Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SEKTÖRDE GÜVENİN ADRESİ "TURYAP BALAT GAYRİMENKUL" !!!

Bursa'da Gayrimenkul ve Emlak sektörünün tanınmış simalarından olan aynı zamanda Turyap Balat Gayrimenkul'ün ortaklarından Sayın Eyüp Eker ile sektörde çalışmaları üzerine güzel keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2018 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2018 11:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SEKTÖRDE GÜVENİN ADRESİ "TURYAP BALAT GAYRİMENKUL" !!!

Öncelikle Eyüp Bey sizi tanıyabilir miyiz ? Sonrasında  ise  Turyap  Balat'ın  açılışı ve bugünlere  geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim.?

Sözlerime başlamadan evvel bizlere böylesine güzel bir fırsat tanıyan Bursa Haber Gazetesi'ne ve değerli yöneticilerine teşekkürlerimi iletmek istiyorum. 1974 yılında Mudanya- Hasköy'de doğdum. Gençlik yıllarımdan itibaren yaş meyve sebze sektöründe çalışmalar yürüttüm ve takriben bu sektörde 5 yıl kadar güzel çalışmalara imza attım .2002 yılında gayrimenkul işine girdim 2015'te Yunus BAKANOĞLU ile birlikte  TURYAP Balat Gayrimenkul'ü açarak hizmet vermeye başladık. 16 yıldır sektördeyim ve son 10 yıldır da aktif olarak çalışmaktayım. Türkiye çapında yaklaşık olarak 396 Francaising  bayisi bulunan  TURYAP'ın  Balat temsilcisi olarak  her zaman, olmazsa olmazımız "Güven esaslı" çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. 20 yıllık evliyim iki kız evladı babasıyım, büyük kızım  19 yaşında Doktor olmayı istiyor nasipse, küçük kızım ise daha 15 yaşında.

Şimdi de diğer ortaklardan  Sayın Yunus Bakanoğlu'nu  tanıyabilir miyiz?

Elbette,1985 yılında Bursa'da doğdum . Evli ve iki çocuk babasıyım.Uludağ Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun oldum .Mezuniyet sonrası çeşitli Finans sektörlerinde çalıştıktan sonra son 4 yıldır da gayrimenkul sektöründe çalışmalar yürütmekteyim. 2015 yılından itibaren  Eyüp EKER ile kurduğumuz firma  Turyap Balat olarak uzman kadromuz ile Bursa emlak sektörüne hizmet vermekteyiz.

Son olarak diğer bir şirket ortağı olan Sayın Damla Ceylan'ı tanımak istiyoruz?

Uludağ Üniversitesi Fransızca Öğretmenliği bölümü mezunuyum. Ayrıca Beykent Üniversitesi'nde Optisyenlik  bölümünü de bitirdim. Pazarlama sektörünün farklı birimlerinde çalıştıktan sonra optisyenlik ve Dijital Medya Üzerine de çalışmalar yürüttüm. Son 2 yıldır da Turyap Balat'ta görev almaktayım. Fransızcanın yanı sıra İngilizce ve Almanca eğitimleri de aldığımı  eklemek istiyorum.

Eyüp Bey yatırım yapmayı düşünen vatandaşlarımıza neler önerirsiniz?

HERKESE , TOPRAĞA YATIRIM YAPMALARINI ÖNERİYORUM…

Çünkü yatırımın en iyisi topraktır. Şu unutulmamalıdır ki , yeryüzünde üretimi olmayan tek varlık topraktır ve toprağın hiçbir zaman modasının  geçmeyeceğini düşündüğüm için güzel bir yatırım aracı olduğunu bu yüzden   halkımıza  ve bütün Bursalılara söylemek istiyorum.

Peki Eyüp Bey sektörde sıkıntılarla karşı karşıya kalıyor musunuz ? Bu konuyla ilgili bizlere bilgi verebilir misiniz?

