Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SEKTÖRDE 30.YIL GURURU

Çeyrek asrı aşkındır sektörde güzel çalışmalar yapmakta olan "Mert Unlu Mamulleri "nin kurucusu ve sahibi Sayın Sebahattin Oral ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2017 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2017 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SEKTÖRDE 30.YIL GURURU

"Mert Unlu Mamulleri "nin kurucusu ve sahibi Sayın Sebahattin Oral ‘10 senedir aynı adreste her gün müşterilerimizi güler yüzle karşılayarak güzel ürünlerimiz ve lezzetlerimizle onları buluşturma çabasındayız’ dedi.

Öncelikle Sabahattin Bey sizi tanıyabilir miyiz? Sonrasında ise Mert Unlu Mamullerinin kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

Elbette 1971 yılında Bulgaristan'ın Silistre kentinde doğdum, ortaokuldan ayrıldıktan sonra kendimi iş hayatı içerisinde buldum 16 yaşında unlu mamuller sektöründe Şafak Pastanesi'nde çırak olarak işe başlayarak meslekle tanışmış oldum. 8 sene kadar burada çalıştım. Sonra 2 sene Reyhan simit fırınında çalıştıktan sonra iki buçuk senelik Uzay Pastanesi serüvenim başladı. Daha sonra edinmiş olduğum bilgi ve tecrübelere istinaden 2007 yılında "Mert unlu Mamuller" adı altında işyerimizi açtık 10 senedir aynı adreste her gün müşterilerimizi güler yüzle karşılayarak güzel ürünlerimiz ve lezzetlerimizle onları buluşturma çabasındayız.

Peki, Sebahattin Bey işyerinizde neler üretmektesiniz?

Direk mahallemizde satabileceğimiz ürünlere odaklanmış bulunmaktayız.

Bunları sıralayacak olursak;

Simit,

Tahinli Pide,

Poğça çeşitleri( peynirli, Zeytinli, kaşarlı, patatesli)

Karaköy Poğça çeşitlerimiz,

Börek çeşitlerimiz( kıymalı, peynirli, patatesli, ıspanaklı)

Ayrıca Cemiyetlere ve özel günlere bir gün öncesinden sipariş kabul etmiş olduğumuzu da sırası gelmişken belirtmek isterim.

İşletme olarak hedefleriniz ile ilgili neler söylemek istersiniz?

Biz burada sonuç olarak ailemizle birlikte çalışmaktayız, yani bir aile işletmesiyiz. Birkaç okula ve birkaç Pastaneye mayalı ürünler veriyoruz. Gelecek itibarıyla hedeflerimizden söz etmek istersek 2. şube açma fikrimiz olmakla birlikte bunun şimdilik fikir aşamasında olduğunu söyleyebilirim.

Başarılı bir işletmeci olarak, Sebahattin Bey bilindiği üzere son zamanlarda işsizlik oranları yüksek çıkmakta, bilhassa gençler arasında ki oranlar çok daha yüksek, bu konu özelinde gençlere ne tür tavsiyelerde bulunmak istersiniz?

İşlerine mutlaka odaklanmaları, istikrarlı bir şekilde sürdürmeleri, işlerine bağlı olmaları ve mutlaka sabırlı davranmalarını, ufak tefek sıkıntılar da hemen moral bozukluğuna kapılmadan sabırla işlerine odaklanmalarını salık veriyorum.

Sektörel olarak sıkıntılarla karşılaşıyor musunuz bu konu hakkında neler söylemek istersiniz?

En büyük sıkıntımız ekmek fırınlarının da bizim yapmış olduğumuz işlere girmiş olmaları. Bu bizi gerçekten sıkıntıya sokmakta Ama tabii ki, insanlar lezzetli ürünlerin nerede satıldığını iyi bildiğinden Biz de lezzetiyle ön plana çıkmış bir işletme olarak tercih sebebi olmuş olmanın gururunu yaşamaktayız.

Peki, Sebahattin Bey, son olarak neler ilave etmek isterseniz? Halkımıza ne tür mesajlar vermek istersiniz?

Ülkemizde huzur ve mutluluğun artmasını diliyorum, gülen insanların çoğalmasını istiyorum ve de halkımızın yaklaşmakta olan Kurban bayramlarını da şimdiden kutlamak istiyorum.

Yapmış olduğu kaliteli üretimle Bursa’da adını sıkça duymuş olduğumuz Mert Unlu Mamullerinin kurucusu ve sahibi Sayın Sebahattin Oral’a Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak çalışmalarında başarılar diliyoruz.

İletişim Bilgileri:

Yeni Karaman Mahallesi,

20. Şahin Sokak   No: 5

Tel:  0224  249  23 43

Gsm: 0535  540  75  94

Facebook: Sebahattinoral hotmail.com

Osmangazi /Bursa

HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.