Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SEKTÖRDE ÇEYREK ASIRLIK TECRÜBE: "ASKAR MOTORLU ARAÇLAR SAN.veTİC.LTD.ŞTİ''

Bursa'mızda sektörüne yön veren kuruluşlardan olan "ASKAR MOTORLU ARAÇLAR SAN.veTİC.LTD.ŞTİ'"nin Müdürü ve İşletmecisi Sayın Erol Karadeniz ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2017 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2017 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SEKTÖRDE ÇEYREK ASIRLIK TECRÜBE: "ASKAR MOTORLU ARAÇLAR SAN.veTİC.LTD.ŞTİ''

ASKAR MOTORLU ARAÇLAR SAN.veTİC.LTD.ŞTİ'"nin Müdürü ve  İşletmecisi Sayın Erol Karadeniz ‘Şimdiye dek müşterilerimize karşı gerçekleştirmiş olduğumuz sinerjiyi ilerleyen yıllarda ve gelecekte daha da fazla arttırarak hizmet verdiğimiz markaları Bursa'da ön plana çıkarmak öncelikli hedeflerimiz arasındadır’ dedi.

Öncelikle Erol Bey sizi tanıyabilir miyiz?   Sonrasında ise Askar Motorlu Araçlar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin kuruluşundan günümüze geçmiş olan süreci ve  çalışma ortaklarınızla ilgili de bilgileri bizlerle paylaşırsanız sevinirim?

1978 yılında Bursa'nın Orhaneli ilçesinin Çöreler Köyünde doğdum. 27 yıldır Otomotiv sektörünün içerisindeyim.  Askar Motorlu Araçlar  2013 yılında kuruldu.

Temsa , BMC,  Akia , Hattat Otomotiv, Valeo Klima ve Isıtıcı  ve  Allison Şanzıman'ın yetkili  servisleri ve yedek parça bayisiyiz. Dünyaca ünlü 6 şirketle çalışma ortaklığımız bulunmakta.

Yetkili servisi ve bayisi olmuş olduğumuz markaların bakım, onarım ve 7 /24 yol yardımı hizmeti vermekteyiz.

Peki Erol Bey bizlere Askar Motorlu Araçlar'ın  gelecek hedefleri ile ilgili neler söyleyebilirsiniz?

Şimdiye dek müşterilerimize karşı gerçekleştirmiş olduğumuz sinerjiyi ilerleyen yıllarda ve gelecekte daha da fazla arttırarak hizmet verdiğimiz markaları Bursa'da ön plana çıkarmak öncelikli hedeflerimiz arasındadır.

Şu an itibarıyla 6 dünyaca ünlü firmayla çalışmalar yürütmüş olduğumuz gibi ilerleyen süreçte bu markalarımız daha da artabilir.  Ancak mevcut çalışma koşullarımız içerisinde hizmetlerimizin kalitesini daha da artırarak memnuniyet sağlamak en öncelikli hedeflerimiz arasındadır.

Bizlere Şirketinizin Misyonu  ile ilgili neler söyleyebilirsiniz?

Modern teknoloji ile en kaliteli ürünleri, en hızlı şekilde müşterilerine teslim ederek sanayinin devamlılığına katkıda bulunmak, ülke ekonomisine katma değer sağlamak. Kalkınma ve sanayileşme sürecinin kaçınılmaz bir gerekliliği olan endüstriyel ve domestik yatırımlarda müşterileri için tasarım aşamasından anahtar teslimine kadar komple çözümler sunan güvenilir bir iş ortağı olmaktır.

Peki Erol Bey bizlere genel anlamda Bursa'da yoğunlukla tercih edilme nedenleriniz  ile ilgili neler söyleyebilirsiniz?

En başta kaliteli hizmet ve tecrübe diyebilirim .  Seri çalışma prensibi ve aynı zamanda en kısa süreçte teslimat yapmamız da diğer bir tercih edilme nedenlerimiz arasındadır. Ayrıca bütün markalarımızın  yedek parçası  stoklarımızın  yeterli düzeyde olmuş olması gereksiz zaman kayıplarına neden olmadığı gibi zamanında teslimat yapabilmemiz açısından da elimizi kuvvetlendirmektedir.

Şimdi ki sorum sektör çalışmalarınızın dışında olacak. Erol Bey gerçekten de genç başarılı bir girişimci aynı zamanda İşadamı olarak bilindiği üzere son zamanlarda işsizlik oranları bilhassa gençler özelinde ki işsizlik oranları yüksek çıkmakta bu konuyla ilgili   , gençlere neler tavsiye edersiniz ne tür öğütlerde bulunmak istersiniz?

Mutlaka mesleklere yönelmelerini tavsiye etmek istiyorum. Şirketimize de birçok üniversite mezunu genç geliyor, fakat herhangi bir donanıma sahip olmadıklarından fazla bir yardımda buluna mıyoruz . Ama daha eğitim esnasında ne bileyim mekanikçi olabilir, elektrikçi olabilir ya da diğer meslek grupların da çalışmış ve kendilerini yetiştirmiş olmaları onların geleceğe daha güvenli bakmaları anlamına geleceği kanaatindeyim. Mutlaka eskilerin tabiriyle "altın bileziği" kollarına takmalarını tavsiye etmek istiyorum. Çünkü bu durum onların ileride bütün hayatları boyunca büyük bir avantajları olacağını düşünüyorum.

Erol Bey, röportajımızın sonuna yaklaşmış bulunmaktayız, son olarak Bursa halkına ne tür mesajlar vermek istersiniz?   Neler söylemek istersiniz?

Bizi tanıyanlar tanırlar, bilirler, sağ olsunlar. Ama tanımayanların da mutlaka bizi denemelerini tavsiye ediyoruz, buradaki verilmiş olan hizmetlerin kalitesini görmelerini tavsiye ediyoruz ve son olarak Ayrıca tüm Bursa halkına sağlık, sıhhat, mutluluk ve esenlikler diliyorum.

Bursa'mızın genç girişimci iş adamlarından Askar Motorlu Araçlar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin Müdürü ve işletmecisi Sayın Erol Karadeniz'e bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerinde başarılar diliyoruz. Kısa zamanda kat etmiş oldukları bu başarının ilerleyen süreçte daha da artarak devam edeceğini şimdiden görür gibiyim. Bizlere röportaj esnasında ki, katkılarından ötürü Şirketin Finans Sorumlusu Sayın Seda Sel’e de ayrıca teşekkürlerimizi iletmek istiyorum.

İletişim bilgileri;

Yaylacık Mahallesi,

İzmir Yolu 13. Km. (Karalar Petrol Arkası)

No: 38/1 Nilüfer BURSA

Tel 1: (0224) 441 41 46

Tel 2: (0224) 441 41 49

Gsm: (0533) 503 55 18

www.askarmotorluaraclar.com

Haber ve Fotograf : ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.