Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YATIRIMIN DOGRU ADRESİ DEDE GAYRİMENKUL

Bursa'mızda sektörüne yön veren kuruluşlarından olan Dede Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı'nın kurucusu ve sahibi Sayın Onur Dede ile güzel ve keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2018 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2018 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
YATIRIMIN DOGRU ADRESİ DEDE GAYRİMENKUL

Öncelikle Onur bizlere Faaliyet alanlarınız ile ilgili bilgiler verebilir misiniz ?
    Faaliyet alanlarımız Bursa'nın Karacabey ilçesi ile başladı. Karacabey'in hemen hemen her köyünde çalışmalar yaptık. Yatırımcılarımıza alımlar gerçekleştirdik. O bölgede çalışmalarımız halen devam etmektedir. Bir şubemizi de Karacabey'de faaliyete geçirdik. Yaklaşık 8 senedir Karacabey'de şubemiz ile birlikte faaliyetteyiz.
        Sonrasında ise Karacabey'e yakın olan Balıkesir'in Bandırma ilçesinde çalışmalarımıza devam ettik .Bu bölgede de hem arsa nitelikli araziler hem de  tarımsal nitelikli kullanılmaya hazır arazilerle ilgili yatırım faaliyetlerini gerçekleştirdik. Yapmış olduğumuz çalışmalarımızda yatırımcılarımızın bilinçli bir şekilde alımlarına destek olduk. Doğru rakamların alıcılarla buluşmasını sağladık. 6 yıl önce Bandırma'da şubemizi faaliyete geçirdik ve şuan faal durumda çalışmalar yürütmekteyiz.
      Devamında ise Balıkesir'in diğer birkaç ilçeleriyle ilgili çalışmalar yaptık. Bu çalışmalarda da arsa ve tarımsal araziler üzerinde durduk ve yatırımcılarla buluşturduk.
   Yatırımlarınızda öngörüleriniz nelerdir ?
    İnsanları yapacak oldukları yatırımlarla ilgili görüşmeler sağlayıp doğru yatırımlara yönlendiriyoruz. Yatırımcıların elindeki bütçe ile düşünülen kazancı elde edebilmek adına yatırımlarını  yönlendiriyoruz..
   Onur Bey şubeleriniz ile ilgili bilgi  verir misiniz?
       1994 yılında Osmangazi  bölgesinde kuruluşumuzu gerçekleştirdik. Sonrasında Ataevler  ve Nilüfer bölgesinde 2003 yılında yeni ofisimizi kurduk. Tamamen tarımsal nitelikli araziler ile ilgili çalışmalar yapmaya başladığımızda ise şubeleşme kararı aldık ve ekibimizi genişletme kararı aldık. Şuanda da gayrimenkulün her dalında faaliyet gösterebilecek bir ekibe sahibiz ve 15 şubemiz bulunuyor.
   Onur Bey peki bize son dönemdeki yatırım bölgeleriniz ile ilgili bilgi verir misiniz ?
    Tabii ki. Öncelikle Karacabey bölgesi bizim eski yatırım bölgemiz olmasına rağmen bizim için Bursa'nın değerli bir bölgesi ve bu yüzden de bu bölgede yatırımlarımıza halen devam etmekteyiz. Bandırma'da da yatırımlarımıza devam ediyoruz. Aynı şekilde Balıkesir'in diğer ilçelerinde de yatırımlarda bulunuyoruz. Fakat şuan ağırlık verdiğimiz bölge Eskişehir'in Ankara istikametine doğru arada kalan üç ilçenin arazileri olarak göze çarpıyor. Bizim hedeflediğimiz arazilerin sadece alınıp satılarak sahiplerine kazanç sağlaması değil ,toprak üstü faaliyetlerde  de kar elde edilmesidir.
   Gelecekteki yatırım planlarınızdan bahseder misiniz?
    Dediğim gibi biz sadece yatırım yapılan arazilerin alım satımlarıyla değil toprak üstü faaliyetleriyle de gelir elde edilmesini planlıyoruz. Bu doğrultuda yaklaşık bir senedir çalışmalar yapıyoruz örnek verecek olursak meyve dikimi denemeleri diyebiliriz. Böylece yatırım yapacak olduğumuz bölgelerde deneme projelerini gerçekleştirdik. Pek yakında yatırımcılarımızla beraber bu yatırımları hep beraber faaliyete sokacağız.
   Bursa'da yatırım yapacak olan vatandaşlarımıza tavsiye edebileceğiniz  bölgeleri  sorabilir miyim ?
    Bursa'nın genelini tavsiye etmek durumundayım .Çünkü Bursa sadece Bursa halkının tercih ettiği bir bölge değil.  Bursa'nın şuan Türkiye'nin diğer illerinden ve yurtdışından yatırım tercihi olduğunu söyleyebiliriz .Aynı zamanda Bursa yatırım faaliyetlerinin en doğru yapıldığı illerimiz arasında görünüyor.
   Onur Bey peki bizlere sektörün sıkıntılarından bahseder misiniz ?
    Çok sıkıntımız olduğunu düşünmüyorum. Fakat her sektörde olduğu gibi bizim sektörlerde de bir takım sıkıntılar yaşanabiliyor. Bunlar piyasa koşullarına bağlı durumlar. Şunu söyleyebilirim ki bizim sektörümüzde birbiriyle sıkıntı yaşayan meslektaşlar hemen hemen yok gibi.
    1994'den bu yana 15 şubeniz olduğunuzdan  bahsettiniz.Peki bu şubelerinizin sayılarını artırmak gibi bir düşünceniz var mı?
    Kısa vadede böyle bir düşüncemiz yok. Fakat İstanbul bölgesinde şubeleşmeyi düşünüyoruz ve bu şubeleşmeyi gerçekleştirirken bir  sene içerisinde bu amaca ulaşmayı hedefliyoruz.Bunun sebebi olarak İstanbul'un bize bu meslekle ve sektörle ilgili katmış olduğu yeniliklerdir diyebiliriz. İstanbul'da yapmış olduğumuz görüşmelerde ve yatırımcılarla verdiğimiz kararlarımızda Bursa'da bu zamana dek gerçekleştiremediğimiz konuları onların da önerileriyle faaliyete sokabilme düşüncesine sahibiz.
 Röportajımızın sonuna yaklaşmış bulunmaktayız. Sizi bulmuşken şu soruyu da sormak istiyorum. Uğraşlarınız ve hobilerinizi öğrenebilir miyiz?
      Resim yapmak hobilerimden birisidir. 2003 yılında Bursa Eğitim Fakültesi Resim Öğretmenliği bölümünden mezun oldum bu arada. Fakat son yıllarda bununla ilgili çok fazla çalışma gerçekleştiremedim. Diyerek sözlerini tamamladı.
      Bursa'da gerçek manada sektöründe güzel çalışmalara imza atarak tartışmasız büyük projeler gerçekleştiren Dede Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı'nın kurucusu ve sahibi Bursa'mızın genç iş adamlarından Sayın Onur Dede'ye bizlerde Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerinde başarılar diliyoruz.
 İLETİŞİM:  WWW.DEDEGAYRİMENKUL.COM 

+90 224 4528060                                                                                                                                                   HABER VE FOTORAF ÖZKAN YILDIRIM

                                                                                                         

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.