Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SİGARASIZ AÇIK ALANIYLA FARK YARATAN MEKAN SUDE KAFE

Konsept olarak fast food gibi gözükse de mantısından Bursa Kebabına, et ve kahvaltı tabağından unlu mamullere, çorbasından patates kızartmasına ve tost çeşitlerinden gözlemesine geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Sude Cafe'nin konuğu olduk. Hastane karşısında oldukları için daha titiz, daha hijyenik ve daha sağlıklı bir ortamda hizmet verdiklerini ifade eden işletme sahibi Bayram Biroğlu ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2018 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2018 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SİGARASIZ AÇIK ALANIYLA FARK YARATAN MEKAN SUDE KAFE

STERİL ORTAM, GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

Çeşitli ürün yelpazesi, hijyen ve görsel açısından tatmin edici dokumuzun en önemli unsuru olarak lezzeti görüyoruz. Damağa kaliteli biçimde hitap etmek bizim ayırt edici özelliğimiz oluyor. Etlerin günlük ve taze olmasına has safhada önem gösterirken etin işlenme süreçleri tamamen kurumumuza ait. Dondurulmuş gıdalarla maliyeti düşürmekten ziyade kar marjını düşürerek en kaliteli lezzeti ve hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Konuklarımıza sunduğumuz üç öğün tüketilecek besin yelpazemiz ile her açıdan en iyisi olmayı hedefliyoruz.

MESELE ÇOK KAZANMAK DEĞİL

 Damak tadımıza güvendiğimiz için öncelikle kendi tüketmediğimiz hiçbir ürünü konuklarımıza sunmuyoruz. Sude markasını oluşturma hedefinde olduğumuz için altyapıyı sağlam kurarak ayakları yere basan adımlarla hareket etmeye gayret ediyoruz. Fiyat politikamızda belli bir kesime değil, geniş bir hedef kitlesine hitap ediyoruz. Hakkını vererek yaptığımız ürünlerden asla hakkından fazla ücret talep etmiyoruz. Çok kazanıp maddi bir ihyadan ziyade damağa hitap ederek kalıcı olmayı tercih ediyoruz.

DAMAK TADINA ÖNEM VEREN HERKESİ BEKLİYORUZ

Ne sattığını bilen, sattığı ürünü kendi de tüketen, iş takibini asla bırakmayan, konu sağlık ve hijyen olunca ince eleyip sık dokuyan ve hizmet anlayışı ile çığır açmayı hedefleyen Sude Cafe  olarak damak tadına önem veren herkesi lezzetlerimizi tecrübe etmeye davet ediyoruz. Pişman olmayacaklarının garantisini veriyor; yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir diyoruz...

Bilmediğiniz İşi Yapmayın

Bence herkes bildiği işi yapmalı. Kulaktan dolma bilgilerle, hariçten gazel okuyanların dolduruşuna gelerek geleceği şekillendirmek hiç mantıklı değil. Ben 10 yılı aşkın süredir bu sektörün içindeyim, garsonluk ile başladığım serüvenim ile çekirdekten gelerek devam ettim. Sadece patron olursan batarsın. Garsonun, kahve yapanın hatta temizlik yapanın bile işini bilmelisin ki işletmeni ayakta tutabilmen için başkasına göbek bağın olmasın. İşletmenin bulunduğu yerin kültürel dokusundan orada yaşayanların taleplerine kadar birçok şeyi hesap edip bu işe adım atmak lazım. Kafe işi de esnaflık ve beşeri ilişkilerin kuvvetli olması zaruridir.Bu sebeple bir hevesle herhangi bir işe atılmayanı ve bilmediğiniz işi yapmayın.

İLETİŞİM

BARIŞ MAH.İCAR SOK.

PALANDÖKEN APT.

NİLÜFER

0 542 389 97 08

HABER VE FOTOGRAF: SERCAN SELÇUK

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.