Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SUN VİVA ile sağlıklı değişime hazır mısın?

Solaryumun faydaları ve zararları nelerdir? Çok merak edilen bu konuyu DERYAP Grup yetkilisi Hakan Yemenciler ile Sun VİVA Zafer Plaza’da konuştuk.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2017 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2017 11:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SUN VİVA ile sağlıklı değişime hazır mısın?

Türkiye’de ilk ve tek olarak şubeler arası ortak üyelik sistemimiz ile 20.000 kişiye ulaşan

SUN VİVA Solaryum ve Güzellik üyelerimiz tüm şubelerimizde indirimli olarak üyelik bakiyelerini kullanarak Solaryum ve Güzellik uygulamalarını yaptırabiliyorlar.

Hakan Bey firmanızın tarihçesini anlatır mısınız?

Elbette öncelikle Hoşgeldiniz. DERYAP Grup Olarak Bursa’mızda 2000 yılından bu yana Tam 17 yıldır hizmetteyiz. SUN VİVA Solaryum ve Güzellik Hizmetleri markası adı Altında  Bursa’mızın şimdilik 5 farklı bölgesinde Solaryum Güzellik ve Zayıflama Merkezi olarak hizmet veriyoruz.

Solaryum  ve Güzellik Ekipmanları, Solaryum  ve güzellik kozmetikleri  konusunda dünyanın en tecrübeli en kaliteli markalarını En cazip fiyatlarla Bursalıların  beğenisine sunduk ve sunmaya devam edeceğiz. 17 yıllık Bilgi ve birikimimizi şehrimizle paylaşarak Bursalılara hep daha iyisini verebilmek, Güzellik ve Solaryum sektöründeki en yeni trendleri buluşturabilmek adına hep yenilendik. Son 10 yıldır Bursalılara daha yakın olabilmek ve daha iyi hizmet verebilmek amacıyla şube sayımızı; ZAFER PLAZA, KORUPARK, FSM/Gazi cd. NALBANTOĞLU ve ALTIPARMAK olmak üzere 5 şubeye, çok yakında yeni şubelerimizle de hizmetinizde olacağız.

Toplam 25 çeşit model, 40 Solaryum Cihazı ve  25 Güzellik Ekipmanı ile Türkiye’nin en büyük makina parkuruna sahip olmamız, doğru yolda olduğumuzun göstergesidir.

www.solaryumbursa.com

www.epilasyonbursa.com

www.laserepilasyonbursa.com

www.solarepilasyonbursa.com

www.sunvivabursa.com

www.guzellikbursa.com

Solaryum zararlı mı?

Yediğimiz İçtiğimiz her şeyde olduğu gibi Solaryumun fazlası zararlıdır. Yaşamımızda en büyük ihtiyacımızdan biri olan suyun bile fazla alınması bile su zehirlenmesine yol açar. Bir canlı olarak vücudumuzun dünyada bulunan tüm maddeleri ve ışınları belirli bir oranda alması gerekir. Bu oranı kişi olarak doğru kaynaklardan araştırarak bulabiliriz.

Yıllarca Güneş Işığının Zararlı olduğu söylenilerek toplum olarak korkutulduk. Sonra da Aslında bilinenin aksine güneş ışınlarını belli bir oranda aldığımızda son derece yararlı olduğu kanıtlanmıştır.

Solaryum Kullanacak kişiler nelere dikkat etmeli?

Solaryum uygulamasına başlayacak kişi cilt tipleri konusunda eğitim almış personelleri bulunan kendisini kurumsal olarak kanıtlamış profesyonel Solaryum danışmanlığı yapabilen işletmeleri seçmesi son derece önemlidir.

Ayrıca bu işletmelerde hijyen konusunda eğitim almış personellerin bulunmasına dikkat edilmesi gerekir.

SOLARYUMUN YARARLARI

Ciltteki akne ve sivilce izlerinin tedavisinde kullanılıyor,

Sedef hastalığına iyi geliyor.  Solaryum ışınları Vücutta  D vitamini Oluşmasını sağlayarak metabolizmayı güçlendiriyor. Solunumu düzenliyor ve soğuk algınlığına yakalanma riskini üçte bir oranında azaltıyor. Vücut, virüslü hastalıklara karşı direncini artırıyor. Solaryum aynı zamanda, kalsiyum eksikliğinden kaynaklanan kramplara karşı da etkili oluyor.

Güneş banyolarında UV-B ışınları cildin Su toplamasına ve soyulmasına neden olurken, Solaryumda kullanılan optimize edilmiş ışınlar sayesinde böyle bir durum söz konusu olmuyor.

Işınlar, D vitamini üretimini sağlayarak osteoporoza (kemik erimesi) karşı koruma oluşturuyor.

Endorfin (mutluluk hormonu) salgılanmasını sağlayan Solaryum, cinsel gücü de artırıyor.

Kalp ve dolaşım sistemini güçlendiren, depresyonlara karşı etkili olan solaryum, kişinin öz güvenini arttırıyor ve kendini iyi hissetmesini sağlıyor.

İLETİŞİM

ZAFER PLAZA

224 222 30 80

KORUPARK

224 241 77 99

FSM

224 451 90 80

ALTIPARMAK

224 225 34 72

NALBANTOĞLU

224 223 10 59

HABER FOTOĞRAF ERDEM BERK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.