Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜRKİYENİN MODİFİYE MERKEZİ

Bursa'nın nöbetçi aksesuarcısı haline olan FK TUNİNG SHOP’un sahibi Furkan Kumaşçı sektöre dair merak edilenleri Bursa Haber’e anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2017 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2017 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TÜRKİYENİN MODİFİYE MERKEZİ

Kendi adımlarımızla kendi başarılarımızla bu günlere geldik diye ifade eden Furkan Kumaşçı ‘Bursa'nın nöbetçi aksesuarcısıyız’ dedi.

Öncelikle Furkan Bey sizi tanıyabilir miyiz?

Ben Furkan Kumaşçı.21 yaşındayım. Üniversiteye hazırlanıyorum. Aslen Bursalıyım. Abim Ersin Kumaşçı ‘yla bu sektörde çalışıyorum.

Bu işe başlama sebebiniz nedir?

4 yıl önce Araç Stıckerlarıyla bu işe başladım. İşletme olarak 2 yıldır yerimiz burada bulunmakta. Daha çok internet odaklı satış yapmaktayız. Zoru başarmak için çabalamak gerekir. Bende bunu başardım.

İnsanlar FK TUNİNG SHOP'u neden tercih etmeli?

Bursa'da tek sayılabilecek aksesuarların tamamı bizde bulunmaktadır. Kişiye ve araca göre farklı ürün satışı yapmıyoruz. Kaliteli ve farklı ürün anlayışına sahibiz. Daha çok güncel ve piyasayı takip ederek bu işi yapıyoruz. Tercih etmelerinin en önemli sebepleri bunlar.

İŞİMİZ GÖRSELLİK

İnsanlara ne gibi hizmetler sunuyor FK TUNİNG SHOP?

İnternet satışlarında istedikleri ürünü aynı gün içerisinde gönderebiliyoruz. Birçok aracın ürünlerini aksesuar olarak temin edebiliyoruz. Kurumsal bir şirketiz.www.fktuning.com web adresinden bizimle irtibata geçebilirler. Aynı zamanda insanların beklentilerini karşılıyoruz. Bu da bizi fazlasıyla mutlu ediyor.

BURSA'NIN NÖBETÇİ AKSESUARCISIYIZ

Çalışma saatlerinizi öğrenebilir miyiz?

Elbette. Haftanın 7 günü sabah 10 akşam 10 çalışmaktayız. Nöbetçi Aksesuarcı ‘da diyebiliriz.

Ürünlerinizi bizimle paylaşır mısınız?

Tabi ki. BODY KIT, LED VE XENON AMPUL, SES VE GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ, PERFORMANS ÜRÜNLERİ, İÇ VE DIŞ AKSESUAR, APP PLAKA-PLEKSİ mevcuttur. SÜREKLİ KENDİMİZİ VE ÜRÜNLERİMİZİ GELİŞTİRMEKTE OLAN BİR FİRMAYIZ

Gelecekle ilgili hedefleriniz nelerdir?

Bir sene içerisinde küçük bir iş yerinden büyük bir Shovroom'a ve montaj olayına geçiş yaptık. Gelecekle ilgili olarak ürün stokumuzu daha da güçlendirebiliriz. Bu sektörde kendi ürünlerimizi yurt dışından getirtmek ve müşterilerimize aksesuar adına ne varsa yapmak istiyoruz.

SATIŞ VE MONTAJ ODAKLI ÇALIŞIYORUZ

Çok güzel. Son olarak söylemek istediğiniz bir şey var mı?

Biz en başından beri internet üzerinden satış yaptığımız için güven bizim için 1.sırada yer alıyor. Kendi aracımızı nasıl önemsiyorsak görselliğine nasıl önem veriyorsak bize gelen bize güvenen müşterilerimizin aracına da o gözle bakıyoruz. Sırf satış yapmak için insanları aldatmadan güvenilir ticaret yapıyoruz. Uygun fiyata kaliteli ürün almaları için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Son olarak bize uğramadan alışveriş yapmasınlar.

FK TUNİNG SHOP

OTO AKSESUAR VE MODİFİYE

Tel:  (224)361 77 77

Ersin KUMAŞÇI

0542 353 41 01

Davutdede Mah.FSM Cad.NO:32

(Yıldırım Belediyesi Yanı) Yıldırım/BURSA

www.fktuningshop.com

Facebook.com/fktuningshop

instagram.com/fktuningshop

Haber Fotoğraf: Gizem Aşuk

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.