Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SEKTÖRDE 43.YIL GURURU

Bursa'nın en eski kuruluşlarından olan Özden Ciğercisi' nin kurucusu ve sahibi Sayın Coşkun Özden ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2017 19:17
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2017 19:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SEKTÖRDE 43.YIL GURURU

Bütün Yıldırım'a en iyi şekilde gururla her gün daima taze ve hijyen şekilde güzel ürünlerimizi sunma gayretindeyiz diye ifade eden Coşkun Özden ‘Nilüfer bölgesinde de bir şube açarak bu güzel hizmetlerimizi oradaki halkımızla da tanıştırmak istiyoruz’dedi.

Coşkun Bey öncelikle sizi tanıyabilir miyiz? Daha sonrasında ise Özden Ciğercisi' nin kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini okuyucularımızla paylaşırsanız sevinirim?

Elbette 1963 Bursa doğumluyum. İlkokulu bitirdikten sonra hemen meslek hayatına atıldım ve sakatat et ve et ürünleri işine girdim. Dile kolay bugünlere gelesiye kadar güzel çalışmalara imza attık. Bu ayın 27'sinde sektörde 43.yılımızdan gün almaya başlayacağız.  Çalışmalarımız da her zaman yanımda olan değerli oğlum Cihan Özden ve işletmemizde genel müdür ve aynı zamanda kesici olan Engin Çalışkan'a yardım ve desteklerinden ötürü buradan da teşekkürlerimi iletmek isterim.

Coşkun bey Kurum olarak öncelikleriniz nelerdir acaba bizlere bunlardan bahsedebilir misiniz?

Birinci ve vazgeçilmez önceliğimiz hijyendir. Daha sonra ikinci önceliğimiz halka hizmet ve nihayetinde de müşteri memnuniyeti olmazsa olmazlarımızdandır. Eski Etbalığın olduğu yerde kurulu olan Bursam Et Entegre tesislerinden günlük ve veteriner kontrolünde yapılan kesimler neticesinde ürünlerimizi tedarik etmekteyiz her zaman taze ve kaliteli üründen asla vazgeçmemek en önemli prensibimizdir.

Peki, dükkânımızda hangi ürünlerin satışını yapmaktasınız?

Dana Ciğer,

Yürek,

Böbrek,

İşkembe

Kuzu takım ciğer

Beyin

Uykuluk

Dana Uykuluk

Pişmiş hazır İşkembe

Dalak

Dil

Kuyruk

Kuzu Paça

Dana Paça

Kuzu Kelle

Vesaire gibi ürünlerimiz her gün taptaze ve günlük bir şekilde müşterilerimize sunulmaktadır.

Peki, Coşkun Bey sektörel sorunlarınız oluyor mu? Oluyorsa bu konu hakkında bizlere neler söylersiniz?

Bazen İthal et geldiğinde( kesilmiş karkas şeklinde) mal bulamama problemlerimiz olduğunu söyleyebilirim.

Okuyucularımıza hedefleriniz hakkında neler söylersiniz?

Bütün Yıldırım'a en iyi şekilde gururla her gün daima taze ve hijyen şekilde güzel ürünlerimizi sunma gayretindeyiz. Orta vadede Nilüfer bölgesinde de bir şube açarak bu güzel hizmetlerimizi oradaki halkımızla da tanıştırmak istiyoruz.

Coşkun Bey son zamanlarda işsizlikte ülkemizde maalesef yükselmekte bu konu hakkında gençlerimize başarılı bir iş adamı olarak neler öğütlersiniz?

Hayata sıkı sıkı sarılmalarını İlk başlarda fazla seçici davranmamalarını buldukları işlerde sebat etmelerini ve istikrarlı bir şekilde çalışmalarını salık veririm.

Diğer bir husus ise Beyazıt Caddesi'nde tramvay çalışmalarının olacağı şeklinde projelerin olduğu söyleniyor. Bu konu hakkında neler söylemek istersiniz?

Böyle bir projenin hayata geçmesi durumunda yolun uzun süre kapalı kalacağından bu bizim için hiç de iyi olacağını düşünmüyorum. Bu yüzden buna değişik bir alternatifin oluşturulması ve yolumuzun mutlaka açık kalmasını beklemekteyiz.

Röportajımızın sonuna gelirken, neler ilave etmek istersiniz?

Vatandaşlarımızın bizim sektörden ürünleri  alırken mutlaka temizliğe  dikkat etmelerini, mutlaka  tezgahın üzerinde ürünler  hazırlanırken göz önünde olmasına dikkat etmeli,  Önceden hazırlanmış  ürünleri tercih etmemelerini öneriyorum.

Sektörde  43 yıldır hizmet vererek adeta mesleğin duayeni pozisyonuna girmiş olan değerli ağabeyimiz Sayın Coşkun Özden'e,oğlu  Sayın Cihan Özden'e, genel müdür ve kesici Engin Çalışkan'a  Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak çalışmalarında ve hizmetlerinde  başarılar diliyoruz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

YILDIRIM MAHALLESİ

BEYAZIT CADDESİ NO:25

TEL: 0 224 362 88 80

GSM:0 532 206 39 22

YILDIRIM/BURSA

HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.