Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SEKTÖRÜNÜN İDDİALI KURULUŞU "SERVET GAYRİMENKUL YATIRIM DANIŞMANLIĞI"

Şeffaflık ve güveni çalışmalarında ana unsur olarak belirleyen "Servet Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı “nın kurucusu ve sahibi Sayın Servet Manav ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2018 00:04
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2018 00:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SEKTÖRÜNÜN İDDİALI KURULUŞU "SERVET GAYRİMENKUL YATIRIM DANIŞMANLIĞI"

Öncelikle Servet Bey sizi tanıyabilir miyiz?  Sonrasında ise  Servet Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı'nın kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

Elbette , tabii ki. Öncelikle bizlere böylesine güzel bir fırsat tanımış olan Bursa Haber Gazetesi'ne ve değerli yöneticilerine teşekkürlerimi iletmek istiyorum .. 1979 yılında Karacabey'de doğdum. Karacabey Lisesi'ni bitirdikten sonra ,Karacabey Belediyesi'nde yaklaşık 5 sene oto elektrik üzerine bakım ustası olarak çalıştım .2008 yılında ailemle birlikte Bursa'ya geldim .Kurumsal bir firmada Emlak sektörü  üzerine 5 yıl kadar çalıştım .Bu süreç neticesinde edinmiş olduğum tecrübe ve birikimlere istinaden 2013 yılında Servet Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı adı altında Görükle'de açmış olduğumuz iş yerinde hizmet vermeye başladım, her zaman ve daima müşterilerimizin memnuniyeti esaslı çalışmalarımıza en önemli belirleyici unsurlardan şeffaflık  ve güvendir. 17 yıllık evli, bir erkek ve bir kız çocuğu babasıyım.

Peki Servet Bey, genel anlamda emlak ve gayrimenkul danışmanlığı sektörünün hangi kollarında yoğunlaşmış durumdasınız?

Genel anlamda yatırımlık daireler ve araziler üzerine yoğunlaşmış bulunmaktayız.Buradan Karacabey'e kadar bunun yanı sıra Nilüfer ve Mudanya ilçelerinde de geniş portföylerimizin  bulunduğunu söylemek istiyorum.

Peki Servet Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı'nın gelecek hedefleri ile ilgili bizlere ve okuyucularımıza ne tür bilgiler verebilirsiniz?

Bundan sonraki aşamada Bursa çapında genel manada daha çok arazi üzerine yoğunlaşarak Bursa'da ve Görükle'de seçkin ve  aranılan gayrimenkul Danışmanlarından  biri olmayı hedeflemekteyiz.

Yatırım yapmayı planlayan insanlarımıza hangi bölgeler üzerine yoğunlaşmalarını önerirsiniz?

--Nilüfer'e bağlı Badırga, Karacabey'e bağlı Hürriyet köylerini, yine bu köylerin  etrafındaki Muratlı ,Taşpınar  köyleri ve çevresindeki köy arazilerini,

-- Yatırım bölgesi  Mudanya  Çekrice ve Balancık. Nilüfer, Karacabey, Mudanya bölgelerinde ücretsiz değer bildiri (Experi) yapılmaktadır.

– Bursa Nilüfer, Karacabey, Mudanya bölgelerinde gayrimenkulleriniz değerinde Alınır ve Satılır.

Şu an itibariyle yoğunlukla tavsiye edebilirim. Gerçekten de uygun araziler olduğu gibi gelecekte de büyük karlar elde edebilecek araziler olduğunu söyleyebilirim.

Peki Servet Bey sektörde sıkıntılar yaşıyor musunuz?

Kayıt dışı çalışmalar yürüten çantacı tabir ettiğimiz kişilerin bulunmuş olması sektörümüze büyük darbe vurmaktadır. Tabii ilerleyen süreçte bunların her geçen gün azalmasını  temenni etmekteyiz .Böylelikle güvenin çok önemli olduğu bu meslek grubumuzun daha da atılımlarını  atılımlarını arttırmasını  ümit etmekteyiz.

Röportajımızın  sonuna yaklaşmış bulunmaktayız, son olarak vatandaşlarımıza, halkımıza Bursa ve Görükle'de yaşayan insanlarımıza ne tür mesajlar vermek istersiniz?   Neler söylemek istersiniz?

Görükle'de hizmet vermekteyiz ve   yatırımlık araziler konusunda deneyimli uzman kadromuzla çalışmalar yürütmekteyiz. Başta bütün Görükleliler  olmak üzere Bursa'da yaşayan bütün insanlarımıza  yatırım danışmanlığı konusunda da hizmetler verdiğimizden her türlü  bilgi birikimimizi  müşterilerimizle paylaşabiliriz demek istiyorum .Son olarak yeni girmiş olduğumuz 2018 yılının sağlık ,sıhhat ve mutluluklar getirmesini diliyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

Konuşkan ve cana yakın kişiliği ile kısa zamanda  bizlere  yıllardır tanışık olduğumuz  izlenimini veren  Servet Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı'nın kurucusu ve sahibi Sayın Servet Manav'a bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerinde başarılar diliyoruz. Ayrıca Bursa ve çevresinde arazi ve tarla üzerine yatırım planları yapan bütün değerli hemşerilerimi   girişimlerinden önce mutlaka Servet Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı'nın sahibi Sayın Servet Manav ile görüşmelerini önermek istiyorum.

İletişim Bilgileri:

Dumlupınar Mahallesi,

Gizem Caddesi,

No :15

Telefon: 0 224 483 33 16

Gsm: 0 533 654 09 07

Facebook: Servet Manav

Instagram:servet_gayrimenkul

Görükle/ Nilüfer/ Bursa

Haber ve Fotograf : ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.