Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TEŞEKKÜRLER KÜÇÜKBALIKLI...

Küçükbalıklı mahallesi halkından almış olduğu 7.180 oyla Anadolu'daki birçok belediye başkanından daha fazla oy alarak mahalleye ikinci defa Muhtar olarak seçilen Sayın Cemil AKSU ile kısa bir değerlendirme röportajı gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2019 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2019 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TEŞEKKÜRLER  KÜÇÜKBALIKLI...
Dile kolay Sayın muhtarım , 7180 oy almışsınız. Muhtarlık seçimlerinde ikinciolan Mehmet Öztürk’e4.473,üçüncüolan Yüksel Demir’e5.551 ve dördüncüolan Mehmet Uzunsoy’a ise 5.794 oy fark atmışsınız. Öncelikle sizi tebrik etmek istiyorum. Peki Sayın muhtarım bu manada Küçükbalıklı Mahallesi sakinlerineneler söylemek istersiniz.?

   ---- Diğer adaylar karşısında yoğun bir şekilde bana destek veren değerli mahalle sakinlerimize , değerli Küçükbalıklı halkına öncelikle teşekkürlerimi  bir borç bilirim. Yapmış olduğumuz hizmetler ortada ,  yapacak olduğumuz hizmetleri de zaten seçim öncesi beyan etmiş durumdayım. İnşallah onları hayata geçirmek için ben ve azalarım yoğun bir çalışma temposuna gireceğiz.  Söylemiş olduğunuz gibi diğer adaylara büyük oranda fark attık, Allah’ın izniyle. Bu da tabii vatandaşımızın bize olan sevgisini gösteriyor, bizde bu almış olduğumuz oyların hakkını vermek için 2024'e kadar İnşallah elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz ve eksikliklerimizi bir bir tamamlayacağız. Başta Küçükbalıklı mahallesi sakinleri olmak üzere bütün halkıma sağlık, sıhhat, afiyet ve mutluluklar diliyor , bana oy veren , vermeyen  tüm milletimizin hizmetkarı olacağımı son olarak eklemek istiyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

OY VEREN VERMEYEN TÜM MİLLETİMİN HİZMETKARIYIM...
 

   Almış olduğu çarpıcı oy oranıyla  adeta Bursa'da efsaneler arasına girmeyi başarmış olan Küçükbalıklı Mahallesi'nin genç ve başarılı muhtarı  Sayın Cemil  Aksu'ya bizlerde Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak   ikinci döneminde başarılar diliyor, daha nice dönemlere hep birlikte yürümek temennisiyle selamlarımızı iletiyoruz.


HABER VE FOTORAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.