Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YÖNETİM TERS YÖNDEN GİDİYOR!

Bursaspor’da yeni sezon için yapılan transfer çalışmaları akıllarda soru işareti bırakıyor. Henüz teknik direktörü dahi belirlemeden ortaya atılan ve transfer görüşmeleri yapılan futbolcuların sportif direktör görüşmeleri yönetimin içinde bulunduğu durumu ortaya koyuyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2017 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2017 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
YÖNETİM TERS YÖNDEN GİDİYOR!

Başkan Ali Ay’ın Şubat ayından bu yana peşinden koştuğu Teknik Direktör Robert Prosinecki rüyası suya düşünce alternatiflere dönen Başkan Ay, son olarak Fransız Teknik Adam Paul Le Guen ile anlaştıklarını açıklamıştı. Bugün Bursa’da olması beklenen teknik adamla son pürüzler görüşülecek.

SPORTİF DİREKTÖR BİLMECESİ!

Fakat Başkan Ali Ay’ın şubat ayında sportif direktörlük ve Ivan Ergiç ismi o günlerde camiada bir heyecan yaratmış fakat şu ana kadar hiçbir gelişme olmamıştı. Son günlerde sportif direktörlük için eski milli futbolcu Yıldıray Baştürk’ün adı geçmeye başladı.

HANGİSİ DOĞRU?

Düşme potasından son hafta aldığı galibiyetle çıkan Bursaspor’da sil baştan yapılanma yapılması gerekiyor fakat bu yapılanma esnasında hala yönetimin acemice davranması yeni sezon öncesi camiada korku tüneli beklentisi var. Yapılanmanın ilk önce Sportif Direktör belirlenmesi ve yeni sezonda nasıl bir oyun planı ile oynanmasının belirlenmesi gerekiyor.

Ardından ise bu oyun planını hangi teknik direktörün en iyi oynatacağı üzerinde alternatiflerin belirlenmesi gerekiyor. Karar verilecek teknik adamın istenen oyun planına uygun oyuncu raporundan sonra futbolcu transferi yapılması gerekiyor.

Yönetimin şu ana kadar ortaya koyduğu ise tamamen ters yönden giden araç gibi yani önce futbolcularla görüşüp anlaşıyor sonrasında teknik adamla ve son olarak sportif direktör! Bu durumda yeni sezonda Bursaspor’dan başarı beklemek yine ümit etmekten öteye geçmeyecek gibi görünüyor.

HABER FOTO NO : 100 – Başkan Ali Ay

HABER FOTO NO : 101 – Ivan Ergiç

HABER FOTO NO : 102 – Paul Le Guen

HABER FOTO NO : 103 – Yıldıray Baştürk

***********************************************************************************

TAZE PARA BENZİNLİK ARAZİLERİNDEN

Ekonomik sorunlarla boğuşan Bursaspor Yönetimi çare olarak bir süre önce 650 bin liraya almış olduğu Mudanya yolu üzerindeki benzinlik arazilerini satışından gelecek paraya odaklandı. Teklif usulü satışa çıkarılan, 1525 ve 278 m2’den oluşan iki arsayı kapalı zarf usulü satışa çıkaran yönetim gelecek nakit ile acil ihtiyaçları gidermeyi hedefliyor.

EN KARLI YATIRIM

Mali Asbaşkan Fatih Pulat; “Bursaspor iç bir döneminde bu kadar kârlı bir yatırım yapmamıştı çok kısa bir süre önce 650 bin liraya mal ettiğimiz bu iki arsadan ciddi bir gelir elde etmeyi bekliyoruz. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımızın verdiği destek için kulübümüz adına gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Nakit para ihtiyacımızın yanı sıra kalıcı gelir getirecek yatırımlar içinde yine Büyükşehir Belediyemiz ile temaslarımız devam ediyor” dedi.

HABER FOTO NO : 200 – Mali Asbaşkan Fatih Pulat

***********************************************************************************
TİMSAH KAFASI GÖZLERİNİ AÇIYOR!

Geçtiğimiz sezon eksiklikleriyle açılan Timsah Arena en önemli görseli olan timsah kafası objesi artık gün sayıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yeni stadyumda en çok eleştirilen konu olan timsah kafasının montajında çelik konstrüksiyon aksamda sona gelindi.

KAPLAMALAR BAŞLAYACAK

Bursaspor'a, Büyükşehir Belediyesi tarafından kazandırılan yeni stadyumunda imalatlar artık tamamlanma aşamasına geldi. 400 bin metrekare proje alanı ve 190 bin metrekarelik inşaat alanıyla Bursa'nın en büyük anıtsal yapılarından biri olan stadyumdaki çalışmaları Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe dün yerinde inceledi. Çelik konstrüksiyon olan kafa bölümü iyice şekillenirken, önümüzdeki günlerde kafa bölümünün de yeşil örtü ile kaplanmaya başlayacağı öğrenildi.

