Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SEKTÖRDE ÇEYREK ASIRLIK TECRÜBE: "GAZİ ET & MANGAL"

Besicilik sektöründe olsun hizmet sektöründe olsun çok uzun yıllardır çalışmalar yürütmekte olan “Gazi Et & Mangal”ın dördüncü kuşak işletmecisi Sayın Semih Beli ile güzel keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2019 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2019 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SEKTÖRDE ÇEYREK ASIRLIK TECRÜBE:  "GAZİ ET & MANGAL"
Semih Bey öncelikle sizi tanıyabilir miyiz? Sonrasındaailenizin geçmiş kuşaklardan günümüze yaşamış olduğu süreci bizlerle ve okuyucularımızla paylaşırsanız sevinirim?

----  Öncelikle bizlere böylesine güzel bir fırsat tanıdığı için Bursa Haber Gazetesi’ne ve değerli yöneticilerine teşekkürlerimi iletmek istiyorum.  Ben Semih Beli , 1992 yılında Bursa- Osmangazi, Demirtaş’ta doğdum.  İstanbul Plato Üniversitesi, Restorasyon bölüm mezunuyum, yatay geçişte İzmir Ekonomi Üniversitesi'ne geçerek Mimarlık bölümünde okudum. Sonrasında babama yardım etmeye başladım. Büyük dedem, dedem  ve babamdan sonra  besicilik mesleğinde   ailemizin dördüncü kuşak temsilcisiyim. 1994 yılında babam besiciliğin yanı sıra Et ve Mangal üzerine hizmet sektöründe de hizmetler  vermeye baslamış . Bu sektörde Bursa'da babam Celal  Beli  çalışmalar yürüten ilk  meslek erbaplarından  biri olduğunu da ayrıca eklemek istiyorum.  Gazi Et  &  Mangal olarak 750 metrekare  açık ve kapalı alanda hizmet vermekteyiz, toplamda aynı anda 300 kişiye kadar misafir etme şansımız var. Hem kapalı hem açık alanda çocuk oyun alanlarımız mevcut ,ayrıca uzakta değil hemen yemek yedikleri yerin bitişiğinde böyle  oyun alanlarımızın olması misafirlerimiz için gerçekten büyük kolaylık. Mekan olarak gayet uygun olduğu için  iş toplantılarına bayan günlerine , değişik aktivite ve faaliyetlere açık olduğumuzu da ayrıca eklemek istiyorum.

Peki Semih kardeşim . Bizemenünüzden bahseder misin?Hem hazır pişmiş servisleriniz olduğu gibi isteyen müşterileriniz de giderken reyonlarınızdan istedikleri pişmemiş ürünlerden de alabilmektedir değil mi?

   ---Aynen o şekilde. Pişmiş olarak köfte ,sucuk, külbastı ,pirzola , beyti  Tavuk şiş, tavuk kanat ,vs. Kendi kesmiş olduğumuz hayvanların sakatatlarını kullandığımızdan arada sakatat da olmakta .Tabii ki kendi besi hayvanlarımız olduğundan iki  çiftliğimizi de bu şekilde kullandığımızdan fiyat olarak da gerçekten avantajlı durumdayız.

     Genel fiyatlarımızdan bilgi vermemi isterseniz. Pişmemiş Köftelerimiz 40 TL , Sucuğumuz 50 TL, Et çeşitlerimizin  kilosu 80 TL, Piliç ürünleri ise 20 TL. Pişmiş olarak servis ettiğimiz ürünlerden   örnek verecek olursam; Köftemiz ve  Sucuğumuz 60 TL, Et çeşitlerimiz 100 TL ve Piliç  çeşitlerimizi  30  TL’den  halkımıza sunmaktayız. Böylelikle her çeşit  bütçeye en kaliteli taze ürünlerimizi   sunma çabasındayız .  Geniş bir aile olsa bile bir miktar kırmızı et  , yada köfte yanına  bir miktarda beyaz et siparişi vermiş olmalarında gerçekten ağızlarına layık güzel bir sofra kurdurabilirler. Pişmemiş olarak elbette kıyma, kuşbaşı gibi ürünlerimizin de olduğunu bilmem hatırlatmama gerek var mı?.

