Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SEKTÖRDE 40.YIL GURURU

Şimdi de Evim Et Lokantası ve Pide Kebap Salonları ‘nın Erekli’deki şubesi "Evim Pide Kebap ve Et Dünyası “nın genç işletmecisi Burak Yıldıran ile beraberiz.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2017 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2017 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SEKTÖRDE 40.YIL GURURU

Burak Bey babanızla Profesör Tezok Şubenizde güzel bir röportaj gerçekleştirdik ve buraya geldik. Öncelikle sizi tanıyabilir miyiz? Sonrasında ise Erikli Şubesinin açılışı ve bu günleri geliş sürecini bizlerle paylaşırsanız sevinirim?

Memnuniyetle, 1994 yılında Artvin'in Yusufeli ilçesinde doğdum. 2015 yılının Aralık ayında işletme olarak 2. şubemizi Erikli Mahallesi Erikli Caddesi, No 72 de açtık ve açılıştan bugüne işletimini ben yürütmekteyim.

Peki, Burak Bey bize Erikli Şubenizin menüleri ile ilgili bilgi verebilir misiniz?

Menümüzde; Lahmacun, Pide ve Cantık çeşitlerimize ek olarak İskender Kebap ve ızgara çeşitlerimiz bulunmaktadır.  En kaliteli ürünler daima en kaliteli malzemelerden üretildiği düsturuyla işletmelerimizde en iyi ve kaliteli malzemelerle en güzel lezzetler müşterilerimize sunulmaktadır.

Peki, bizlere Erikli Şubenizin paket servis telefonlarını ve dağıtım bölgelerinizi paylaşır mısınız?

Erikli şubemizin paket servis telefon numarası 0224 342 42 22’dir. Paket servis dağıtım bölgelerine gelince, Yıldırım ilçemizin Doğu tarafındaki mahallelerine paket servis yapabilmekteyiz. Diyerek sözlerini tamamladı.

Evim Et Lokantası Pide Kebap Salonları ‘nın hem Profesör Tezok Caddesi'ndeki şubesi, hem de Erikli Şubesi gerçekten de menü ve lezzetleriyle Bursa'nın gözde mekânları arasına girmiş durumdalar. Bu güzel lezzet duraklarını Bursa’mıza kazandırmış olan, aynı zamanda sektörde 40.yıl gururunu yaşayan Sayın Mustafa Yıldıran’a ve değerli oğlu Sayın Burak Yıldıran’a bundan sonraki çalışmalarında ve projelerinde Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak başarılarının devamını diliyoruz.

Erikli şubesi iletişim bilgileri:

Erikli Mahallesi

Erikli Caddesi No:72  ( Erikli Konutları Altı)

Tel: 0 224 342 42 22

Gsm:0531 234 78 52

Yıldırım/ Bursa

HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.