Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SEKTÖRDE ÇEYREK ASIRLIK TECRÜBE ''ES BAYAN KUAFÖRÜ''

Çeyrek asrı aşkındır sektöründe çalışmalar yürütmekte olan Sayın Sedat Demir ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2017 00:36
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2017 00:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SEKTÖRDE ÇEYREK ASIRLIK TECRÜBE ''ES BAYAN KUAFÖRÜ''

Çeyrek asrı aşkındır sektöründe çalışmalar yürütmekte olan Sayın Sedat Demir  ‘Bayanların saç kesiminden  her türlü bakımına  kadar bütün  güzellik hizmetlerinin verilebileceği ferah ve  geniş bir mekanda hizmet verme  hedefimiz olduğunu söylemek istiyorum’ dedi.

Öncelikle Sedat Bey sizi tanıyabilir miyiz ?  sonrasında ise  "Es Bayan Kuaförü" nün kuruluşu ve bu günlere  geliş sürecini bizlerle  ve okuyucularımız ile  paylaşırsanız sevinirim?

1978 yılında Adana'da doğdum. 12 yaşından beri mesleğin içerisindeyim. Meslekle ilk  tanışmam "Etap Zeki Kuaför"de başladı ve yaklaşık olarak  orada 15 yıl çıraklık, kalfalık ve ustalık dönemlerim geçti. Bu zaman zarfında sadece arada  askere gidip geldiğimi  hatırlatmak isterim. Daha sonra Bodrum'da  Paris  Kuaför'de 4 yıl kadar çalıştım ve tekrar yine memleketim Adana'ya döndüm ve edinmiş olduğum tecrübe ve birikimlere istinaden artık zamanı geldi diyerek, kendime ait olan ilk salonumu Reşatbey Mahallesi'nde "Sedat Demir Kuaför" adıyla açtım bu iş yerini 3 yıl kadar çalıştırdıktan sonra Bursa'ya taşındım. Burada da birkaç yerde çalıştıktan sonra İstanbul'a  gittim bir süre de orada bulunduktan sonra tekrardan Bursa'ya geldim ve kendime ait  ikinci  işyerimi  eşim Esra Demir ile birlikte "ES  Bayan Kuaför" adı altında  açtık. Ve halen işyerimizde eşimle  birlikte halkımıza en güzel hizmeti verme çabasındayız.

Peki Sedat Bey "Es Bayan Kuaför"  ismi nereden geliyor?  Öğrenebilir miyiz acaba?

Eşimin   ve benim isimlerimizin  baş harflerini birleştirdiğimizde "ES"  ortaya çıktı ve biz de bunun  işyerimizin adı olmasını  uygun gördük.

Peki ne tür hizmetler vermektesiniz?

-- Her türlü saç kesimi, bakımı ve  boya uygulamaları,

-- Su Bazlı Makyajlar,

-- Özel Porselen Makyajlar,

-- Gelin Başı  Çalışmaları,

-- Manikür, Pedikür Uygulamaları,

-- Balyaj uygulamaları.

Başta olmak üzere her türlü uygulamalar  yapabilmekteyiz.

Peki gelecek hedefleriniz ile ilgili neler söylemek istersiniz?

Bayanların saç kesiminden  her türlü bakımına  kadar bütün  güzellik hizmetlerinin verilebileceği ferah ve  geniş bir mekanda hizmet verme  hedefimiz olduğunu söylemek istiyorum.

Peki Sedat Bey sektörde sıkıntılarla karşılaşıyor  musunuz ?  Bu konularla ilgili neler söylemek istersiniz?

Meslekte duymuş olduğumuz kötü uygulamalar neticesinde maalesef insanlarımız bizleri de bu davranışlar neticesinde onlar gibi görebilmekte bu durum bizleri derinden üzmektedir. Bu sıkıntını mutlaka bir an evvel düzelmesini canı gönülden bekliyoruz.

Röportajımızın sonuna yaklaşmış bulunmaktayız daha başka neler söylemek istersiniz?  Nilüfer halkına Bursa halkına ne tür mesajlar vermek istersiniz?

İşyerimizde eşim Esra Hanımla  birlikte çalışmalar yürütmekteyiz. Bütün Nilüfer halkını ve Bursalıları işyerimize çay içmeye bekliyoruz onları buraya davet ederek bahçemizde ağırlamak istiyoruz.

Son olarak değinmek  istediğim husus,  bu sitemizde kısa zaman sonra başlayacak olan kentsel dönüşüm çalışmaları nedeni ile  geçici olarak  geçeceğimiz yer konusunda sıkıntılar yaşıyoruz. Bu yüzden bu kentsel dönüşümlerin  öncelikle nerelerde olması gerekiyorsa oralarda olmasını ayrıca  bir vatandaş olarak söylemek istiyorum.

Eşi Esra Hanım ile birlikte işyerlerinde güzel çalışmalara imza atmakta olan Sayın Sedat Demir'e ve değerli eşi Hanımefendi Sayın Esra Demir'e Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek planlamaların da başarılar diliyoruz. Güler yüzlü ve sıcakkanlı yaklaşımlarından dolayı ayrıca özel olarak da teşekkürlerimizi iletmek istiyorum.

İletişim Bilgileri:

Cumhuriyet Mahallesi,

İnci Sokak No: 5

İnanç Sitesi

Telefon: 0 850 477 77 18

Gsm: 0 545 561 62 72

Nilüfer/ Bursa

Haber ve Fotoğraf: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.