Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SEKTÖRE YÖN VERENLERDEN "ŞİMŞEKLER AVM"

Şehrimizin köklü alışveriş merkezlerinden olan "'Şimşekler AVM'"nin kurucusu ve sahibi Sayın Adem Şimşek ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2017 00:03
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2017 00:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SEKTÖRE YÖN VERENLERDEN  "ŞİMŞEKLER AVM"

'Şimşekler AVM'"nin kurucusu ve sahibi Sayın Adem Şimşek ‘Ülke çapında kurumsal bir firma olma hedefindeyiz, ilk başta Bursa'da şubelerimize arttırmak sonrasında ise bütün yurt geneline yayılma hedefimiz bulunmaktadır’ dedi.

Öncelikle Adem Bey sizi tanıyabilir miyiz?  Sonrasında ise Şimşekler AVM'nin  geçmişi, kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

Elbette, memnuniyetle. Öncelikle bizlere böyle güzel bir fırsat tanıdığı için Bursa Haber Gazetesi ailesine  teşekkürlerimi   iletmek  istiyorum. 1978 yılında Bitlis'in Tatvan ilçesinde doğdum .18 yaşında Askere gittim ve 20 yaşındayken döndüm.  Babam Cevdet Şimşek tarafından 80'li  yıllarda kurulmuş olan" Elif Züccaciye" o tarihten itibaren Tatvan'da hizmet vermeye başladı. Sonrasında 1994 yılında  babam rahmetli olduktan sonra işin başına  biraderlerim  geçti sonrasında ben de  babamdan ve biraderlerimden almış olduğum bayrağı daha yukarılara çıkartmak için görev aldım ve çalışmalara koyuldum . 90'lı  yılların sonu itibariyle işyerimizin adını isim benzerliklerinden kaynaklanan sıkıntılara da son vermek amacıyla  "Şimşekler AVM" olarak  değiştirerek yola koyulduk . O günden günümüze her geçen gün artan müşteri talebine yetişme ve Şimşekler AVM'yi yarınlara taşıma gayreti içerisindeyiz.  Depolarımız ile  birlikte 5000 metrekarelik  kapalı alana  sahibiz mağazamız ise 2500 metrekarelik Kapalı alan içerisindedir. Mağazamızda ayrıca aileler, ebeveynler rahatça gezerken ve  ürünlerimizi incelerken ,çocuklarının rahat etmeleri amacıyla kapalı çocuk oyun alanımızın da olduğunu belirtmek istiyorum.

Halkımız ,genel anlamda müşterileriniz Şimşekler AVM'ye geldiklerinde neleri bulabilirler?

Beyaz Eşyadan  Züccaciyeye, Halıdan Mobilyaya, Teknolojik aletlerden elektrikli ev aletlerine, Ev tekstil ürünlerinden motor veya motorsikletlere  Hatta ATV'lere kadar her şeyi Şimşekler AVM'de bulabilirler.. Kısacası biz şöyle diyoruz "Perde ve parke" hariç her türlü ürün bulunabilmektedir.

Peki hangi markalarla bayilik anlaşmalarınız bulunmakta?

11 yıldır Uğur Soğutma A.Ş'nin  ve 9 yıldır da Yuki Motorlu araçların bayisiyiz.

Bayilik anlaşmalarımızın haricinde, Casper, Karaca Home, Schafer,  Arçelik, Regal, Samsung ,  LG  ve daha birçok  dünya markası  ürünleri de satışa sunmaktayız.. Mobilya grubunda ise Dilay Mobilya ile çalışmaktayız.. Satışlarımız nakit, kredi kartı olduğu gibi elden taksit sistemimizin de bulunduğunu ayrıca belirtmek istiyorum.

Peki Şimşekler AVM'nin gelecek hedefleri ile ilgili bizlere neler söyleyebilirsiniz?

Ülke çapında kurumsal bir firma olma hedefindeyiz, ilk başta Bursa'da şubelerimize arttırmak sonrasında ise bütün yurt geneline yayılma hedefimiz bulunmaktadır.

Sektörel sıkıntılarla karşılaşıyor musunuz?  Bu konu ile ilgili bizlere ne tür bilgiler verebilirsiniz?

Sadece piyasada genel anlamda nakit sıkıntısı yaşandığını söyleyebilirim.

Peki müşterilerinizin ,  sizi tercih etme nedenleri neler olabilir?

Güven çok önemli unsur, sonrasın da  çok önceki yıllardan gelen tanıma durumları, alışverişlerden  memnun kalmaları, eş dost konu komşu, yakın çevreden aldıkları güzel izlenimlerin  bizi  tercih etme nedenlerinin başında olduğu kanaatindeyim.

Adem Bey röportajımızın sonuna yaklaşmış bulunmaktayız son olarak halkımıza, vatandaşlarımıza genel anlamda bütün Bursalılara ne tür mesajlar vermek istersiniz? Neler söylemek istersiniz?

Bilhassa düğüncülere  ekstra kolaylık yaptığımız gibi , bütün Bursalıları alışveriş merkezimize bekliyoruz. Her zaman en kaliteli ürünleri en uygun koşullarda ve  en uygun fiyatlarla bulabilecekleri ender alışveriş mağazalarından biri olduğumuzu ısrarla belirtmek istiyorum, ve bütün Bursalıları işyerimize davet ediyorum, gelsinler buyursunlar bir çayımızı içsinler diyorum.

Sıcakkanlı kişiliği ve misafirperver tavırlarıyla  üzerimizde pozitif etki bırakan "Şimşekler AVM "nin kurucusu ve sahibi Sayın Adem Şimşek'e Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek planlarında başarılar diliyoruz.

Ürün çeşitliliği, ürün yelpazesi  ve kalitesiyle  aynı zamanda  uygun fiyatlarıyla  bizleri de şaşırtmış olan bu güzel iş yerine Bütün Bursalıların  mutlaka uğramalarını tavsiye ediyorum, kesinlikle pişman olmayacaklarının  garantisini vermek istiyorum.

İletişim Bilgileri:

Yiğitler Mahallesi,

Ankara asfaltı 8. km.

No: 628

( Şirinevler Metro İstasyonu Karşısı)

Telefon: 0 224 371 54 41

Gsm: 0 533 032 45 42

0 533 227 18 96

Yıldırım /Bursa

Haber ve fotoğraf : ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.