Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SPOR GİYİMDE ÖNCÜ FİRMA MALİN A.Ş

Malin A.Ş.”nin Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İsa Çetin ile sektör çalışmaları ve hizmetleri üzerine keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2017 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2017 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SPOR GİYİMDE ÖNCÜ FİRMA MALİN A.Ş

Spor Giyim ve Spor Ayakkabı sektöründe çıtayı oldukça yukarıya çekmiş olan Malin A.Ş Yurt dışında Tarım ve Hayvancılık sektöründe de yatırımlar yaparak bilhassa Bulgaristan'da yaşayan Türklere iş olanakları da sağlayarak işlerini geliştirmeyi hedefliyor.

Öncelikle İsa Bey sizi tanıyabilir miyiz?   Sonrasında ise Malin A.Ş.”nin bu günlere geliş sürecini okuyucularımızla paylaşırsanız sevinirim.

Elbette, 1979 yılında Bulgaristan'ın Kırcaali şehrinde doğdum. Hayatımı 3 esas üzerine kurdum. Başarıyı elde etmenin, en büyük gereksinimin tecrübe olduğunu düşünüyorum. Hata yaparak tecrübelerin arttığı inancındayım. Bu yüzdende hataların eksi olarak değil, artı olduğu kanaatindeyim. Tabi ki amaca ulaşabilmek için en başta da inanmak gerekmektedir. Başaracağına inanmak ve hedeflere yönelmek elzemdir. Kısacası yapılan hatalardan ders çıkararak edinilen tecrübe ve hedefe kitlenerek başarıya inanmak diyebilirim.

Firmamızın bugünlere geliş sürecine gelirsek, İlk olarak 2004 yılında şahıs firması olarak atıldığımız ticaret hayatına 2016 yılında MALİN A.Ş. adını alarak kurumsallaşma adına ilk adımı atmış olduk. Dünya çapındaki ünlü markaların CORNER Bayiliğini alarak insanlarımıza daha iyi hizmet verme ve sunma çabasındayız.

Bu güzel giriş için teşekkür ediyor ve sorularımıza devam ediyoruz.?   Hangi markalarla çalışmaktasınız?

LOFT, PUMA, GREYDER

Her üç markanın da CORNER Bayisi olarak hizmet vermekteyiz.

Spor giyim ve Spor Ayakkabıda bir adım önde olduğumuzu rahatlıkla söyleyebilirim.

İşyerinizin farklılıkları hakkında neler söylersiniz?

Öncelikle müşterilerimizi rahat bir mekânda karşılıyoruz. Ferah bir ortamda, aradıklarını rahatça bulabildikleri bir Konsept geliştirdik. Bütün Mahalle sakinlerini ve Yıldırımlıları işyerimizde bu yeni Konseptimizle tanışmaya davet ediyoruz.

Genç bir işadamı olarak gençlere neler önerirsiniz?

Eğitim aldıkları iş üzerine araştırmalar yapıp, bu yönde yoğunlaşmalarını ve bu şekilde yaparlarsa başarmalarının daha kolay olacağını öğütlemek istiyorum.

Malin A.Ş.”nin gelecek hedefleri ile ilgili neler söylemek istersiniz?

Yurt dışında Tarım ve Hayvancılık sektöründe de yatırımlar yaparak bilhassa Bulgaristan'da yaşayan Türklere iş olanakları da sağlayarak işlerimizi geliştirme hedefindeyiz.

Ayrıca, Spor Giyim sektöründe de Bursa'nın yeni ve gözde yerleşim bölgelerinde orta ve uzun vadede şubelerimizi arttırma hedeflerimizin de olduğunu sırası gelmişken belirtmek istiyorum..

Malin A.Ş Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İsa Çetin’e Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak çalışmalarında ve projelerinde Başarılar diliyoruz. Ayrıca Müthiş konukseverliği ve cana yakın kişiliğinden dolayı da özel olarak teşekkürlerimi sunmak istiyorum.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

MİLLET MAHALLESİ

DERYA CADDESİ NO:71/1

TEL & FAKS:0 224 351 43 42

YILDIRIM/BURSA

HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.