Tabii Semih Kardeşim hem besicilik yapıyorsunuz, hem burada et mangal hizmetleri sunuyorsunuz. Tazelik açısından olsun fiyat avantajları bakımından olsun sizi diğer işletmelerden ayıran özellikler neler?

   --- Söylemiş olduğunuz gibi   Yenişehir ve İsmetiye’ deki  çiftliklerimizden hayvanlarımızı ihtiyaçlar dahilinde günlük  kesmekteyiz.  Böylelikle bu özellik bize fiyatta avantaj sağladığı gibi her zaman dinlenmiş  taze etle müşterilerimizi buluşturmak gibi bir avantaj da sağlamaktadır. Bunun yanı sıra kendi hayvanlarımız dan çıkan sakatatlarımız da mevcuttur.

Peki Semih Bey paket servisinizvar mı?Varsa nerelere kadar dağıtım yapabilmektesiniz?

  --- Demirtaş çevresinde İsmetiye  ,Yeşilşehir,  Alaşar ,Ovaakça’ ya ve en uzakta Anatolium’a  kadar servisimiz bulunmakta. Sırası gelmişken Alo Paket servis numaramızı  ( 0 224 262 13 13 ) hatırlatmak isterim.

Hayvan besiciliğinde 4. kuşak temsilcisi , et mangal hizmet sektöründe de 1994'ten beri güzel çalışmalar yürütmektesiniz?Peki bundan sonraki süreçte gelecekte kihedefleriniz neler?

  -- Sektörde büyümek, gelişmek istiyoruz. Bursa'nın değişik semtlerinde başka lokasyonlar da şube açarak  büyüyerek  güzel lezzetlerimizi  çok daha geniş toplum kesimleri ile tanıştırma hedefimiz bulunmakta .

Semih Bey röportajımızda gerçekten güzel gidiyor .Son olarakhalkımıza, insanlarımıza , potansiyel müşterilerinize ne tür mesajlar vermek istersiniz?Misafirleriniz buraya geldiklerindenelerlekarşılaşacaklar?

  

   ---Tabii ki öncelikle güler yüz, işini bilen profesyonel ekibimizle onları karşılayacağız. Sonrasında tamamen doğallık vaat ediyoruz. Burada onlara kesinlikle görüntü olsun diye tezgah yapmıyoruz , tabiri caizse. Neden ,etler suyunu salıp lezzetlerini kaybetmesinler diye. Çünkü insanlar buraya  en çok lezzete geliyor. Hayvanlarımızı kendimiz kestiğimiz için kendi  yerimizden getirdiğimiz için bu doğallığı halkımıza sunuyoruz. Bunun yanı sıra bu avantaj bize  fiyatta da kolaylık sağlıyor ve böylelikle insanlarımızın Demirtaş'ta yaşayan İsmetiye’de yaşayan Bursa'da yaşayan hemşerilerimizin insanlarımızın dinlenmiş taze ete, doğal ete uygun fiyatla  ulaşmalarını sağlamaya çalışıyoruz   . Bütün lezzet severleri  Eski Yalova Yolu’nda hemen Demirtaş girişindeki Gazi Et  &  Mangal’a bekliyoruz. Diyerek sözlerini tamamladı.

    Kendi çiftliklerinden ihtiyaç dahilinde kesmiş oldukları hayvanlarla halkımıza her zaman taze ve lezzetli ürünler sunan Gazi  Et  &  Mangal’ın  güzel ürünlerini bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak bütün Bursa'daki dostlarımıza özellikle iletmek istiyorum. Fiyat avantajı ile olsun güzel doğal lezzetiyle olsun  bir kere denediklerinde  müdavimi olacaklarını son olarak eklemek istiyorum. Ben  buradayım.


 

İletişim Bilgileri:

Eski Yalova Yolu ,  Demirtaş Girişi

Alo Paket Telefon: 0 224 262 13 13

GSM: 0 532 414 67 88

Demirtaş / Osmangazi / Bursa


 

HABER VE FOTORAF ÖZKAN YILDIRIM
 

  

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.