Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YURDUMUZUN GÜZİDE SESİ ORHANGAZİLİLERİ MEST ETTİ

Daha önceleri birçok kez gazetemize konuk olmuş olan Orhangazi, Sölöz doğumlu Turan Erdiren, memleketinde Orhangazi Belediyesi'nin düzenlediği toplu sünnet şöleninde hemşerilerini mest etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2017 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2017 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
YURDUMUZUN GÜZİDE SESİ ORHANGAZİLİLERİ MEST ETTİ

Orhangazi'de sıcak bir yaz akşamı hemşerilerine müzik ziyafeti çeken Turan Erdiren şunları söyledi” 20 Ağustos'ta çıkaracağım albüm dolayısıyla son 1 yıldır hummalı bir çalışma yürütmekteyim buna ilaveten ayrıca Kurban bayramı sonrası  Anadolu Turuna da çıkacağız şu ana kadar İzmit-Adapazarı, Hatay, Ankara, İzmir, Gaziantep ve Şanlıurfa'daki konserlerimiz kesinleşmiş olmakla birlikte daha birçok şehirde de konserlerimizin olacağını şimdiden değerli halkımıza müjdelemek istiyorum “dedi.

Biz de değerli sanatçımız Turan Erdiren'i yakalamışken geçtiğimiz yıllarda kurmuş oldukları" İstanbul Türk Dünyası Müzik ve Dans Topluluğu" çalışmaları ile ilgili bilgi vermesini istedik. 2013 yılında kurmuş olduğumuz topluluğun Kurucu Başkanı olmaktan mütevellit gayet mutluyum. Ayrıca bu projede koordinatörümüz Mustafa Aydın ve Orkestra Şefinin ise Argun Erişçi olduğunu sizlerle paylaşmak isterim.

Peki, Turan Bey bizleri “İstanbul Türk Dünyası Müzik ve Dans Topluluğunun” amacı ile ilgili ne tür bilgiler verebilirsiniz?

Dünyada Türk Dili konuşan bütün ülkelerin müziklerini icra ediyor ve aynı zamanda danslarını, figürlerini gelenek ve göreneklerini gelecek nesillere iletme gayreti içerisindeyiz.

 

HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.