Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

VEY’S DÖNER; KALİTEMİZ FARKIMIZ…

Lezzeti ve damak tadıyla Bursa’mızın uğrak lezzet durakları arasına girmeyi başarmış olan Vey’s Döner’in ortaklarından Sayın Barış Aydın'la güzel, keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2018 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2018 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
VEY’S DÖNER; KALİTEMİZ FARKIMIZ…
Röportajımıza başlamadan evvel Barış Bey öncelikle sizi tanıyabilir miyiz? Sonrasında ise Vey’s Döner’in kuruluşundan günümüze sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

 Öncelikle bizlere Böylesine güzel bir fırsat sunduğu için Bursa Haber Gazetesi’ne ve değerli yöneticilerine teşekkürlerimi iletmek isterim. Ben Barış Aydın 1982 Kars doğumluyum. Veys Döner’i Veysel Demir’le birlikte kurduk. İkimizin yaşları neredeyse aynı,  ilk önce Ünlü Caddesi'nde iş yerimizi açtıktan sonra nasip oldu, yan dükkânı da alarak birleştirdik, ilerleyen süreçte de iki sene önce çalışmamızın karşılığını güzel Allah'ım verdi tam karşı çaprazımızda yeni bir dükkân daha açtık ikinci şube olarak. En öncelikle hedefimiz, Bursa halkını kaliteli,  güzel lezzetlerimizle buluşturma çabasındayız.

Peki, Barış Bey menünüzde neler var? Vey’s Döner’e gelen bir kişi burada hangi lezzetleri bulabilir?

 Bütün lezzetlerimiz birbirinden güzel olmakla beraber. Pideli Köfte, Bursa Kebap, Kasap Köfte, İnegöl Köfte, Et Döner, Tavuk Döner ayrıca bu lezzetlerimiz ekmek arası olarak ve porsiyon olarak servis edilebilmekte. İsteyenlere atom olarak, dürüm olarak, tombik olarak, tam olarak servis edebilmekteyiz. Bunların ekmeklerini, lavaşlarını hepsini özel olarak yaptırıyoruz.

Bu güzel lezzetlerinizi meydana getirmiş olduğunuz beyaz ve kırmızı etlerinizi nereden tedarik ediyorsunuz?

 Beyaz Etlerimizi Şen Piliç ve Reis Piliç’ten tedarik ediyoruz.  Kırmızı etlerimizi ise Bursa’mızın köklü kasaplarından olan Şen Kasap’tan tedarik ediyoruz. Etlerimizi özel kendimiz gidip kasabımızda beraber kıyıyoruz, kesiyoruz ve kendimiz hazırlıyoruz. Tavuğumuzu da yine geceden hazırlayarak, özel soslarımız da dinlendirerek sonrasında ertesi gün tezgâhımıza yerleştiriyoruz. Ustamız Bursa’mızın önde gelen ustalarından Veysel Ustamızın el lezzeti gerçekten çok güzeldir, bütün tavuklarımızın hepsini kendi hazırlar aynı zamanda başta da söylemiş olduğumuz gibi işletme ortağımızdır. Sabahın erken saatlerinden itibaren buradayız dışarıdan kesinlikle hiçbir hazır ürün almıyoruz kendimiz hazırlıyoruz kendi hazırlamış olduğumuz ürünleri, uzman elemanlarımızla halkımıza sunuyoruz.

Peki, Barış Bey toplam kaç personelle hizmet vermektesiniz?

 Part -Time çalışanlarla birlikte 8 kişilik personelle halkımıza en iyi hizmeti sunma çabasındayız.

Paket servisiniz var mı? Paket servis saat kaçta başlıyor? Hangi bölgelere paket servisi yapabiliyorsunuz? Gün boyu toplam kaç kişiye hizmet veriyorsunuz?

 Paket servisimiz erken saatte başlıyor sabah 09.00 gibi ürünlerimiz hazırlanıyor ve paket serviste böylelikle başlamış oluyor ve gece 22.00’ye kadar sürüyor. Mümkün olduğunca yakın bölgelere paket servisi yapıyoruz, çünkü hem sıcak servis olması bakımından hem de müşterilere çabuk gitmesi açısından böyle bir tercihimiz var. Paket servis bölgelerimizle ilgili bilgi verecek olursam; Emir Sultan, Tophane, üst tarafta Teleferik Namazgâh, Yenimahalle alt tarafta Gökdere, Zafer Plaza, Cumhuriyet Caddesi, Kent Meydanı civarı yani genel olarak şehir merkezi etrafında, şehir merkezinin çevresinde paket servisi yaptığımızı söyleyebilirim. Günde ortalama 1000-1500 kişiye hizmet vermekteyiz, bazı günlerde bu sayıları da aşabiliyoruz.

Barış Bey yavaş yavaş röportajımızın da sonuna yaklaşmış bulunmaktayız, son olarak vatandaşlarımıza,ne tür mesajlar vermek isterseniz? Neler söylemek istersiniz?

 Ben yapmış olduğumuz bu güzel lezzetleri aileme rahatlıkla yedirebiliyorum ve elbette bütün vatandaşlarımıza, bütün müşterilerimize herkese güvenle sunabiliyoruz. Hem tavuk beyaz et, hem de kırmızı etli lezzetlerimiz de ve diğer bütün köfte vs. çeşitlerimiz de çok iddialıyız. Tabii zaman içerisinde kuruluşumuzdan bugüne müşterilerimizin istekleri doğrultusunda kendimizi geliştirdik, çeşit çeşit hem ailelere sunabileceğimiz menülerimiz ve öğrencilere sunabileceğimiz özel kampanyalı menülerimiz mevcut. Bütün Bursa halkını Ünlü Cadde’de bulunan işyerlerimize gelip, güzel lezzetlerimizden tatmaya bekliyoruz, gelsinler kalitemizi ve farkımızı görsünler.

 Ünlü Cadde’de güzel lezzetleri ve özel kampanyalı menüleriyle Bursa’mızın Lezzet Durakları arasına girmiş olan Vey’s Döner’in ortakları Sayın Barış Aydın'a ve Veysel Demir’e bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerinde başarılar diliyoruz.


İletişim Bilgileri:

Kayhan Mahallesi, Ünlü Cadde No: 14-11 Osmangazi/ Bursa

Telefon: 0 224 226 00 78

Gsm: 0 531 767 84 36 - 0 539 625 13 17

HABER VE FOTOĞRAF: ÖZKAN YILDIRIM
 

   

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.