Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ZAYIFLAMANIN BURSA'DAKİ TEK ADRESİ

1994 yılından beri hizmet vermekte olan Olympic 2 Spor Merkezi'nin idarecisi Sayın Kadir Sakızcı ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2017 23:56
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2017 23:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ZAYIFLAMANIN BURSA'DAKİ TEK ADRESİ

Olympic 2 Spor Merkezi'nin  idarecisi Sayın Kadir Sakızcı  ‘Gelişme çağında, boy uzamasına yardımcı olur ve ileri yaşlarda meydana gelen kas erimesini ve birtakım eklem rahatsızlıklarını önler’ dedi.

Öncelikle Kadir Bey Olympic 2 Spor Merkezi'nin kuruluşu ve bugünlere geliş  sürecindeki  hizmet prensipleri ile ilgili bizleri ve okuyucularımızı bilgilendirir misiniz?

Başta da söylemiş olduğunuz gibi Olympic 2 Spor Merkezi ,1994 yılından bugüne Spor ve Sağlıklı yaşam konularında yeniliklerin ve kalitenin tek sembolü olmuştur. Olympic 2 Spor Merkezi  teknolojinin gerektirdiği altyapısı, güler yüzlü ve konusunda uzman kadrosu eşliğinde, keyif ve güvenle üyelerine hizmet vermekte olup, yenilenen dekorasyonu teknik ekipmanları ile sürekli gelişen hizmet Kalitesi ve dev kadrosu ile   birebir antrenör eşliğindeki  çalışmalar yapılmakta ve bunun karşılığında ek bir  ücret kesinlikle alınmamaktadır. Ulaşım olarak da şehrin çok uygun yerinde olduğumuzu eklemeyi de istiyorum.

Peki Kadir Bey bizlere muhteşem kampanyanız ile ilgili ne tür bilgiler verebilirsiniz?

Bursa'mızın en eski spor merkezlerinden biri olan ve   son teknolojik aletler ile donatılmış olan Olympic 2 Spor Merkezi, semtimizde ,şehrimizde  spor yapmak isteyen kimse kalmasın, kilo vermek isteyen kimse kalmasın ,vücut geliştirme sporu yapmak isteyen kimse kalmasın  diye, Bizler de bu sorumluluk bilinci ile elimizi taşın altına koyduk ve günlük 1 liraya gelen ücretimizle vatandaşlarımızın  böyle  güzel bir kampanyadan faydalanmalarına olanak  sağlamaya çalıştık. Böylesine  ekonomik olan bu kampanyadan bütün sporseverleri, kilo vermek isteyenleri ve spora meraklı herkesi merkezimize bekliyoruz. Ve böylelikle gençlerimiz güzel bir sporcu kimliğine kavuşacakları gibi toplum içerisinde karşılaşabilecekleri kötü alışkanlıklardan, kötü çevre etkilerinden uzaklaşmaları sağlanarak spor ile iç içe  yaşayan bir  toplum oluşturmak ve  böylelikle herkesin sosyal faaliyet ve etkinliklere daha fazla katılımlarını sağlamayı  hedeflemekteyiz.

Peki bizlere vücut geliştirme sporunun insan vücuduna olan faydaları ile ilgili ne tür bilgiler verebilirsiniz?

-- Kasları mükemmel seviyede çalıştırarak kuvvetlendirir, geliştirir, yeniler ve vücuda güzel bir estetik kazandırır.

-- Kalp, kan dolaşım sistemini Optimum seviyede düzenler kalbin çok daha sağlıklı çalışmasına yardımcı olur. Bu sayede kalp hastalıklarını önler.

Örneğin; Kolesterol oranını %5 ile % 10 arasında azalttığı, Dolayısıyla iyi kolesterol oranını yükselttiği  kanıtlanmıştır.

-- Vücudun toplam dayanıklılık kapasitesini arttırır ve yüksek bir kondisyon eğrisi kazandırır.

Örneğin; İnsan gücünü %150 ila %200 oranında artırdığı ispat edilmiştir, göğüs kafesinin genişlemesini sağlar ve bu sayede vücudun solunum kapasite oranını yükseltir.

-- Vücut hakimiyetini, denge ve konsantrasyonu artırır.

-- Gelişme çağında, boy uzamasına yardımcı olur ve ileri yaşlarda meydana gelen kas erimesini ve birtakım eklem rahatsızlıklarını önler.

-- Metabolizmanın atletik yapılaşmasına yardımcı olur .Vücudun selülit ve kilo verememe problemlerini yok ederek estetik açıdan kalıcı avantajlar sağlar.

-- Sakatlıklar sürecince küçülen güçsüzleşen vücudun birçok bölgesinin kuvvetlenmesini ve eski sağlığını kazanmasına yardımcı olur.

-- Duruş bozukluklarını ve bundan kaynaklanan negatif etkileri gideren en uygun spor dalıdır. Kondisyon ve ağırlık çalışmalarının en önemli bölümünü meydana getirir ve bütün spor branşlarının temeli olarak kabul edilir. Bunlar başta olmak üzere daha bir çok fayda ve yararları bulunduğu ispatlanmıştır.

Ayrıca yine vücut geliştirme sporunun bilimsel yapıldığı takdirde bazı hastalıkları önlediği Tıp otoriteleri tarafından kabul edilmiştir.

Bu hastalıklara örnekler  verecek olursam;

-- Psikolojik Stres- Zihinsel ve Ruhi bozukluklar,

-- Kısmi İktidarsızlık,

-- Kanser ve Şeker Hastalıkları,

-- Eklem İltihabı,

-- Osteoporeses- Kemik erimesi,

-- Kan dolaşım sistemi ve Kalp rahatsızlıkları,

-- Kas ve Organ zayıflıkları,

-- Duruş ve görüntü bozukluklarını  sayabiliriz. Diyerek sözlerini tamamladı.

Ulaşım kolaylığı, son teknoloji aletleri ,günlük 1 TL'lik fiyatı  ve  işlerini çok iyi bilen antrenörler eşliğinde hizmet vermekte olan Olimpik 2 Spor Merkezi'nin değerli idarecisi  Sayın Kadir Sakızcı'ya Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak başarılar diliyor ve bütün Bursalıları bu güzel merkezden yararlanmaya davet ediyoruz.

İletişim Bilgileri:

Altıparmak Caddesi,

Çeşmeci Çıkmazı,

( Koray spor üstü , Cami Aralığı)

Telefon: 0 224 220 93 50

Osmangazi Bursa

Haber ve Fotoğraf: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.