Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TEK MİLLET, TEK BAYRAK, TEK VATAN, TEK DEVLET

27. Dönem AK Parti'den Bursa Milletvekili Aday Adayı olmuş olan Bursa'mızın değerli İşadamlarından Sayın Nihat Öztürk ile güzel keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2018 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2018 13:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TEK MİLLET, TEK BAYRAK, TEK VATAN, TEK DEVLET

27. Dönem AK Parti'den Bursa Milletvekili Aday Adayı olmuş olan Bursa'mızın değerli İşadamlarından Sayın   Nihat Öztürk ile güzel keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Öncelikle Nihat Bey sizi tanıyabilir miyiz?

     -----Tabii memnuniyetle, öncesinde bana böylesine güzel bir fırsat tanıdığı için Bursa Haber Gazetesi'ne ve değerli yöneticilerine teşekkürlerimi iletmek istiyorum. 1971 yılında Bursa'nın Orhaneli ilçesine bağlı Balaban köyünde doğdum. 1989 yılında Milliyetçi Hareket Partisi ilçe yöneticisi ,1998'de de yine Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum. Sonrasında Büyükorhan  Ülkü Ocakları Disiplin Kurulu Başkanı oldum. 2000 yılında Milliyetçi Hareket Partisi İl  genel meclis üyesi adayı, 2002 yılında da Büyük Birlik Partisi Büyükorhan İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundum . 2008'de AK Parti'ye üye oldum , halen üyeliğim devam etmektedir.

Peki Nihat Bey sivil toplum kuruluşlarında da faaliyetlerde bulunuyor musunuz?

     --- Kesinlikle bir  çok  Stk'da  aktif olarak çalışmalar yürütüyorum. Bursa KAS-DER Dernek  Başkan Yardımcılığı ,Türkiye Sakatlar Federasyonu üyeliği ve bunun yanı sıra birçok sivil toplum kuruluşunda da üyeliğim devam etmektedir.

Peki sayın vekilim sizi AK Parti'den bu dönem milletvekiliaday adayı olmanızda hangi sebepler etkili oldu.

   DAHA MÜREFFEH BİR TÜRKİYE İÇİN

    -----Adalet ve Kalkınma Partisi bu ülkede yaşayan her insana, meşru olan her fikre ,her inanca, her ideali aynı yakınlıkta duran kendini toplumun parçaları ile değil bütünüyle ifade eden bir merkez partisidir.

     Türk siyasi tarihine parlak bir istikrar örneği olarak imzasını atan Adalet ve Kalkınma Partisi, hükümeti ve grubu bu süre içinde aldığı emaneti taşımanın hakkıyla milletin huzuruna gelmektedir.

     AK Parti'nin vizyon ve misyonunu sürdürerek Bursa'mızın güzelliğine  değer katmak, halkla iç içe yaşayan bir iş adamı olarak gerek iş dünyasından  gerekirse yaşadığımız Bursa halkından gelen talepler üzerine milletvekilliğine aday adayı olmaya karar verdim.

   Siyasi tecrübelerimi , mesleki tecrübelerimle biriktirerek hem Bursa'mıza hem de ülkemize hizmet etmek en birincil hedefimdir.

    Buradan bütün vatandaşlarımıza  sağduyu içerisinde karar vermelerini  bekliyor ve  hepsine sağlık ,sıhhat, mutluluk ve esenlikler diliyorum .Diyerek sözlerini tamamladı.

   Güler yüzlü  kişiliği ve insancıl  yaklaşımları ile bizleri  kendine kısa zamanda hayran bırakan Bursa'mızın değerli iş adamlarında olan ve ayrıca 27.Dönemde AK PARTİ' den Milletvekili Aday Adayı olan Sayın Nihat Öztürk'e bizlerde Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerinde başarılar diliyoruz.

HABER VE FOTORAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.