Gayrimenkul ve emlak sektörü  halkımız tarafından yoğun bir ilgi görmekte. Bu yoğun  ilginin yanı sıra her türlü değişik meslek gruplarından insanlarda merdiven altı ya da çantacı tabir edilen kayıt dışı bir şekilde sektörde çalışmalar yürütmekte. Bu tabii ki sektörde büyük bir sıkıntı yaratmakta bunun bir an önce düzelmesini bekliyoruz. Bizim her şeyimiz resmi,  ve devletimize vergimizi düzenli bir şekilde vermemize  rağmen maalesef piyasada bir  çok aktör bu şekilde  kayıt dışı çalışmalar yürütmekteler, bu da tabii ki sektörde haksız rekabete yol açmaktadır. Biz BTSO'ya kayıtlıyız. BTSO'nun  bizlerin arkasında durduğunu görmekteyiz. Buda bizleri memnun etmektedir.

Bu sıkıntılar üzerine benim bir önerim, bir fikrim olacak. Tapu dairelerinde mali polisin görev almasını istiyorum, Mali Polis orada görev yaptığında herkes elini kolunu sallaya sallaya Tapu dairesine girip çıkamayacak. Birçok Muhtar önüne gelen herkesin bu sektörde çalışmalar yapması böylelikle önlenebilir. Ayrıca gerekli mercilerin daha başka düzenlemelerde yaparak bu sıkıntının ivedilikle hal yoluna sokulmasını beklemekteyiz.

Eyüp Bey bu mesleğe girmemiş olsaydınız hangi mesleğe girerdiniz?

Bu konuyla ilgili daha önce hiç düşünmedim ama şunu söylemek istiyorum ki işimi son derece severek yapmaktayım. Ve böyle bir seçenek olsaydı tekrar bu mesleğe  girerdim diye tahmin ediyorum.

Eyüp Bey  röportajımızın  sonuna yaklaşmış bulunmaktayız ,son olarak bilindiği üzere  işsizlik oranları son yıllarda yüksek çıkmakta ,gençler üzerindeki işsizlik oranları ise genel  oranların  neredeyse iki katı. Bu konuyla ilgili sizde genç başarılı bir girişimci ve işadamı olmanız münasebetiyle gençlere ne tür tavsiyelerde bulunmak istersiniz?  Neler öğütlersiniz?

Gördüğüm kadarıyla gençlerde pek çalışma hevesi yok buna rağmen, lüks peşinde koşuyorlar.  Bu tabii ki onlar ve aileleri için büyük sıkıntı. Örneğin bizim burada masa parası yok, aidat yok, cebinden 10 kuruş para bile harcamadıkları halde prim usulü çalışıyoruz. Bu koşullara rağmen gençler, genç arkadaşlarımız geldikleri gibi hemen çok daha yüksek maaşlar talep edebiliyorlar. Gençler işe başlarken aza, çoğa bakmaksızın işe girmelerini ve sektörlerinde kendilerini kanıtlamaları gerektiğini onlara söylemek istiyorum. Kanıtladıktan sonra zaten her şey çok daha güzel bir şekilde rayına oturacaktır. Diyerek sözlerini tamamladı.

Bursa'da sektöründe gerçek manada güzel çalışmalara imza  atmış olan ve kısa zaman zarfında bizleri de kendisine hayran bırakan Bursa'mızın değerli işadamlarından Sayın Eyüp Eker'e bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak  çalışmalarında ve gelecek hedeflerinde başarılar diliyoruz .

İletişim Bilgileri:

Ahmet Yesevi Mahallesi,

Harmandere Sokak      No: 2 Daire :3

www.turyap.com.tr/balat

Telefon: 0 224 414 00 54 –0 551  596 1  596

Faks: 0 224 414  00 53

Gsm:  0 532 642 23 42

0 544 748 71 45

0 533 097 40 16

Balat /Nilüfer/ Bursa

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.