Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

VANİ MEHMET DAHA GÜZEL OLACAK...

“Değişim Şart” diyerek Kestel İlçesi Vani Mehmet Mahallesi’nde Muhtar adaylığını açıklayan Sayın Gültekin Polat ile güzel , kapsamlı bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2019 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2019 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
VANİ MEHMET  DAHA  GÜZEL OLACAK...
Öncelikle Gültekin Bey sizi tanıyabilir miyiz?

     ----Tabii ki memnuniyetle, röportajımıza başlamadan evvel bana böylesine güzel bir fırsat tanıdığı için öncelikle Bursa Haber Gazetesi’ne ve değerli yöneticilerine teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Ben Gültekin Polat , 1985 Erzurum doğumluyum, yaklaşık 32 senedir Kestel ilçesi Vani Mehmet Mahallesinde ikamet etmekteyim, bu mahallenin evladı ve esnafı yım. Evli ve iki çocuk babasıyım .10 yaşımdan beri esnaflık yapıyorum daha önce genç Misiad  ve şu anda devam eden Kestel Türkiye Gençlik Vakfı Tügva çalışan gençlik koordinatörü olarak görev yapmaktayım. Mahallemin ve semtimizin evladı olarak mahallemizi iyi tanıyıp eksiklerini bildiğim için muhtar adayı olarak bu eksikleri kapatmaya çalışacağım. Daha önce yaptığımız hizmetlerden de güç ve kuvvet alarak Vani Mehmet Mahallesi'ni daha güzel günlere taşıyacağız inşallah.


 

Peki Gültekin Bey ,Sayın muhtar adayım , Vani Mehmet Mahallesinde , muhtar seçilmeniz durumunda 1 Nisan’dan itibarenne gibi hizmetlerin gelmesine önayak olacaksınız?

   ----Öncelikle şunu belirtmek isterim ki ; Vani Mehmet Mahallesi hak ettiği ölçüde hizmet alamamaktadır.  Bu eksikliğinden dolayı  bizde mahallemizde muhtar adaylarımızı açıkladık. En başta ,yoksul ailelerin tespiti ve hak eden yoksul ailelere düzenli olarak yardım yapılacaktır. Merkezi taziye evi ve çadırını hayata geçireceğiz, bunun yanı sıra yardımsever halkımızdan da destek alarak erzak ve kırtasiye yardımı yapılacak. Artık bundan sonra vatandaşlarımıza muhtarlık değil onlara hizmetçilik yapacağız. Öğrencilere Etüt ve Eğitim Merkezi açılacak ,  Aile sağlığı rehberliği kurulacak ve bunun yanı sıra düzenli olarak başta Çanakkale ,  Konya, İstanbul olmak üzere birçok kültür  şehirlerine   geziler düzenlenecek  , bu kapsamda bu gezilerden bütün mahalle  sakinlerimizin yararlanması doğrultusunda girişimlerde bulunacağız.

Peki Gültekin Bey bizlere azalarınızı , yani destekçilerinizi tanıtır mısınız?

    ---Elbette Sedat Demirbağ, Cafer Akdoğan, Hafız Kadir Karslı, Aytek Aykut, İlknur Ulutaş, Vildan Sarkut  , Adem Karagülle  ve   Necip Arslan’dan ibarettir.


 

Sonuç itibarıyla Gültekin Bey karar verecek olanlar da Vani Mehmet Mahallesi sakinleri . Bu bağlamda mahalle sakinleri oylarını verirken nelere dikkat etmeliler hangi kriterleri göz önünde bulundurarak oylarını kullanmalılar?

  BİRLİK , BERABERLİK  VE HUZUR..

   ---Öncelikle  mahallemiz için çalışacak, koşturacak ,enerjisi ile bütün mahalleye değer katacak  ,aday üzerinde uzlaşmalarının  mahallemizin  yararına olacağı kanaatindeyim .Bu bağlamda bizde değerli destekçi gönül dostlarımızla birlikte bu kutsal görev için aday olduk. Öncelikle birlik , beraberlik ve huzur çerçevesinde çalışmalar yürüteceğiz ve Vani Mehmet Mahallesi'nin hak ettiği bütün hizmetlerin mahallemize gelmesi ile ilgili yoğun çaba sarf edeceğiz .

      Son olarak buradan başta Mahalle sakinlerimiz olmak üzere bütün Kestellilere ve bütün Bursalılara sevgi ,selamlarımı göndermek istiyorum esenlikler diliyorum,  inşallah 31 Mart seçimlerinin başta ülkemiz olmak üzere  Kestelimize ve  Vani Mehmet Mahallesi’ne  hayırlar getirmesini diliyorum bütün mahalle sakinlerimize  selamlarımı iletmek istiyorum . Diyerek sözlerini tamamladı.


 

HABER VE FOTORAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.