Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye Ahşap Sanatları Atölyesi Hizmetini ‘Mehmet Marangoz’dan alıyor

Firma yetkilisi Mehmet Ulus Ve Özgür Ulus yaptıkları çalışmaları Bursa Haber’e anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2017 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2017 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Ahşap Sanatları Atölyesi Hizmetini  ‘Mehmet Marangoz’dan alıyor

El sanatları yapan kişilerin daha önceden malzemelerini Avrupa’dan sipariş ettiklerini belirten Özgür Bey Türkiye’ye internetten ilk ahşap satışını biz getirdik diye belirtirken artık bu çalışmalar sektör haline geldi diye vurguladı.

Rehabilitasyon Merkezi Kuracağız!

Hedeflerinin ne oldugunu sorduğumuzda Özgür Bey 2 dönüm arazi aldık ve ileride bu araziye Rehabilitasyon merkezi kurmak en büyük hedefimiz diye belirtti cumartesi günleri üretim olmayacak ve hobiciler çocuklarıyla eşleriyle hobi faaliyetlerini burada yapabilecekler diye belirtti

Ne tarz faaliyetler olacak peki?

Tespih yapımı, oyma sanatı, kıl testere, sedef, hat, nah, bıçak ve genel marangozluk bilgileri de verilerek burada insanların hem hoş vakit geçirmeleri ve el sanatının yaşatılması için çalışmalar yapılacaktır. Ayrıca isteyen kişiler web sayfamızdan yapım kitlerini de elde edebilirler.

Neden sizi tercih ediyorlar?

En önemlisi güven bunun haricin de cekirdekten yetişmiş olmamız ayrıca önemli ve malzeme bilimi için meslek lisesini bitirdik. tek sonra güzel sanatları bitirdim bu işice gönlümü verdim ve bu da yaptığımız işe yansıyor ve buradan bizi tercih eden müşterilerimize teşekkür ederim

HAKKIMIZDA

Mehmet marangoz kimdir?

Mehmet marangoz  Firmamızın ismidir. Firma Kurucusu Babam Mehmet ULUS 1965 Senesinde Mudanya Meslek Edindirme kursuna gidip mezun olması ile başlayan Marangozluk serüveni 1980 senesinde şuan bulunduğumuz yerde dükkân açması ile devam etmektedir. Aralıksız yarım asırdır (50 yıl) Bir fiil ağacı ekmek ve aş yapmış bir müesseseyiz. Yaşanan Teknolojik gelişmeler Marangozluk mesleğini bitirme noktasına getirse de hiç vazgeçmeden sadece ağaç işledik.1999 depreminde işler iyice bozulup çıkmaza girince şuan üretimine devam ettiğimiz kampet ürününü kendi modellerimizi geliştirerek Türkiye’de üreten ilk firma olduk. Ben Özgür ULUS Mobilya dekorasyon bölümünü bitirdikten sonra Güzel sanatlar kursuna gidip eğitimimi tamamladım 7 yıl faklı yerlerde çalıştıktan sonra baba ocağına dönüş yaptım. 2009 Haziran ayında İnternet sitesi kurmaya karar verdik. O dönem İlkokul 5. sınıfa giden mahallemizin Komşu Çocuğu Ahmet Kardeşimiz Bedava. com adlı bir site üzerinden web sayfamızı açtı. Haftasına ABD New York Eyaletine satış yaptık. İlgi artınca Sitemiz Çöktü. İnternet'i ve Bilgisayarı O zamana Kadar tanımadığımız için sarsıldık ama yıkılmadık. Arayışlarımız sürerken 7 yıldır haber alamadığım acemi birliğinden Asker arkadaşım Ümit kardeşimizi hal hatır sormak için aradığımda kendisinin Webmaster’ lık yaptığını öğrenince ilk profesyonel sitemizi yaptırdık..2010 yılı Başında şuan ki www.mehmetmarangoz.com sitesini kurduk.4 Yılda Türkiye'de 81 vilayete 4 kıt ‘ada 17 ülkeye ve de 110 bin ziyaretçiye ulaştık. Mevcut Sitemizde çok fazla ürün olmaya başlayınca 2014 Mayıs Ayında Online satış mağazamızı devreye aldık. Şuan www.mehmetmarangoz.com.tr sitemiz ve www.mehmetmarangoz.com sitemizle yayın hayatına devam etmekteyiz.

Müşterilerimize!

Türkiye Genelinde 81 vilayete, hatta Avrupa ve Amerika kıtalarındaki, birçok ülkeye bitmiş veya yarı mamul şeklinde ürünler göndermekteyiz. Bu vesile ile tanıştığımız, çeşitli dost meclislerinde, fuarlarda, sergilerde ve de atölyemizde bizleri ziyarete gelmiş bir çok misafirlerimiz ve çeşitli form sitelerine üye olmuş model teknikleri.com, hobi tutkunları.com, zıpkıncı.com, bıçaksanatı.com, purosever.com ve aklımıza gelmeyen bir çok formdaş ve hobi işlerine gönül vermiş ziyaretçilerimiz oldu. Gelenden de gelecek ve gelmek isteyen tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.

Saygı ve Dostlukla…

İLETİŞİM

Yediselviler Mah. Güven Sok. çıkmazı No:3 Yıldırım/BURSA

Tel: 0 224 360 21 52

Gsm: 0 553 818 17 50

0 533 818 17 50

www.mehmetmarangoz.com

www.mehmetmarangoz.com.tr

Kampet@mehmetmarangoz.com

Haber Fotoğraf Erdem Berk

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.