Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TEŞEKKÜRLER ÇAMLICA ...

Görevde olduğu süre boyunca Çamlıca Mahallesi sakinleri ile güzel bir gönül bağı kurmanın haricinde mahalleye birbirinden güzel hizmetlerin gelmesini sağlayan ve 31 Mart seçimlerinde tekrar aday olup , Mahalle sakinlerinden yüksek oranda güven oyu alarak yeniden Muhtar seçilmiş olan Sayın Orhan Öztürk ile güzel bir değerlendirme söyleşisi gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2019 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2019 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TEŞEKKÜRLER  ÇAMLICA ...

Sayın Muhtarım ,öncelikle “hayırlı olsun” demek istiyorum .Nasıl bir süreç oldu bu manada neler söylemek istersiniz.

   ---Mahallemizde gerçekten güzel bir seçim süreci yaşadık. Mahalle  halkıma ben buradan tekrar tekrar teşekkür etmek istiyorum  , sonuç itibarıyla benden başka birkaç aday daha vardı değerli halkımız teveccühlerini benden yana kullandılar.  Tabii bundan önceki süreç  zarfında yapmış olduğumuz icraatleri, çalışmaları, hizmetleri gördüklerinden bizlere güven duyduklarından böylesine güzel bir seçim neticesi de almış olduk ve oylarımızı arttırarak açık ara mahallemizde tekrardan Muhtar  seçildim.   Söylemiş olduğumuz gibi inşallah mahallemizin  ihtiyaçlarını  yerine getirmek için elimizden gelen  tüm uğraşı göstereceğiz. Değerli Çamlıca sakinlerine en iyi hizmeti verebilmek için ben  azalarımız  çalışmalarımızı yoğunlaştırarak devam edeceğiz.

     Daha önceki zamanlarda olsun, bu seçim sürecinde  olsun , çalışmalarımızda olsun, her zaman bizlerin yanında olan değerli basın mensubu arkadaşlarımıza  ,  sizlere de ayrıca teşekkürlerimi  iletmek istiyorum. Önümüzde uzun bir hizmet süreci var İnşallah bu 5 yıllık sürede, mahallemizin eksikliklerini tamamlamak  için büyük çaba sarf edeceğiz , bu konuda sizlerden de destek bekliyoruz.

      Buradan başta Mahalle sakinlerimiz olmak üzere bütün Bursalılara sağlık ,sıhhat ,afiyet ,mutluluk ve huzur diliyorum ,tekrardan  “TEŞEKKÜRLER ÇAMLICA” demek istiyorum.

   Çamlıca Mahallesinde göreve gelmiş olduğu zamandan günümüze birçok hizmetin gelmesinde ön ayak olan, takipçiliği, ısrarcılığı,  belediyelerle olsun ,kamu kurum ve kuruluşları ile olsun diyaloğu çok üst seviyede olan ve böylelikle mahalleye hizmetlerin gelmesini kolaylaştıran değerli muhtarımız Sayın Orhan Öztürk'e bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak, 2024 seçimlerine kadar güzel, başarılı  çalışmalar temennisinde bulunmak istiyoruz.

HABER VE FOTOĞRAF: ÖZKAN YILDIRIM

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.