KALICI GELİR SAĞLAYACAK

Bursasporluların büyük bir merak ile beklediği Timsah şeklindeki kafa bölümünde artık sona gelindiğini ifade eden Başkan Altepe, "Mühendislik açısından çok zor bir konstrüksiyon. İmalatlar büyük ölçüde tamamlandı. Son hazırlıklar yapılıyor. Önümüzdeki günlerde kafa yeşil örtü ile kaplanmaya başlayacak ve Ramazan Bayramı'ndan sonra da bu işlemin tamamlanmasını bekliyoruz. Bu bölümünde ayrıca düğün salonu ve kafe olarak kullanılabilecek alanlarla da Bursaspor'a gelir sağlanmış olacak" diye konuştu.

HABER FOTO NO :  300

***********************************************************************************   

BURSASPORLU TARAFTARLAR DERNEĞİ KURULDU

Yeşil Beyaz armaya sevdalı ve Bursa camiasının yakından tanıdığı esnaf, siyasetçi, işadamı, memur ve çalışanlardan oluşan Bursasporlu grup tarafından kurulan Bursasporlu Taraftarlar ve Dayanışma Derneği adında yeni bir dernek kuruldu. Kuruluşundan sonra ilk genel kurulunu Fidan Han Cafe’de iftar yemekli bir toplantı ile gerçekleştiren dernek faaliyetlerine başladı.

İlk Genel Kurulun Divan Bakanlığını Adem Vural yaparken üyeliklerini de eski futbolcu ve spor yorumcusu Erkan Öncel ve köşe yazarı Selahattin Adıgüzeller yaptı. Genel Kurul sonrasında dernek başkanlığına seçilen Mehmet Çakman; “Öncelikle bu yeni derneğimize gösterdiğiniz çok özel teveccühünüz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Camiamızın içinde bulunduğu bu zor günleri en kısa sürede atlatmasına destek vermek için böyle bir oluşum gerçekleştirdik”

MENFAATSIZ ve ARMA SEVDALISI!

“Mutlaka bir kesimin aklına, ‘Neden böyle bir oluşuma ihtiyaç duydunuz?’ sorusu gelmiştir. Arkadaşlar maalesef bazı taraftar dernekleri menfaat, çıkar ve koltuk sevdalıları tarafından yönetilmekte. Arma sevdalısı olmak ve menfaatsiz kulübümüze destek verecek arkadaşlarla bir arada olmak istememizden dolayı bu güzide insanları bir araya getirmek istedik. Bu düşünce olan camiamızın tüm sevdalılarına kapımız her zaman açık olacaktır. Derneğimiz; Bursaspor Kulübü ve camiasından hiç bir menfaat veya çıkar ilişkilerine girmeden arma peşinde olacak örnek bir STK olacaktır. ” dedi. 

HABER FOTO NO :  400 – Bursasporlu Taraftarlar Dernek Üyeleri

HABER FOTO NO :  401 – Dernek Başkanı Mehmet Çakman

HABER FOTO NO :  402 – Dernek Logosu

***********************************************************************************

“VARDAR PLATE DESIGN” KAPIŞILIYOR!

Bursaspor ve Amatör spor camiasının yakından tanıdığı bir isim olan Fatih Vardar bir koltukta dört karpuz taşıyan başarılı bir girişimci. Yüksekoba İnşaat firmasında satış temsilciliği yapan Vardar aynı zamanda fahri olarak amatör sporuna yaptığı hizmetlerle adından sıkça söz ettiriyor.

Özel yetenekleriyle de dikkat çeken Fatih Vardar şimdilerde ise sanatsal çalışmalara ağırlık verdi. Vardar Plate Design ismiyle kurduğu grupta el emeği göz nuru ile porselen ve seramik tabaklar üzerine hat çalışmaları yapıyor. Tamamını el işleme olarak ürettiği hediyelik ve hatıra sanatsal objelerinin satışını da yapan Vardar, gelen yoğun talepler karşısında mutluluğunun daha da arttığını ifade ederek: “Gerçekten çok zevkli fakat bir o kadar da zor bir iş, çini mürekkebi ile çalıştığımız için hata kabul etmiyor. Şimdiye kadar Milletvekillerinden süper lig kulüp başkanlarına kadar çok sayıda ürün teslim ettim. Ama beni en çok mutlu eden Bursaspor logolu çalışmaların çok talep görmesi ve benim yeşil beyaz logolu işlerden aldığım zevk çok farklı oluyor” dedi.     

HABER FOTO NO :  500  - Vardar Plate Design

HABER FOTO NO :  501  - Fatih Vardar

***********************************************************************************

HABER FOTORAF ADNAN ALP

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.