Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TAMİRAT VE MODEL DEĞİŞİKLİKLERİNDE İDDİALI ADRES

Uzun yıllar meslekte edinmiş olduğu tecrübeler neticesinde açmış olduğu iş yerinde Güzel hizmetler vermekte olan" KILIÇ TERZİ “nin kurucusu ve sahibi Sayın Cihan Kılıç ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2017 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2017 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TAMİRAT VE MODEL DEĞİŞİKLİKLERİNDE İDDİALI ADRES

KILIÇ TERZİ “nin kurucusu ve sahibi Sayın Cihan Kılıç’ Bay ve Bayan giyim üzerine bütün giysi ve kıyafetlerde model değiştirme ve tadilat çalışmaları yaparak hizmet vermekteyiz’ dedi.

Öncelikle Cihan Bey sizi tanıyabilir miyiz?   Sonrasında ise Kılıç Terzi'nin kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

1993 yılında Bitlis'te doğdum. 2009 yılında ailecek Bursa'ya yerleştik. 6 kardeşlik bir ailenin ferdiyim. Daha 8. sınıfa okula giderken Terzi Vahap’ın yanında çırak olarak işe başlayarak meslekle tanışmış oldum. Dört sene kadar orada çalıştım, işyerimize yakın olan Osmangazi Lisesi’ne gidiyordum. Sabahtan öğlene kadar okula, öğleden sonra terzi yanında çalışarak Osmangazi Lisesi'ni bitirdim. Okul sonrası bütün yoğunluğumu meslek hayatıma verdim ve Terzi Ömer'in yanında Kalfa olarak çalışmaya başladım. Bir buçuk sene kadar burada çalıştıktan sonra Askere gittim asker dönüşünde. Artık Hayallerim çerçevesinde, edinmiş olduğum tecrübe ve birikimlere istinaden 2015 yılında Altınşehir Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi'nde iş yerimi açtım ve o günden bugüne elimizden gelenin en iyisini işlerimize katarak hizmetlerimizi sürdürmekteyiz.

Peki, kimlere hitap ediyorsunuz ve ne tür çalışmalar yapıyorsunuz?

Bay ve Bayan giyim üzerine bütün giysi ve kıyafetlerde model değiştirme ve tadilat çalışmaları yaparak hizmet vermekteyiz.

Peki, işyerinizin gelecek hedefleri ile ilgili bizlere ve okuyucularımıza neler söylemek istersiniz?

Amacım Öncelikle şu an yanımda çalışan kardeşim Özkan Kılıç'ı askere göndermek onun sonrasında Bursa'nın gözde semtlerine şubelerimizi açma planlarımızın da olduğunu söyleyebilirim.

Aynı zamanda genç bir girişimci olarak, son zamanlarda işsizlik oranları yüksek çıkmakta, bilhassa gençler arasındaki işsizlik oranları yüksek çıkmakta. Bu konuyla ilgili gençlere ne tür tavsiyeleriniz olabilir?

İş ayrımı yapmamalarını öneririm ve herkesin gücüne göre çalışmaları gerektiği inancındayım. Sonuçta emeklemeden yürünmez. O yüzden de gençlerin mutlaka istikrarlı bir şekilde girmiş oldukları meslek dallarında kendilerini kanıtlamaları ve sonrasında basamakları birer birer çıkmaları gerektiği inancındayım.

İşletme olarak farklılıklarınızı sorsam bizlere neler söylersiniz?

İşimizin temizliği, Güler yüzümüz ve genç olmamız en büyük farklılıklarımız olduğu kanaatindeyim.

Peki ya Sektörel sıkıntılar, sizin sektörümüzde de sıkıntılar oluyor mu?

Olmaz mı, Bilhassa bizim gibi küçük işletmelere devletin gerektiği önemi göstermediği inancındayım. Örneğin; Ben elimden geldiğince şubeler açmak, şubelerde elemanlar çalıştırmak çabasındayım. Ama bunları gelecek yıllarda yapmayı planlayabiliyorum. Ancak devletimizin hibe krediler vs. bizi desteklemesi durumunda bu süreç çok daha öne çekilebilir. Böylelikle bende istihdam arttırıcı işler yaptığımdan toplumda işsiz pozisyonda olan bir çok kişiye iş verebilirim, diye düşünmekteyim.

Gazetemizde bu röportajımızı okuyan yakın Mahalle sakinlerine ve tüm Bursalılara ne tür mesajlar vermek istersiniz?

Günümüzde tüketim çağında insanlar her gün yeni elbise ya da ürünler alacağına ellerindeki giysi ve kıyafetler de model değişiklikleri yaparak günümüz modasına uyarlanmasında yardımcı olmaktayız. Ayrıca, bu hizmetimizi de gerçekten de uygun koşullarda yaptığımızı sırası gelmişken üzerine basa basa söylemek istiyorum.

Ağabey, kardeş çalışmalar yürüten Cihan Kılıç'a ve Özkan Kılıç’a Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak başarılar diliyoruz. Cihan Bey'in gelecek planlarına ulaşmasını canı gönülden istediğimizi ve yakında askere gidecek olan Özkan Kılıç'a da şimdiden hayırlı teskereler diliyorum.

İletişim Bilgileri:

Altınşehir Mahallesi,

Abdi İpekçi Caddesi,

306. Sokak

No:8/A Zambak sitesi

Gsm: 0531 927 25 95

HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.