Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SEKTÖRDE 33 YILLIK TECRÜBE: ''EMİRLER ELEKTRİK''

Uzun yıllardır elektrik sektöründe güzel çalışmalara imza atmakta olan Emirler Elektrik'in işletmecisi Sayın Sabri Korkmaz ile güzel ve keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2017 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2017 12:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SEKTÖRDE 33 YILLIK TECRÜBE: ''EMİRLER ELEKTRİK''

 Emirler Elektrik'in  işletmecisi Sayın Sabri Korkmaz  ‘Bundan sonraki gelecek hedefim işimizi güzel bir şekilde devam ettirmek ve gençlerimize öğretmek’ dedi.

 

Öncelikle Sabri Bey sizi tanıyabilir miyiz?  Sonrasında ise meslek yaşantınız boyunca yaşadığınız süreci  bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

1964 yılında Bulgaristan'ın Kırcaali kentinde doğdum .1989 yılında  zorunlu göç dolayısıyla  Türkiye'ye  geldik, bizde akrabalarımızın da olmasından dolayı Bursa'ya yerleşmeye karar verdik.  Yolculuğumuz gerçekten sıkıntılı geçti, hatta yolda  gelirken eşimin doğum yapması ile  bu sıkıntıların daha da arttığını söyleyebilirim. Bursa'ya geldiğimiz gibi hemen iş aramaya koyuldum. 3-5 ay kadar  hal girişinde günlük yevmiyeci olarak çalıştım. Bulgaristan'dan 4 yıllık Meslek Lisesi'ni elektrik teknikeri olarak bitirmiş olduğumdan dolayı sonrasında bir elektrik işletmesinde Kalfa olarak işe başladım. İki üç sene kadar hem işe hem de ülke şartlarına alışmakla geçirdim. Ve 1992 yılında edinmiş olduğum tecrübe ve birikimlere istinaden " Korkmaz Elektrik" adı altında ilk iş yerimi Şükraniye Mahallesi, Yeni Sokakta açtım. Burasını  2 yıl kadar işlettim ve sonrasında bir şirket olan "Emirler Elektrik Limited Şirketi"ne dahil olduk ve halen bu isim altında çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz. İlk senelerde hanımım  dahi dükkanımızda bana yardım ediyordu ,sonrasında babam Sait Korkmaz  2006 yılında vefat edene kadar  her zaman bana destek olmuştu. Buradan ona gani gani rahmet eylesin demek istiyorum. 35 yıllık evliyim iki kızım bulunmakta her ikisi de evli ,büyük kızımdan 2 tane kız torunum bulunmakta. Torunlarımın birinin ismi Zeynep diğerinin ki ise Elif Erva.

Peki Sabri Usta  bundan sonraki gelecek hedeflerin  ile ilgili neler söylemek istersin?

Bundan sonraki gelecek hedefim işimizi güzel bir şekilde devam ettirmek ve gençlerimize öğretmek. İnşallah damatlarımdan birinin de  bu işi devam ettirmesini tabii ki ayrıca beklemekteyim.

Peki ne tür hizmetler vermektesiniz?  Neler yapmaktasınız? Sayın ustam.

Elektrik tesisat işleri,

Tadilat işleri,

Yeni Proje Uygulamaları,

Fabrika Kurma ve Bakım işleri,

Toptan ve Perakende avize satışları,

Uydu  ve uydu sistemleri,

Güvenlik kameraları ve Alarm sistemleri,

Alçak ve Orta gerilim İşleri.

Başta olmak üzere aklınıza gelebilecek her türlü elektrik malzemesi , ekipmanları ve     hizmetleri verilmektedir.

Sayın Ustam gerçekten de bazı insanlar elindeki fırsatları değerlendiremiyor. Mesela sizin de anlattığınız kadarıyla Güzel bir meslektesiniz ve aynı zamanda  geleceği olan ve de , en önemlisi hiç bitmeyecek bir meslek insan var oldukça, Dünya var oldukça ihtiyaç duyulan bir meslek ve tabii ki bununla ilgili de sizin de yakın çevrenizden destek görmeniz  gerekmekte en azından bir damadınızın bu meslekte sizinle birlikte olması ve öğrenmesi çok önemli diye düşünüyorum. En kısa zamanda bu durumun gönlünüzce olmasını dilemekteyim.

Tabii Yaşım  Gün geçtikçe ilerliyor. Ben  de en azından damatlarımdan birinin bu işe el atmasını beklemekteyim. Dediğiniz Çok doğru hiç bitmeyecek, tükenmeyecek ,geleceği olan, güzel, saygıdeğer bir meslek, ben bu mesleği bütün gençlere ayrıca da önermek istiyorum. Tavsiye etmek istiyorum.

Sayın Ustam, röportajımızın  sonuna yaklaşmış bulunmaktayız. Daha başka neler eklemek istersiniz ?  Vatandaşlarımıza, halkımıza, Mahalle sakinlerine neler söylemek istersiniz?

Bütün kardeşlerime selamlarımı iletmek istiyorum.Tabii bizler de Millet Mahallesi'nin tam ortasında bulunmuş olmamızdan dolayı mahalle  halkımıza da buradan selamlarımı iletmek istiyorum. Onların ihtiyaç duydukları her anların da  bizlere ulaşmalarını temenni ediyorum, en güzel, en kaliteli, en güvenilir  hizmeti, müşteri memnuniyeti esaslı  çalışmaları bizde bulacaklarının  garantisini buradan vermek istiyorum.

Babacan kişiliği, misafirperver yapısıyla bizleri kendisine mest eden değerli ustamız Sabri Bey'e Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında başarılar diliyoruz ve her şeyin gönlünce olmasını temenni ediyoruz.

İletişim Bilgileri:

Millet Mahallesi,

Millet Caddesi  ( Eski Pazar Caddesi) No: 13/ A

Telefon: 0 224 351 33 32

Gsm: 0 532 275 67 11

Yıldırım/ Bursa

Haber ve Fotoğraf: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.