Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SEKTÖRDE ÇEYREK ASIRLIK TECRÜBE: ''GÖK_PA ŞİRKETLER GRUBU''

Çeyrek asrı aşkındır Bursa'da sektöründe güzel çalışmalara imza atmakta olan GÖK-PA Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, Sayın Halil Argın ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2017 00:18
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2017 00:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SEKTÖRDE ÇEYREK ASIRLIK TECRÜBE: ''GÖK_PA ŞİRKETLER GRUBU''

GÖK-PA Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, Sayın Halil Argın ‘En büyük tercih nedenimizin 7/24 hizmet vermemiz olduğu kanaatindeyim’ dedi.

Öncelikle Halil Bey sizi tanıyabilir miyiz?   Sonrasında ise  GÖK-PA  Şirketler Grubunun kuruluşundan önce ,kuruluşu ve günümüze değin geçen süreci bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

Elbette ,1974 yılında Bursa- Osmangazi , Dağakça köyünde doğdum. 1994 yılında bu sektöre giriş yaptım, sektörde edinmiş olduğum tecrübeler neticesinde 2004 yılında kurulmuş olan  Göktürkler Hırdavatın kurucu ortaklarındanım. Uzun yıllar orada çalışmalar yürüttükten  sonra oradan ayrıldım ve 2016 sonunda GÖK-PA   Hırdavat'ı kurdum. Çeyrek asırdır  sektörde edinmiş olduğum tecrübeleri burada müşterilerimize en güzel şekilde sunma çabasındayım.

Peki Halil Bey işyerinizde hangi ürünlerin satışını yapmaktasınız?  Bu konuyla ilgili bizleri bilgilendirebilir misiniz?

Bizim Grubumuzun  dörde  ayrıldığını söyleyebilirim ,Bunlar;

Bağlantı Elemanları( Civata Çeşitleri),

Teknik Malzeme,

Kaynak Grubu,

Ve  Ambalaj grubunda Bursalı sanayicilere hizmet vermekteyiz.

Bursa'da bulunan  16  Sanayi Bölgesi'nin tümüne  Bursa'daki iki mağazamızla hizmet vermekteyiz bu mağazalarımızdan ilki,  Niltim Şubesi, Diğeri ise Hasanağa Şubesi olarak adlandırılmıştır. Sektörde rakiplerimizden en belirgin farkımız 7/24 hizmet vermemizdir.. Bu hizmeti Bursa'da ilk olarak veren  firma olduğumuzu da sırası gelmişken belirtmek istiyorum.

Peki bizlere şirketinizin vizyon ve misyonları ile ilgili neler söyleyebilirsiniz?

Vizyonumuz;

Otomotiv ve endüstriyel tedarikte ülkemizde  uzman perakendeci olarak sektörümüze  en üstün hizmeti  sunabilmektir.

Misyonumuz;

Sanayinin her alanında sanayicinin 7/24 yanında olmak müşteri odaklı ,müşterilerimizin memnuniyeti için ekip ve takım çalışmasını görev kabul etmektir.

Peki bizlere şirketinizin gelecek hedefleri ile ilgili neler söylemek istersiniz?

Sektörümüzde saygın ve etkin konumumuzu daha da yükselterek, ülkemizin ve dünyanın kabul ettiği markaları Bursa sanayisinin  hizmetine sunmaktır. Diğer bir hedefimiz ise Bursa'da  bulunan bütün Sanayi bölgelerimizde mağazalarımızı  açmaktır.

Halil Bey sektörde bu kadar yoğunluklu bir şekilde tercih edilme sebeplerini sıralayacak olursanız neler  söylersiniz?

En büyük tercih nedenimizin 7/24 hizmet vermemiz olduğu kanaatindeyim. Tabii ki bol çeşitliliğimiz , 40.000 kalem ürünümüzün bulunması da diğer bir tercih edilme sebepleri mizdendir. Ayrıca satış sonrası doğabilecek her türlü sıkıntıda GÖK-PA  Limited olarak yanlarında olmamız da diğer bir faktördür , diyebilirim.

Siz de genç başarılı bir girişimci olarak bilindiği üzere son zamanlarda işsizlik oranları, bilhassa gençler özelinde işsizlik oranları yüksek çıkmakta bu konuyla ilgili gençlere ne tür tavsiyelerde bulunursunuz?  Neler önerirsiniz?

Günümüz gençleri maalesef cefakar değiller .Ayrıca rahat iş ve rahat para peşindeler. Hemen masa başı iş istiyorlar. İş kültürü ,iş ahlakı  maalesef şu anda esnafımızda bulunmamakta ,her geçen gün de daha da kötüye gittiğini söyleyebilirim. Ve tabii ki böyle bu tür süreçlerden geçen  gençler uzun süre işsiz kalabilmektedir diye düşünüyorum.

Halil Bey röportajımızın sonuna yaklaşmış bulunmaktayız, son olarak vatandaşlarımıza ,halkımıza neler söylemek istersiniz?  Ne tür mesajlar  vermek istersiniz?

Buradan bütün vatandaşlarımıza sağlık ,sıhhat ve afiyetler diliyorum. Ayrıca gönülden bağlı olduğumuz Bursaspor'a da Süper Lig serüvenin de  başarılar diliyorum ve her zaman onların yanında olduğumuzu buradan bir kez daha tekrar etmek istiyorum.

Cana yakın kişiliğiyle bizleri kısa sürede kendisine hayran bırakan Bursa'mızın değerli Genç  İşadamlarından Sayın Halil Argın'a bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerin de başarılar diliyoruz. Ayrıca Bursasporumuz  için söylemiş olduğu dileklere katılmamak elde değil diyerek eklemek istiyorum.

İletişim Bilgileri:

Üç evler Mahallesi, Nilüfer Ticaret Merkezi,

Küçük Sanayi Sitesi       56 .Sokak      No: 8

Telefon: 0 224 443 48 50

Gsm: 0 541 588 16 30

Nilüfer/ Bursa

Şube:

Hasanağa Mahallesi,  Sanayi Caddesi

No: 9/A

Nilüfer/ Bursa

Haber ve Fotograf :ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.