Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SOSYETİK BİR LEZZET…

Bursa'mızın Gözde Lezzet Duraklarından olan "KARDEŞ PAsHA SOSYETE TOST ve GÖZLEME EVİ" ile PAsHA ÇAY EVİ'nin kurucusu ve sahibi Sayın Şenol Gülay ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2018 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2018 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SOSYETİK BİR LEZZET…

Öncelikle Şenol Bey sizi tanıyabilir miyiz? Sonrasında ise PAsHA  Çay evi ve PAsHA  Sosyete Tost ve Gözleme Evi'nin kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

Elbette, Tabii ki .1974 yılında İstanbul-Kartal'da doğdum. 1989'da ailecek Bursa'ya yerleştik. Değişik iş kollarında çalışmalar yürüttükten sonra 2015 yılında PAsHA  Çay Evi'ni İncirli Caddesi'nde açarak bu sektöre giriş yapmış oldum. Burada Tostumuzun  halkımız tarafından büyük teveccüh görmesi üzerine bir Tost Evi açmanın zamanı geldiğini düşünerek 2017 yılının ortalarında Kardeş PAsHA  Sosyete Tost ve Gözleme  Evi adı altında 2. şubemizi açarak hizmet vermeye başladık .17 yıllık evliyim bir kız çocuğu babasıyım.

Peki Şenol Bey bizlere PAsHA  Sosyete Tost ve Gözleme Evi'ndeki menüleriniz ile ilgili bilgi verebilir misiniz?

Tostlarımız;

Karışık Tostumuz,- Sucuk ya da Kaşarlı Sade  Tostlarımız ve Kavurmalı Tostumuz bulunmaktadır.

Gözlemelerimiz;

Patatesli, Peynirli ,Kaşarlı, Sucuk Kaşarlı  ve Duble Karışık olmak üzere  çeşitlerimiz bulunmaktadır.

Ayrıca Sucuklu Yumurtamız, Menemenimiz  bir de bize özgü Katıklı Yumurtamız bulunmaktadır.( Katıklı Yumurtamızın  içerisinde Sucuk, kaşar ,domates, biber, kekik ve üstünde de Kıtır ekmeğimizin bulunduğu işletmemize özgü bir lezzettir.)

Bu güzel lezzetlerimize ilaveten  Izgara köftemizde bulunmaktadır.

Şenol Bey 3 sene içerisinde 2. şubenizi açarak gerçekten de güzel bir başarıya imza atmışsınız, bundan sonraki  hedefleriniz ile ilgili neler söylemek istersiniz?

Kısmet olursa PAsHA  Zincirlerini çoğaltmayı düşünüyorum. 3. şubemizi Nilüfer İlçesinde açmayı da planladığımız sırası gelmişken belirtmekte yarar olduğu kanaatindeyim.

Peki halkımız tarafından yoğunlukla tercih edilme nedenleriniz arasında hangi unsurlara değinmek istersiniz?

Öncelikle  mekan olarak kaliteli olmamız ,ayrıca mekanda sunmuş olduğumuz hizmet kalitesinin de çok yüksek olmasının  yoğunlukla tercih edilme nedenlerimiz arasında başta gelmektedir. En güzel ve lezzetli ürünlerin en kaliteli  malzemelerden  olabileceği düsturuyla işletmemizde bu ana  kurallara  bağlı kalmaktayız. Örneğin et ve et ürünlerinde  mahallemizin ve hatta Bursa'mızın marka değerlerinden olan " Fatih Aile Kasabı"ndan   tedarik etmekteyiz. Ayrıca diğer ürünlerimizi de daima piyasanın en kaliteli ürünleri olmasına özellikle  imtina göstermekteyiz.   ”İtibar  kaybetmektense, para kaybetmeyi tercih ederim” düsturuyla  vatandaşlarımıza ,halkımıza elimizden geldiğince en güzel hizmeti sunma çabasındayız.

Şenol Bey bilindiği üzere son zamanlarda işsizlik oranları, bilhassa gençler  üzerindeki işsizlik oranları yüksek çıkmakta. Sizde başarılı bir girişimci ve işveren olarak bu konu ile ilgili gençlerimize neler tavsiye edersiniz?

Gençlerin aza çoğa bakmaksızın elinde hangi diploma olursa olsun iş seçmemelerini ve bir işin ucundan tutmalarını özellikle salık vermek istiyorum. Çevremizde çok görüyoruz 20-25 yaşlarında  olmalarına rağmen eğitimlerine devam etmekte ve hiçbir iş güç peşinde koşmayan  bir şekilde okuluna devam ederken de ufak çaplı çalışmalarda yürütebilecek lerini unutmamaları gerektiğini hatırlatmak istiyorum.

Şenol Bey röportajımız  da gerçekten de bayağı bir uzadı son olarak vatandaşlarımıza, halkımıza genel anlamda yakın çevreye ve yakın  mahallelerde yaşayan sakinlere ne tür mesajlar vermek isterseniz?   Neler söylemek istersiniz?

Yakın bölgelere paket servisimiz olduğunu ,paket servisi telefon numaramızın 0 544 642 33 30 olduğunu unutmadan eklemek istiyorum.

Son olarak gözlemelerimizi Cumalıkızık tarzında yaptığımızı ve fiyatlarının da sadece 5 lira olduğunu buradan hatırlatmak istiyorum. Kalite ve lezzetin yeni adresi olan   PAsHA  Sosyete Tost ve  Gözleme Evi'ne başta Mahalle sakinlerimiz olmak üzere bütün Bursalıları bekliyoruz demek istiyorum. Girmiş olduğumuz 2018 yılının da öncelikle savaşsız olmasını , bunun yanı sıra sağlık ,sıhhat, mutluluk ve barış getirmesini de temenni ediyorum. Bütün halkımıza selamlarımı iletmek istiyorum.

Kaliteli ürün ve lezzetleriyle  Bursa'da tost ve gözleme dendiğinde akla gelen ilk işletmelerden olan  PAsHA  Sosyete Tost ve Gözleme Evi'nin kurucusu ve işletmecisi Sayın Şenol Gülay'a bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerinde başarılar diliyoruz.

Ayrıca bu güzel  tostlardan tatmış olmanın da rahatlığıyla bütün Bursalılara bu güzel lezzetlerden tatmalarını şiddetli önermek istiyorum.

İletişim Bilgileri:

Şube 1:

Hacıseyfettin Mahallesi,

İncirli Caddesi, Süngü Çıkmazı     No: 3

(Everest İnternet Cafe yanı)

Telefon: 0 544 642 33 30

Şube 2:

Hacıseyfettin Mahallesi,

İncirli Caddesi No :104

Yıldırım/ Bursa

Haber ve Fotograf :ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.