Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YIL-MUŞ-DER Bursa ve Yıldırım’da Şahlanıyor

Yıldırım Muşlular Eğitim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin çiçeği burnunda Başkanı Sayın Ercan Sönmez ile iş hayatı ve dernek çalışmaları ile ilgili keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2017 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2017 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
YIL-MUŞ-DER Bursa ve Yıldırım’da Şahlanıyor


İşadamı kişiliğinin yanı sıra STK çalışmalarına da hızlı bir giriş yaptığı her halinden belli olan Yıldırım Muşlular Eğitim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin çiçeği burnunda başkanı sayın Ercan Sönmez önemli başarılara imza atıyor.

YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda seçilen yeni yönetim kurulu aşağıdaki isimlerden oluşmuştur.

BAŞKAN ERCAN SÖNMEZ

YENİ SEÇİLEN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

ŞABAN KOÇAK, ÖZER KURUM, FATİH AKINCI, HAŞİM ZENGİN, MUSTAFA DENİZ, MUZAFFER BELET, SERKAN BULDU, ÇETİN AYDEMİR, VEYSEL ÇERMİ, MEHMET ŞAH SEVİNÇ,  FIRAT ÖZDEMİR, MEHMET KURUM, ABDULBAKİ KÖSEOĞLU, RAMAZAN TURHAN, BEKİR KARAKAYA, ŞABAN AYDIN, YALÇIN UMUR, SAİT ANDİÇ, AYDIN ÖZDEMİR, VEYSEL ÖZDEMİR, BURHAN TOKTAŞ, TUNÇAY ÖZDEMİR,

FATİH SÖYLEMEZ, NİYAZİ ÇUVALCI, NİMET DİKER,  ADNAN SEVİNÇ, İSMAİL DEMİR, MURAT RÜZGAR.

Öncelikle, Sayın sizi tanıyabilir miyiz?

1982 Muş doğumluyum. Yaklaşık olarak 25 yıldır Yıldırım'da ikamet etmekteyim. Amca mesleği olan tekstille tanışmamın üzerinden uzun yıllar geçti. Tekstil Sektöründe 2006 yılında "Sönmez Tekstil, By Can iş Elbiseleri “adı altında kurduğumuz işletmemizde, Okul ve İş Kıyafetleri üzerine imalat ve satış yapmaktayız.

Üretim ve satış yapmış olduğunuz referans verebileceğiniz firmalardan örnekler verir misiniz?

Elbette, Harput Holding, Limon Catering, Kutlu can Holding, Melisef, Kartem temizlik,Omsaline, Ermaksan başta olmak üzere daha bir çok firma ile anlaşmalarımız olduğu gibi Belediyelerle ve Devlet Kurumlarıyla da ticari ilişkilerimiz bulunmaktadır.

Başkanım, İsterseniz şimdi de Dernek Çalışmalarınızla ilgili bölümümüze başlayalım.Bize Yıldırım Muşlular Eğitim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin kuruluşu çalışmaları ve başkan  olma sürecinizi  anlatır mısınız?

31.03.2015 yılında kurulmuş olan derneğimizin toplam 320 üyesi bulunmaktadır.19.02.2017 pazar günü yoğun bir katılımın olduğu, olağan genel kurulumuzda tek liste halinde girmiş olduğumuz seçimlerde başkan seçildim.

Bundan böyle Selçuklu diyarından, Osmanlı diyarına kardeşlik coşkusunu daha güçlendirmek için elimizden geldiğince çalışacağız. Bir yanda doğduğumuz topraklar, diğer yanda doyduğumuz topraklar, bize böyle bereketli toprakları veren Allah'a hamt olsun, devletimiz ve milletimiz var olsun. Bu duygularla önümüzdeki süreçte Türkiye'nin birlik ve beraberliğine yönelik birçok çalışmaya hep birlikte imza atacağız.

Özellikle Yavuz Selim Mahallesi Su deposu Caddesi üzerinde bulunan dernek binamızı taziye evi olarak kullanmaya başladık. Yönetim Kurulumuzdan bir arkadaşımız bu işleri koordine etmekle görevlendirildiğini buradan belirtmek isterim.

Ayrıca;  

Okuluna devam edemeyen kızlarla ilgili "KIZLARIMIZ OKUSUN “adlı bir kampanyamızı en kısa zamanda start vereceğiz, buna benzer daha bir çok projeyi de hayata geçireceğimizi buradan müjdelemek isterim.

Yıldırım Bursa'nın kalbinin attığı bir yer olmasına rağmen, maalesef maddi sıkıntıları olan insanlarda buralarda epeyce bulunmakta. Bizler, onu bunu ötekileştirmeksizin sadece insanlık namına "insanlara hizmet eden, insanların en faydalısıdır “düsturuyla hareket ederek yola çıktık ve bunu kendimize görev edindik. Rabbim inşallah hayır ve hasenatta bizlere güzel projeler üretmeyi nasip eder.

Sayın Ercan Sönmez’e Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak başarılar diliyoruz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

YAVUZ SELİM MAHALLESİ

SU DEPOSU CADDESİ NO:18

GSM:0 532 173 73 78

YILDIRIM/BURSA

HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.