Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"10 Temmuz hikayesi sona ermiştir"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '10 Temmuz hikayesi sona ermiştir şimdi önümüze bakacağız'' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2016 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2016 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"10 Temmuz hikayesi sona ermiştir"
MHP lideri Devlet Bahçeli, grup toplantısında konuştu.

Bahçeli’den satır başları şöyle:

Terör her yerdedir. Ne acıdır ki Türk milletinin terörden en çok çeken millettir. Bombalar silah sesleri pusular bu aziz milleti perişan etmektedir. Biteceği söylenen terör Türkiye’yi kana buladı.

Türkiye çok tehlikeli sonuçları olacak bunalım içine girmiştir. Milletimizin kimliksizleştirilmesi alt kimlikleri sivriltilmesi emelleri üzerine kurulan çözüm süreci terör örgütünü kamçılamıştır. Türk milleti öfke içindedir. Şayet vatandaşlarım hükümetin terörle mücadele başarısız olacağına fikrine tam varırsa ceza kesme psikolojisinin yayılmasına neden olacaktır. İçten içe kaynayan milli öfkede milli güvenlikte devasa açık etkilidir. Ülkemizdeki her rezaletin sorumlusu bellidir. Başka yerlerde suçlu aramak nafiledir. Sorumlu AKP’dir. PKK üzerinden yıllardır ekilen rüzgar bomba mayın olarak biçilmektedir.

Biz AKP ile ilgili her tespit teşhisimizde hep haklı çıktık. Terörle mücadeleye hep destek verdik. Diyorum ki Türkiye’nin asıl meselesi açılışını yaptığının köprüden geçilip geçilmediği değil. PKK ve IŞİD Türkiye'ye infaz ile görevlendiriliyor. Vatana ihanet hiç mi uykularınızı kaçırmıyor. Sayın Erdoğan, sayın Yıldırım bu terör ne zaman bitecek. Dünya üzerinde böyle yönetim nerede görülmüştür.

MHP doğru ve mili politikaların sağlam bir şekilde yanındadır. AKP hükümetine sesleniyorum yetki ise elinizde vardır. Türkiye’nin mili birliğini yıkmaya çalışan ihanet odaklarına haddini bildirin.

SURİYELİLERE VATANDAŞLIK

Gündemdeki meselelerden biri de Suriyelilere vatandaşlık meselesidir. Bize göre bu teşekkürün içi boş, anlamı yoktur. Hepsinden önemlisi ortada teşekkürü gerektirecek bir şey yoktur. Cumhurbaşkanı Suriyelilere vatandaşlık hakkı vereceğini duyurmuştur.

Vatandaşlıkla ilgili işler Cumhurbaşkanı’nın yetkisinde değildir. Ekmeğimiz paylaşalım Türk milletinin cömertliğini gösterelim, insani yardımlarımızı muhataplarına sunalım bunlara bir diyeceğimiz yok. Oy hesabıyla gündeme getirmek sorumsuzluktur. Madem Suriyelilere verilecek TOKİ konutları varsa bu milletin asil evlatlarına niçin verilmedi. Sayın Erdoğan’a tavsiyem önce kendi vatandaşlarının ibretlik hallerine baksın. Türk vatandaşları Almanya’ya ülkesinden kaçarak değil iş gücü eksiliğinden dolayı davet üzerine gitmiştir. Bu iki husus geceyle gündüz kadar farklıdır. Türk vatandaşlığı Cumhurbaşkanlığı keyfine bırakılmış bir unvan değildir. Siyasi düşünce ve parti farkına bakmadan herkesi Türk vatandaşlığı konusunda demokratik itirazını göstermeye çağırıyorum.Suriyelilerin neden olduğu sosyal açmazlar toplumsal huzurumuzu tehdit etmektedir.

Türk milliyetçileri Türkiye’nin bölünmesine kardeş kavgasına sürüklenmesine sessiz kalmayacaktır. Vatandaşlık hakkının peşkeş çekilmesine sonuna kadar karşı çıkacağız.

"10 TEMMUZ HİKAYESİ SONA ERMİŞTİR"

Toplantı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Devlet Bahçeli, parti için muhalefetle ilgili ''4 arkadaşın ortak toplantısında basına intikal eden 3 önemli başlık bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi yargının kararını sabırla beklemektir. Onu biz de istiyoruz. Demek ki 10 Temmuz hikayesi sona ermiştir şimdi önümüze bakacağız. MHP'yi tarlaya süren korsan toplantılar yapan tellere tırmanan birileri varsa inceleniyor bunlar da merkez disiplin kuruluna sevk edilmek üzere gerekli işlem yapılacaktır MHP ayıklanacaktır'' dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.