Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SEKTÖRÜNDE İDDİALI KURULUŞ

Bursa'mızın gözde veteriner kliniklerinden olan "Çınar Veteriner Kliniği’nin genç ve başarılı kurucusu ve sahibi Sayın Ersin Aslan ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2017 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2017 15:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SEKTÖRÜNDE İDDİALI KURULUŞ

Çınar Veteriner Kliniği’nin başarılı kurucusu Ersin Aslan ‘Kliniğimiz de Bütün evcil hayvanlarımıza kan tahlili, ultrason, röntgen, Mikroskobik  muayaneler, Operasyonlar, teşhis ve tedavi hizmetleri, koruyucu hekimlik hizmetleri gibi daha bir çok tedavi uygulamaları yapılmaktadır’ dedi.

Öncelikle Ersin Bey sizi tanıyabilir miyiz?   Sonrasında ise Çınar Veteriner Kliniği' nin kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

Elbette,1988 yılında Bursa'da doğdum. Liseyi Süleyman Çelebi Lisesi'nde tamamladıktan sonra Afyon Kocatepe Üniversitesi Veteriner Fakültesinden de 2011 yılında mezun oldum. Halen iç hastalıkları bölümünde yüksek lisansımı devam ettirmekteyim. Mezuniyet sonrası bir yıl kadar özel bir klinikte  pet hayvanları üzerine  çalıştım  ve  2014 yılında kendi kliniğimi 23 Nisan Mahallesi, Karacaoğlan Caddesi'nde açtım. 3 yıldır aynı noktada güzel çalışmalarımızla vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak çabasındayız.

Peki Ersin Bey ne tür hizmetler vermektesiniz ve ne tür tedavi uygulamaları yapabilmektesiniz?

Evde yaşayan bütün evcil hayvanlar( pet hayvanları) ve çoğunlukla da  kedi, köpek ağırlıklı hizmetler vermekteyiz.

Kliniğimiz de Bütün evcil hayvanlarımıza kan tahlili, ultrason, röntgen, Mikroskobik  muayaneler, Operasyonlar, teşhis ve tedavi hizmetleri, koruyucu hekimlik hizmetleri gibi daha bir çok tedavi uygulamaları yapılmaktadır.

Ersin Bey bizlere kurumunuzun gelecek hedefleri ile ilgili neler söylemek istersiniz?

İleriye yönelik, klinik safhasından hastane safhasına geçiş en büyük hedefimizdir.

Ersin Bey kurumunuz da tedavi hizmetlerinin haricinde ne tür ürün satışları yapmaktasınız?

Her türlü hayvan için mamalar, gıda takviyeleri ve  kedi köpek aksesuarları bulunmaktadır.

SEVGİ OLMADAN YAPILMAYACAK, ENDER MESLEKLERDEN BİRİ

Sosyal sorumluluk projelerine katılımınız ne durumda?  Bu konu ile ilgili ne tür faaliyetlerde bulunuyorsunuz?

Sokak hayvanlarını sahiplendirme hizmetimiz mevcut. Sürekli Facebook sayfasından kedi, köpek, hamster, muhabbet kuşu gibi birçok hayvanlarımızın fotoğraflarını yayınlayarak onlara yeni "ömürlük yuvalar" bulmaya çalışıyoruz.

Ayrıca;

Bazı fırın ve simit büfelerinde çok görmüş olduğumuz askıda ekmek ya da askıda simit sistemini biz de sokak hayvanları için askıda mama şekline dönüştürdük. Böylelikle ihtiyacı olan evcil hayvan sahipleri buradan askıdaki mamalardan alıp hayvanlarına verebilmekteler.  Bu tür çalışmalarımız toplumdan büyük beğeni toplamaktadır.

Peki ya sektörel sıkıntılarla karşılaşıyor musunuz?   Bu konuyla ilgili söylemek istedikleriniz var mı?

Sokak hayvanlarına fazla düşkünlüğümden dolayı bazı durumlarda kapımızın önüne bırakılan hayvanlarla karşılaşabiliyoruz. Tabii elimizden geldiğince Her türlü imkanımızı sunuyoruz ama bir taraftan da Tabii bu tür kapının önüne bırakılan hayvanlar geldiğinde bu durum bizi oldukça üzmektedir. Bu tür davranışların artık sonlanması lazım gelir diye düşünüyorum.

Röportajımızın sonuna yaklaşmışken son olarak neler eklemek istersiniz? Vatandaşlarımıza, halkımıza evcil hayvanların sahiplenmeleri konusunda söylemek istedikleriniz var mı?

İnsanlarımızın mutlaka kendilerine niçin bir evcil hayvanla hayatımı paylaşmalıyım diye sormaları gerektiği inancındayım. Ve bu konuyla ilgili kendi fikrimi söylemem gerekirse,  insanlar yalnızlaşmakta, internet ve sosyal medyada bu durumu iyice artırmaktadır. Ve bu Yalnızlık arttıkça insanların evcil hayvanlara ihtiyacı daha da fazla artıyor. Yani insanlar toplumdan göremediği yakınlığı bir nebze olsun evcil hayvan edinerek birbirleriyle dost oluyor ve böylelikle karşılıklı olarak tatmin olduklarını söyleyebilirim.

Mesela bir kedi sahiplenmenin "Kalp aritmisi"  olan insanlarda kedi mırıltısının bu hastalığa iyi geldiği kanıtlanmıştır. Bunun gibi birçok örnek sayabilirim. Köpek sahibi olmak onu sokağa çıkararak ihtiyacını giderebilmek için uzun yürüyüşler yapmak köpeğin ihtiyacını görmesi haricinde sahibine de spor yapma olanağı sağlamaktadır. 

Birçok veteriner Kliniğine konuk olmuş olmamdan dolayı Ersin beyin hayvanlara olan sevgisini gördüğümde gerçekten de çok duygulandım. Böyle bir mesleği seçmiş olması ve bu meslekte güzel hedefleri olan bu kardeşimize Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak hayatında ve çalışmalarında her zaman sonsuz başarılar diliyoruz.

İletişim Bilgileri:

23 Nisan Mahallesi,

Karacaoğlan Caddesi,

Karya Rızvanoğlu sitesi No: 5

Gsm: 0544 503 09 65

Facebook: çınarveterinerkliniği

Nilüfer/ Bursa

Hazırlayan ve Fotoğraf: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.