Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TENSEL'E DOKUNMAK"FARK" YARATIR .!!!

%100 doğal ürünleri ile Bursa'da adından oldukça fazla söz ettirmekte olan Tensel'in işletmecisi Sayın Gül Efe ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2018 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2018 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TENSEL'E DOKUNMAK"FARK" YARATIR .!!!

Öncelikle Gül Hanım sizi tanıyabilir miyiz?Sonrasında iseTensel'in kuruluş öncesi, kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

            Elbette, memnuniyetle. 1966  yılında Eskişehir'de doğdum. Lise bitimine kadar Eskişehir'de yaşadım. 1984-1988 yılları arasında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler bölümünde okudum. Daha sonra mesleğimi  sevmeme rağmen o yıllarda medya ve görsel iletişim yaygın olmadığı için branşımla ilgilenemedim ve o dönemde Eskişehir'de bir fabrikada muhasebe bölümünde çalıştım. Bu branştaki çalışmalarım ilerleyen süreçte de   değişik firmalarda mali işler müdürü olarak devam etti. 2011 yılında emekli oldum. Bu tür doğal ürünleri daha  2004 yılında keşfetmiştim, kullanıcı olarak  içerik ,doğal malzeme  ve saf halini çok beğenmiştim .Daha sonra da 2016 yılında  Göcek'e tatile gittiğimde bu firmanın mağazasını tekrardan gördüm ve Bursa'da  neden böyle bir iş yeri ,dükkan açmayalım diye düşündüm . Yeğenimi de bu işe yatırım yapmaya ikna ederek birlikte 2016- Aralık ayında   Balat ,Bey Caddesi'nde Tensel adı altında hizmet vermeye başladık. Ürünlerimizin tamamı Denizli'nin Buldan ilçesinde üretilmektedir ve Bursa'da bizden başka hiçbir yerde bulunmamaktadır. Çok özel koleksiyon ürünlerinden oluşmaktadır. Ürünlerimizin özelliği ,tamamen doğal olması ,doğal malzemelerden meydana gelmesidir . Böylelikle insan sağlığına ve tenine kesinlikle zarar vermemekte  olduğunu da buradan tekrar tekrar belirtmek istiyorum.

Peki Gül Hanımişyerinizde hangi grup ürünler bulunmakta?

            Ev Tekstili, banyo grubu ve plaj grubu kıyafet ve ürünler bulunmaktadır.

Gül Hanım %100 doğal ürünler diyorsunuz peki ürünleriniz de hangi doğal malzemeler, materyaller kullanılmaktadır?

     % 70 Pamuk,

     % 10 Bambu,

      % 15 Tensel ,

      %   5 Keten'den oluşmaktadır.

      Hiçbir şekilde kimyasal madde bulunmadığı gibi boyaları dahi kök boyalardan meydana gelmektedir.  Ürünlerimizin hepsinde  (OEKO-TEX) Damgasının da olduğunu son olarak belirtmekte yarar olduğu kanaatindeyim.

Gül Hanım İletişim Fakültesi'ni bitirmişsiniz. Sonrasında uzun yıllar değişik firmalarda mali işler ile ilgili müdürlük görevlerinde bulmuşsunuzson olaraktaburada Tensel'in işletmeciliğini yapmaktasınız.Peki hayatınızda keşkeler oldu mu? Genel manada bu mesleklere girmemiş olsaydınız neler yapmak isterdiniz?

   Eğitim konusunda kesinlikle keşkem olmadı ama profesyonel sporcu olmayı çok isterdim, bilhassa kayak ya da yüzme sporu ile ilgili profesyonel sporcu olmak istediğimi söyleyebilirim.

              Gül Hanım Röportajımızın  sonuna yaklaşmış bulunmaktayız, son olarak vatandaşlarımıza  satışını yapmış olduğunuz  bu  ürünlerin kalitesi ile ilgili neler söylemek istersiniz?

            Az önce de söylemiş olduğum gibi tamamen doğal  materyallerden meydana gelmiş olan ev tekstili, banyo grubu veya  plaj grubu kıyafet ve ürünleri insan sağlığına zarar vermediği için son yıllarda büyük talep görmektedir. Kesinlikle ürünlerimizde kimyasal maddeler Viskon, polyester gibi  materiyaller  bulunmamaktadır.  Pamuk, Bambu, Tensel ve Keten'den oluşan insan vücuduna ve sağlığına bire bir elverişli olan ürünlerden almak isteyen bütün Bursalıları Balat, Ahmet Yesevi Mahallesi,Bey Caddesi'ndeki işyerimize  bekliyorum.  Diyerek sözlerini tamamladı.

       Tamamen doğal malzemelerle meydana gelmiş olan  ürünlerin satışını yapmakta  olan Tensel'in  işletmecisi Sayın Gül Efe'ye bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerinde başarılar diliyoruz.

         Kendi sağlığına ve aile bireylerinin sağlığına önem gösteren bütün herkesi ben de bu güzel insan sağlığı ile birebir uyumlu olan kıyafet ve ürünlerden kullanmalarını şiddetle tavsiye ediyor ve öneriyorum.

   

    İletişim Bilgileri:

Ahmet Yesevi Mahallesi,

Bey Sokak        Bakgör City-1

E Blok       No: 4E/A/29

www.tensel.com.tr

GSM :0 533 633 18 48

Balat/ Nilüfer/ Bursa

 

Haber ve Fotograf :ÖZKAN YILDIRIM


 

not:1000 tam sayfa ödeme 500 TL, güzel  büyükçe bir fotoğrafı ortaya koyarsak iyi olur gibime geliyor kendilerine yayınlandığında 100-150 gazete diğerlerini yakın bölge ve çevreyi dağıtalım dediler. hazır olunca bir gün  öncesinden ararlar Gazeteler  geldiğinde de ödeme alınır diye  belirtildi.

   

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.