Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“ZERK” ARALIK’TA VİZYONDA...

“Korku yalan söylemeyi öğretir!” veya “İnsanın en korkunç sırları kendisinde sakladıklarıdır!”

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2018 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2018 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
“ZERK” ARALIK’TA  VİZYONDA...

 “Korku yalan söylemeyi öğretir!” veya “İnsanın en korkunç sırları kendisinde sakladıklarıdır!”

 Ters köşeye sahneleri ve farklı konusu ile dikkatleri çekecek olan. Ahu Sungur ve Ergün Demir'in başrollerini paylaştığı, psikolojik gerilim türündeki “ZERK“ filmi büyük merak uyandırdı.

 Türkiye'de vizyona girmesinin yanı sıra Güney Amerika'da Arjantin, Avrupa'da Almanya ve Fransa Asya'da ise Azerbaycan'da yayınlanacak olan “ korku yalan söylemeyi öğretir” sloganıyla yola çıkılan,” İnsanın en korkunç sırları kendisinde sakladıklarıdır” cümlesini de pekiştiren filmin çekimleri son hızla devam ediyor.

 Ahu Sungur ve Ergün Demir'in yanı sıra ZERK’in kadrosunda; Açelya Elmas, Bülent Seyran, Selma Dinçer, Arzu Suriçi Kireççi, Ali Ertem, Taner Bahadır, Pervin Ünalp, H. İbrahim Kalaycıoğlu, ve Kahraman Sivri rol alıyor.

 Son 3 yıldır Arjantin'de katıldığı dans yarışmasında yoğun ilgi gördükten sonra orada iki tiyatro oyununda İspanyolca konuşarak rol alan, Ekim ayı itibariyle de “Çiğdem Tunç Tiyatrosu”nun yeni oyunu “Bin bir Gece Masalları”nda sahne alacak olan Ergün Demir ve 4 sezon yayınlanan “O Hayat Benim” dizisi, “Mandıra Filozofu” filmindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Ahu Sungur gerilim türündeki bu filmle bir araya geldi.

  Uzun süredir bir projede yer almayan Açelya Elmas'ın dönüşü ZERK filmiyle oldu. Açelya Elmas'ın yanı sıra” İstanbullu Gelin” dizisiyle oyunculuğu daha da parlayan Semra Dinçer’de bu kez farklı bir rolle ZERK ’te…

Bülent Seyran konuk oyuncu olarak filme renk katacak. Filmde dikkat çeken isimlerden biri de Arzu Suriçi Kireçci canlandırdığı karakterle filmin kilit noktası olarak adından söz ettirecek. Kahraman Sivri ve Halil İbrahim Kalaycıoğlu’da filme konuk oyuncu olarak katılacak isimlerden.

 Senarist ve Yönetmenliğini Battal Karslıoğlu’nun yaptığı, çekimleri Polonezköy ve Bursa'da süren filmin yapımcıları Ali Ertem ve Murat Aktunalı...

 Filmin oyuncu ve yapımcı kadrosunun da hazır bulunduğu Bursa Lansmanında film basın mensuplarına tanıtıldı.

 Görüntü Yönetmenliğini Iman Tahsin'in, yapımcılığını Trio Grup Pictures A.Ş’nin üstlendiği film, Aralık ayında seyirci ile buluşacak.

HABER VE FOTOĞRAF: ÖZKAN YILDIRIM


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.