoğraf çektirdiği liderlerden bir gün koltuğu devralabilmek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.