Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zebranın bütün çizgileri burada ‘Ayze home’

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2017 23:29
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2017 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zebranın bütün çizgileri burada ‘Ayze home’

Ayze Home yetkilileri Murat Yılmaz Ve Hasbi Çavdar Bursa Haber’e konuk oldular.
Zebra Stor Perde - Sektörel ve Kişiye Özel Tasarımlar - 3 Boyutlu Duvar Kağıdı Tasarımları ve Canvas Tablolar konusunda uzmanlaşmış olan franchise talepleri olduğunu ve bunları uzun vadede değerlendireceklerini dile getirdi. 

NEDEN TERCİH EDİLİYORSUNUZ? 
Bunun pek çok nedeni var fakat en önemlisi kalite diye vurgulayan firma yetkilileri biz günde yüz perde yapmak yerine on perde yapıp kaliteden ödün vermiyoruz ve işimizin arkasındayız bu neden le de her gen gün başarı ivmemizi yukarı tanışmaktayız diye ifade ettiler. Aynı zamanda en büyük hedeflerinin marka olarak kurumsal kimliğimizi on plana çıkararak dünya devi firmalar arasına girmek olduğunu belirttiler 
FİRMANIZIN TARİHÇESİ NEDİR? 
2016 Yılında 10 yıllık bir tecrübe ile kurulan firmamız baskılı zebra perde, stor perde ve duvar kağıdı üretimi yapmaktadır.
Kullanılan baskı zemininden, baskı tekniğine kadar her şeyi özel olarak araştırmış ve en üst düzey kalitede baskılı perde üretimleri yapmayı kendisine ilke edinmiştir. Kullandığı baskı kumaşlarını piyasada hazır olarak satılan kumaşlarla değil, kendisine özgü atkı ve çözgüleri olan, üzerinde baskıyı daha canlı ve net gösterecek kimyasal bileşenler bulunan, bu kimyasal bileşenler sayesinde solmayı engelleyen ve normale göre daha az kirlenen kumaşlar üreterek baskı işlemlerini bu kumaş üzerine uygulamaktadır.
Kullanılan baskı makinesi sanayi tipi seri üretim makinesi değil, butik işler için maximum çözünürlükte işlem yapan baskı makinesidir. Belgeli Kokusuz UV mürekkepleri sayesinde en iyi kaliteyi hedeflemiştir. Arşivimizde bulunan 5000'den fazla yüksek çözünürlüklü lisanslı resimlerimiz ile her zevke her yaşa hitap etmekteyiz. Arşivimizdeki resimlerle de sınırlı kalmamakla birlikte istenilen her türlü resmi, doğum, düğün, aile, sünnet, taraftar, özel gün, logo, yazı vb. nitelikteki her resmi zebra perde, stor perde ve duvar kağıdı baskı işlemine tabi tutabiliriz.
NERELERDE HİZMET VERİYORSUNUZ VE KURUMSAL YAPINIZ NEDİR? 
Türkiye genelinde birçok şehirde ve Almanya, Bulgaristan, Hollanda, İsviçre, Fransa olmak üzere belli başlı ülkelerde de bayiliklerimiz bulunmaktadır.
VİZYON
Perde sistemleri sektöründe kurumsallaşan, adını bu alanda tüm Türkiye'de duyurmuş bir firma olmak
MİSYON
Müşterilerine sunduğu hizmetler ve yaklaşım ile müşteri memnuniyet prensibini benimsemek
Değerler:
En uygun ve doğru ürünü tedarik etmek
Uygun fiyatlandırma politikası
Saygı göstermek ve güvenilir olmak
Projelerinde eksiksik ve ödün vermeden çalışmak
Bilgi birikimini sürekli artırmak
İLETİŞİM BİLGİLERİ:
Beşevler, Boğaçhan Sk. Polat Apartmanı, 16000 Nilüfer/Bursa, 
Tel: 0224 999 65 60
Faks:0224 999 65 60
www.ayzehome.com

HABER VE FOTOĞRAF: ERDEM BERK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.