Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YUSUF GAYRİMENKUL BURSA KAZANSIN İSTİYORUZ

Yusuf Gayrimenkul firmasının Gayrimenkul Sorumlusu Mehmet Döğen ile hizmet yelpazelerinden ayırt edici özelliklerine; yabancı yatırımcı taleplerinden konut projelerine; sektörün pozitif ve negatif unsurları hakkında kaliteli bir söyleşi gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2018 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2018 09:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
YUSUF GAYRİMENKUL BURSA KAZANSIN İSTİYORUZ

 1992’den bugüne Yusuf Gayrimenkul, YD Travel ve Yusuf Rent a Car firmaları ile geniş yelpazede hizmet seçenekleri sunduğunu belirten Döğen, firmanın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Demirci'nin de her alanda temel prensibinin Bursa'nın kazanması olduğu ifade ederek memnuniyeti asla göz ardı etmeden kaliteli ve profesyonel hizmetler ile sektörde gözlerini zirveye diktiklerini söyledi.

MAKSADIMIZ YURT DIŞI SERMAYEYİ ÜLKEYE KAZANDIRMAK

3 tanesi Bursa 1 tanesi İstanbul'da olmak üzere 4 ofiste çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Mehmet Döğen, gayrimenkul ile beraber  firma olarak rent a car, turizm acenteliği, otel rezervasyonları, günlük turlar, haftalık programlar ve geziler düzenlemenin  yanı sıra 100'den fazla vip araç filoları ile ünlü isimleri de taşıdıklarını belirtti. Döğen özellikle katıldıkları uluslararası fuarlarda yoğun efor sarf ederek yenilikçi bakış açıları ile yurt dışındaki sermayeyi Türkiye'ye getirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

PROFESYONELLERİ TERCİH EDİN

Kontrolsüz şekilde çoğalan, merdiven altı tabir ettiğimiz gayrimenkul firmalarının vurgun politikaları sektörde ciddi problemlerle karşılaşılmasına neden olduğunu belirten Döğen bu konu hakkında şunları söyledi: ''Mevcutta müşterilerin büyük çoğunluğu, mülk sahibinin mülkünün üzerinden, adil olmayan hizmet bedelleri alınmasından son derece rahatsız. Bunun yanı sıra birden fazla firmada satışa sunulan mülkün, firmalar arasındaki fiyat farklılıkları da sektöre olan güvensizliği artırıyor. Şeffaf olmayan hizmet bedelleri, yanlış fiyatlandırma politikaları, mülkü alacak olanı da satacak olanı da sektörden uzaklaştırmakta. Bu zincirleme işleyişte sistemin gerisinde kalan, niteliksiz firmaların sektör içerisinde ayakta kalması çok zorlaşacak.Kısaca vergisini veren, kaydı olan profesyonellerin bu işte bulunması diğer simsarların da hukuki açıdan yaptırımlarla önlerinin kesilmesi gerekir.Müşterilere de düşen profesyonellerle çalışmak ve bu tür merdiven altı yerlere rağbet etmemektir.''

BELEDİYELER ESKİ SİSTEME DÖNSÜN

Emlak piyasası olarak parlayan bir yıldız olan Bursa'da sektörel sorunların başında belediyelerin uyguladığı ikametgah zorunluluğu talebi yabancı yatırımcıları korkuttuğunu ve sektörü sekteye uğrattığını belirten Döğen,  belediyelerin eski sistemine dönerek sektördeki olumsuzluğu gidermesini talep etti.Döğen,'' Maksadımız yabancı sermayeyi ülkeye çekerek ekonomiye can vermek. Dışarıdaki geniş pazardan ülkemize de pay çıkarma lakin yeni uygulamalar ve kanunlarla bunun önüne geçilmese çok daha pozitif adımlar atacağız.'' diyerek yetkililere seslendi.

HERKESİ EV SAHİBİ YAPARIZ

Ev sahibi olmanın artık bir rüya olmaktan çıktığını söyleyen Mehmet Döğen ''İnsanlar bütçeleri ile orantılı talepler ile bize geldiklerinde onları muhakkak ev sahibi yaparız. Talepler ile bütçe arasında tutarsızlık yok ise bir Yusuf Gayrimenkul olarak elimizden gelen tüm iyi niyet, kalite ve profesyonellikle müşteriyi memnun etmeye gayret ederiz. Dürüstlüğü prensip edinen anlayışımız ile 20 yılı aşkın zamandır binlerce kişiyi ev sahibi yaptık. Bu yüzden yaptıkları yapacaklarının garantisi bir firma olarak kendimize güveniyoruz. Ev sahibi olmak isteyenleri bu yüzden ofisimize davet ediyor ve deneyimlerimizi paylaşmak istiyoruz.'' dedi.

İLETİŞİM

KÜKÜRTLÜ MAH.

BELDE SK. NO:52 

OSMANGAZİ

TEL:0 224 236 09 73

Haber ve Fotoğraf : SERCAN SELÇUK  

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.