Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SEKTÖRDE ÇEYREK ASIRLIK TECRÜBE: AVARA AV MALZEMELERİ “

Bursa'da bulunduğu sektöre yön veren firmalardan olan "AVARA AV MALZEMELERİ “nin değerli ortaklarından Sayın Ahmet Yılmaz, Sayın Ünal Zorba ve Sayın Hasan İbrahim Manav ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2017 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2017 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SEKTÖRDE ÇEYREK ASIRLIK TECRÜBE: AVARA AV MALZEMELERİ “

AVARA AV MALZEMELERİ “nin değerli ortaklarından Sayın Ahmet Yılmaz ‘Zevke hitap ettiğimizden,  piyasalardaki ufak krizlerde dahi hemen bizi kolayca etkiliyor. Tabii bu tür sıkıntılar yaşamaktayız’ dedi.

Öncelikle Ahmet Bey sizi tanıyabilir miyiz?   Sonrasında ise Avara Av Malzemeleri ’nin geçmişi ve bugünlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

Elbette, 1966 doğumluyum. 1991 yılında Yılmaz Av Malzemeleri adı ile girmiş olduğumuz sektörde 2017 yılının Mart ayında" Avara Av Malzemeleri" adını alarak, çalışmalarımıza o tarihten itibaren üç ortakla devam etmekteyiz.

Çeyrek asrı aşkın hizmetler yürütmektesiniz ve son olarak da üç ortakla güç birliği yaparak çalışmalarınızı sürdürmektesiniz. Peki, Avara Av Malzemeleri ‘nin gelecek hedefleri hakkında neler söylersiniz?

Şu an dünyaca ünlü Mivardi'nin Türkiye distribütörlüğünü almış bulunmaktayız, aynı zamanda Enterprice Tackle, Nash ve Meccanica Vadese’nin de bayiliklerini almış bulunmaktayız. Yani bünyemizde şu an bir distribütörlük ve 3 bayilik bulunmakta. Gelecek hedeflerimiz de ise her sene en az üçer distribütörlük alarak orta vadede distribütörlüğünü yapmış olduğumuz markaları 15’e çıkartma planlarımız bulunmakta. Bu da bizim için hiç de zor bir hedef olmasa gerek.

Peki, Ahmet Bey Avara’nın sözlük anlamını öğrenebilir miyiz?

Avara'nın anlamı denizcilikte gemilerin iskeleden ayrıldıkları zamana verilen addır.

Ahmet Bey, genel anlamda hiçbir sektörde sıkıntıların olmamasını istemekle birlikte, gitmiş olduğumuz birçok işyerinde Sektörel çalışmalarda sıkıntılarla karşılaştıklarını görmekteyiz. Sizin sektörünüzde de sıkıntılar oluyor mu?  Bu konuyla ilgili ne tür bilgiler verebilirsiniz?

Zevke hitap ettiğimizden,  piyasalardaki ufak krizlerde dahi hemen bizi kolayca etkiliyor. Tabii bu tür sıkıntılar yaşamaktayız.

Peki, Ünal Bey, siz işletmenizin gelecek hedefleri ile ilgili neler söylersiniz?

Sportif balıkçılığı geliştirme çabalarımız olmakla birlikte maalesef ülkemizde hala özel avlaklar la ilgili kanunun çıkmamasından mütevellit büyük sıkıntılar yaşamaktayız. Yurt içindeki birçok avcı kardeşimiz bu konuyla ilgili sıkıntılardan dolayı komşu ülkelere giderek oralarda bu tür av turlarına katılmaktalar. Sportif balıkçılığın balık nesline de hiçbir kötü etkileri olmamasından dolayı yakala -bırak sisteminin uygulandığı bu tür avcılığın, mutlaka bir an evvel ülkemiz de de özel avlaklarla ilgili kanunun çıkarak yurt geneline yayılmasını beklemekteyiz. Bizler yakaladığımız balığı sevip, fotoğraf çekip tekrar geri atmaktayız ve bu konu ile ilgili karadüzen balıkçılığı yapan arkadaşlara, sportif balıkçılığa geçmeleri ile ilgili onlara örnek olma çabasındayız. Ve bu çalışmaların daha da yaygınlaşması için yılda 6-7 bölgede yarışmalar düzenlenmekte, bu yarışmalar neticesinde en büyük balığı tutan, en değerli balığı tutan gibi kategorilerde de çeşitli hediyeler verilerek sportif balıkçılığı yayma çalışmaları bulunmaktadır. Bizim de işletme olarak en büyük gaye ve hedeflerimizden biri de budur.

Peki, Ünal Bey işyerinizde hangi ürünler bulunmakta. Bir avcı geldiğinde burada neler bulabilir?

Kamp ürünleri; Çadır,  Kampet, Uyku Tulumları, Sandalyeler, Kamp Masaları vs.

Makaralar ve Kamışlar, olta iğneleri ve çeşitleri,

Sazan Balığı ara Ekipmanları ve yardımcı malzemeleri,

Göl avcılık botları    ( 1, 2 ve 3 kişilik botlar.)

Malzeme taşıma çantaları, Balık avı yemleri, Alarmlar ve Alarm tesisatları, Deniz avcılık ürünleri başta olmak üzere, her türlü balık avı malzemeleri bulunmaktadır.

Gerçekten de Bursa’da çeyrek asrı aşkındır sektöründe güzel hizmetlere imza atmış olan işletme ortaklarından, Sayın Ahmet Yılmaz’a, röportajımıza yapmış olduğu katkı ve sevecen kişiliği için Sayın Ünal Zorba'ya  ve diğer ortak Sayın Hasan İbrahim Manav'a Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak çalışmalarında başarılar diliyor ve gelecek  planları ve hedeflerine   mutlaka ulaşmalarını canı gönülden temenni ediyoruz.

İletişim Bilgileri:

Mivardi Türkiye

İstiklal Mah.Şirin Cad.No:10 Osmangazi / BURSA

Tel:0224  247  34  26

Gsm: 0555  321  77  54

0533  686  87  36

Web: yilmazavmalzemeleri.com

Facebook: Yılmaz Av

İnstagram: yilmazav

HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.