Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Plakayı bulduk!

Yazının Giriş Tarihi: 27.02.2019 00:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.02.2019 00:03

Evet sonunda plakayı bulduk. Ligin 16’ncı sırasındayız. Düşme potasındayız. Ben gerçekten bezdim. Ortamlarda olmamaya açıkçası özen gösteriyorum. "Ne olacak bu Bursaspor'un hali?" sorularına muhatap olmaktan utanç duyuyorum. O herkesin aklından geçen son benimde aklıma gelmiyor değil. Geliyor gelmesine de bir an önce uzaklaştırıyorum. Allah korusun. 11 maçın 6'sı deplasmanda. Rizespor'u dahi yenemeyen bir Bursaspor acaba hangi takımı yenmeyi hedefliyor. Camia olarak hep beraber merak ediyoruz. Bu futbolla o puanları nasıl alacağız işimiz çok zor. Erzurumspor, Başakşehir ve BJK'dan 1 puan alıyorsa sen şampiyon olmuş bir takım olarak bam bam rakiplerini yenecek ve  3 leri atacaksın sepete kardeşim. Fenerbahçe 3-0 geride olduğu maçta 1 puan için asılıp savaşıyor ve maçı 3-3 e getiriyorsa sen de mücadele edeceksin be kardeşim. Saldırıyorlar alıyorlar. Mücadele ediyorlar kazanıyorlar.

Ya biz ne yapıyoruz kocaman bir hiç.

Ben de dahil, "eldeki malzeme bu ancak bu kadar oluyor" tatavalarını yaptık, yapmadık dersem yalan olur. Ama aşçının hiç mi suçu yok? Mademki dert lezzetli yemek pişireceksin, o zaman pazara gittiğinde seçtiğin malzemelere dikkat edeceksin, özenle seçeceksin. Eğer aksini yaparsan o yemek tabi bir şeye benzemez tatsız tuzsuz lapa gibi bir şey olur. Malzemeyi seçerken özen gösterme, ondan sonra eldeki malzeme bu diye şikayet et. Şaka gibi her şey.

Bu arada Samet Hoca da raydan iyice çıktı. Yaptığı açıklamalara daha dikkat etmek zorunda. Taraftara odaklanmayı bırakıp işine sahaya odaklanmalı. Ha bir de nüktedan esprili ve ironi içerikli konuşmalarından şu süreç boyunca uzaklaşmalı. Çünkü taraftar diken üzerinde. Bu tarz söylemler onlara hoş gelmiyor olabilir ki haklılar da. Daha dikkatli açıklamalar yapmakta fayda var. Ortalık tam yatıştı diyoruz sakinleşti diyoruz hop bir açıklama yangın her yeri sarıyor.

Yahu biraz dikkat edin. Zor olmasa gerek. 

Yav he he anladık. Ligin en az kazanan takımı Bursaspor. Beynimize kazındı. Bu durumu kanıksadık. Alıştırıldık belki de. Ne sahadaki futbolcular, ne Samet Hhoca ne de Bursaspor Başkanı ve yöneticileri durumun vahametinin farkında değil. Olayın ciddiyetinin farkında olan sadece taraftarlar. Perişan haldeler. Buradan taraftara seslenmekte yarar görüyorum. Sivas maçında agresif tribün şart. O sevimsiz stadı sevmediğinizi biliyorum ki ben de sevmiyorum ama o stadı doldurmalısınız. Takımı itip kaostan uzak bir şekilde 2010 ruhundaki gibi sahadaki 11 kişiye destek vererek maçı kazanmamız şart. Sivas maçını ya almalıyız ya da almalıyız. Başka çaremiz yok.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.