Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SEKTÖRDE İDDİALI KURULUŞ

Akal İnşaat ve Can Kuyumculuk ‘un ortaklarından Sayın Erkan Akpınar ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2017 09:12
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2017 09:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SEKTÖRDE İDDİALI KURULUŞ

Hem kuyumculuk, hem de inşaat sektöründe ki hizmetleriyle çıtayı oldukça yukarı çıkartmış olan AkalKent İnşaat ve Can Kuyumculuğun değerli Ortakları sayın Erkan Akpınar  ve Sayın Ceyhun Altun

Sektöre dair merak edilenleri Bursa Haber’e anlattı.

Öncelikle Erkan Bey sizi tanıyabilir miyiz?   Sonrasında ise her iki işletmenizin kuruluşu ve bu günlere gelişiyle ilgili olarak okuyucularımızı bilgilendirirseniz sevinirim?

Elbette, 1978 yılında Ardahan'da doğdum. İlkokulu Ardahan'da ortaokul ve liseyi Kars-Susuz Kazım Karabekir Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladım. Eğitimimi devam ettirmek üzere Bursa'ya yerleştim ve Uludağ üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden 2002 yılında mezun oldum. Okulumu bitirdikten sonra kuyumcu olarak iş hayatına atıldım. Ortağım Ceyhun ALTUN ile birlikte 2006 yılında Dik kaldırım caddesinde "CAN KUYUMCULUK" adıyla işyerimizi açtık ve 11 yıldır aynı noktada hizmet vermekteyiz. Açıldığımız tarihten itibaren kısa zaman içerisinde bölge halkında ve insanlar üzerinde güzel ve güvenilir izlenimler bıraktık. Bursa'daki seçkin kuyumcular arasında yerimizi aldık.

Kuyumculuğun yanısıra,2013 yılından itibaren AKAL İNŞAAT adıyla ortağım Ceyhun ALTUN ve Bursa’nın tanınmış işadamlarından Türkiye’nin en çok ciro yapan Beko bayisi İrfan AKPINAR ile beraber inşaat sektörüne giriş yaptık. AKAL İNŞAAT bünyesinde şuana kadar Akal Apartmanı ve Akal Sitesi olarak iki proje tamamladık ve sahiplerine teslim ettik.

Hâlihazırda Akal Kent ve Akal Kent Plus projelerimizin inşaatları devam etmekte ve Lansman Fiyatlarımızla satışlarımızın devam ettiğini sırası gelmişken belirtmek isterim.

AKALKENT &  AKALKENT PLUS projelerinizi yapmak için niçin Yunus elini seçtiniz?

Yunuseli, Bursa merkezine sadece 5 dakika uzaklıkta, AVM, hastane ve çevre yolu bağlantısına 10 dakikalık mesafede yer almaktadır. AkalKent & Akalkent Plus projelerimiz, Yunuseli’nin, toplu ulaşım ağına en yakın bölgelerinden birinde yükseliyor. Yepyeni, her anı özel yaşanacak yeni bir hayat başlıyor. Bursa'nın her geçen günü kıymetlenen, güzelleşen lokasyonu  Yunuseli'ye bambaşka bir yaşam teması armağan ediyoruz.

Yunuseli'yi seçmemizin diğer bir nedeni ise;

Son yılların en çok pirim yapan, gayrimenkul araştırmalarında en çok tercih edilen bölgesi Yunuseli olmasıdır. Bizde bu seçkin muhitte, AKALKENT &  AKALKENT PLUS'u hayatınıza sunuyoruz.  Yapı standartlarıyla, bütünsel dekorasyon konseptiyle, mimari çizgisiyle AKALKENT & AKALKENT PLUS, Yunuseli'nin simge yaşam projeleri olacak.

İsterseniz şimdide AKALKENT &  AKALKENT PLUS Projelerinizi okuyucularımıza tanıtmaya çalışalım?

İKİSİDE MÜKEMMEL İKİSİDE AYRICALIKLARLA DOLU

Hayatı;Lüks standartlarda kucaklamak isteyenler için  AKALKENT PLUS ,yaşamı dengeli normlarda bütünlemek için AKALKENT .

3 BLOKTA 30 ÖZEL YUVA, AKALKENT'Lİ OLMAK HAYATA LEZZET KATAR.

Çağdaş stilde tasarlanmış mimari hatları, her metrekaresi fonksiyonel kat planları, gün ışığını özgür bırakan pencereleri, ferah balkonlarıyla AkalKent, iyi yaşama sanatının Yunuseli’ndeki marka projelerinden biri... Hangi kat planı hayatınıza göre, siz karar vereceksiniz. Yüksek standartlarda mühendislik algısı, birinci sınıf inşaat kalitesiyle AkalKent, konforu hep kıymetlenecek değeriyle yaşamınıza taşıyacak.

Lokasyon ve yakınlık avantajları bakımından AkalKent'le aynı konumda olan, AkalKent’in residance standartlarındaki Plus projesi 8 katlı 2 bloktan oluşuyor. Çağdaş mimari hatlara sahip, yüksek mühendislik standartları ve inşaat kalitesiyle yapılandırılan AkalKent Plus’ta,  48 özel daire mevcut. Her noktası bütünsel iç mimari konseptiyle tasarlanan AkalKent Plus, sürekli değerlenecek, yaşarken de mutluluğu sunacak. Sadece Akalkent Plus sakinlerinin kullanımına açık olacak modern yüzme havuzumuz ile tatil konseptinde yaşam sunuyoruz. Yunuseli’de bütün gözler AkalKent Plus’a kilitlenecek.

YAŞAM MUTLULUĞU AKALKENT PLUS EVLERİNDE YÜKSELİYOR

Yüksek katlı projelendirilen AkalKent Plus, mutfaklarından salonlarına, modern kent insanının daha konforlu bir hayat sürebilmesi için tasarlandık. Orantılı geometriye sahip kat planlarıyla evinizin her köşesini fonksiyonel kullanabileceksiniz. Trendy bütünsel iç dekorasyon, her yönüyle AkalKent Plus’ı benzersiz kılıyor. Seramikleri, ıslak zeminleri, ahşap unsurları kusursuz lake mobilya, kıskandıracak güzellikte +1’ler AkalKent Plus’ta.

Toplum bireylerinin son yıllarda, konut projelerinde olmasını istediği en önemli unsurların başında bahçe, peyzaj ve yürüme yolları gelmekte. Bu hususlarda projeleriniz neler vaat ediyor?

AKALKENT & AKALKENT PLUS BAHÇELERİNDE SOHBET VE KOMŞULUK BAŞKA GÜZEL

Yunuseli'nin en gözde lokasyonun da yer alan AKALKENT  & AKALKENT PLUS, siteye özel bahçesiyle de; dostluğu ve komşuluğu ayrıcalıklı yaşatacak. Yemyeşil peyzajıyla, kamelyalarıyla Akalkent bahçelerinde minik yürüyüşler, ayaküstü muhabbetler size ve ailenize iyi gelecek. Hayatı keyifle kucaklamak için Akalkent'te her şey var.

AkalKent İnşaat ve Can Kuyumculuğun değerli Ortakları sayın Erkan AKPINAR'a ve Sayın Ceyhun ALTUN'a çalışmalarında ve projelerinde Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak başarılar diliyoruz ve Değerli Hemşehrilerimizi de bu mükemmel projede yer almaya gönül rahatlığıyla davet ediyoruz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

Hüdavendigar Mh. Dikkaldırım Cad. No :73 Osmangazi/Bursa

0224 238 06 06C:

0532 763 04 05

www.akalinsaat.net

HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.