Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SEKTÖRDE 25 YILLIK TECRÜBE: ''ELİTE HOME''

Kilis'te uzun yıllar sektörde hizmet verdikten sonra Bursa'ya gelen ve "Elite Home" adıyla yeni bir işletme açan Sayın Murat Yimenicioğlu ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2017 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2017 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SEKTÖRDE 25 YILLIK TECRÜBE: ''ELİTE HOME''

"Elite Home" adıyla yeni bir işletme açan Sayın Murat Yimenicioğlu ‘Hem Mobilya aksesuar, perde, duvar kağıdının da içinde bulunduğu iç mimarlık Ofisi benzeri ortak çalışmalar yürütülebilecek bir ev konsepti planlamaktayım’ dedi.

Öncelikle Murat Bey sizi tanıyabilir miyiz?   Sonrasında ise "Elite Home"'nin kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim.?

1980 yılında Kilis'te doğdum. İlköğretim Okulunu bitirdikten sonra iş hayatına atıldım ve babama yardım ederek manifaturacılık dükkanın da çalıştım.  Sonrasında  Ortaokulu dışarıdan bitirdiğimi de eklemek isterim.  Babamın 1980 yılında Kilis'te açmış olduğu "Mahir Manifatura"da babamla   2002 yılına kadar birlikte çalıştık. 2002 yılında "Taç Konsept Mağazası"nı  açtık ve bu işletmeyi de  2016 yılına kadar  Babamla birlikte beraber çalışmalar yürüttük, sonrasında ilk şubemizi devrettik ve ben de 2016 yılında sınırımızda yaşanan  olumsuz gelişmeler neticesinde önceden Bursa'ya gelerek bir ön araştırmam  neticesinde, 2016 Mayıs ayında ailecek Bursa'ya yerleştik ve hemen aynı ay içerisinde "Elite Home" adı altında Bursa'daki ilk  iş yerimi açtım. 13 yıllık evliyim bir oğlan ve 2 kız çocuğu sahibiyim.

Peki Murat Bey işyerinizde hangi ürünlerin satışını yapmaktasınız?

Her türlü Ev ve Ofis   perde   sistemleri bulunmaktadır;

-- Zebra perde,

-- Stor perde,

-- Dikey Perde,

-- Jaluzi perde,

-- Sahne perdesi,

-- Cam Balkon perde sistemleri,

-- Mekanizmalı ve Uzaktan Kumandalı perde sistemleri

gibi çeşit çeşit perdelerimiz bulunmaktadır.

Ev tekstili grubumuz da  ise;

-- Nevresim ve Pike takımları,

-- Battaniye ve Uyku setleri,

-- Havlu ve Bornoz Çeşitleri,

-- Bebek Ürünleri,

-- Yastık, Yorgan ve Yatak Örtüleri bulunmaktadır.

Bunlara ilaveten;

Duvar kağıdı çeşitleri ve

Döşemelik kumaşlarımızda mevcuttur.

Peki, bizlere  gelecek hedefleriniz  ile ilgili neler söylemek istersiniz?

Bulunmuş olduğumuz bölge çok hareketli bir bölge değil .Orta vadede daha hareketli ve  teşhir  alanı daha geniş olan bir iş yerine geçme hedefimiz  bulunmakta.

Ayrıca diğer hedefim ise;

Hem Mobilya aksesuar, perde, duvar kağıdının da içinde bulunduğu iç mimarlık Ofisi benzeri ortak çalışmalar yürütülebilecek bir ev konsepti planlamaktayım.Yani kısacası müşteri geldiğinde ev içerisindeki her şeyi bulabileceği , baştan aşağıya dekore edebileceği bir konsept planlamaktayım.

Murat Bey son yıllarda işsizlik oranları bilhassa gençler üzerindeki işsizlik oranları yüksek çıkmakta.

Siz de genç ve başarılı bir girişimci olarak bu konuyla ilgili gençlere neler tavsiye edersiniz?

İş beğenmeme olayı , maalesef işsizlikten çok daha fazla. Ne iş olursa yaparım diyen kişi sayısı çok az. Gençler genelde  işi az  olan rahat ve fazla paralı işler bakmakta. Bu da tabii ki sıkıntı yaratmakta . Ayrıca Bununla ilgili ailelerin de büyük sorumluluğu olduğu kanaatindeyim. Daha çocukluk yaşlarından itibaren çocuklarına  karşı çok koruyucu davranmaları ileriki süreçte çocukları  gençliğe adım attığında  büyük  sıkıntılarla karşılaşabilmekteler. Bunun çözümü ise anne ve babaların mutlaka çocuklarının sporla, kültürel aktivitelere  katılımlarını sağlamaları ve arkadaş çevrelerini takip etmeleri lazım geldiğini düşünmekteyim .Ve böylelikle sorumluluk sahibi nesillerin yetişmesinin  de aslında onların ellerinde olduğu kanaatindeyim.

Murat Bey röportajımızın sonuna yaklaşmış bulunmaktayız son olarak Bursalılara ne tür mesajlar vermek istersiniz?

25 yıllık birikimimizi artık Bursalılara hizmet vermeye adadık .Bütün Bursalıları işyerimize gelerek , çayımızı içmeye davet ediyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

Güney sınırımızdaki bölgede sıkıntılar yaşamaları  neticesinde Bursa'mıza gelmiş olan değerli kardeşim Murat Yimenicioğlu'na çalışmalarında ve gelecek hedeflerinde  Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak başarılar diliyoruz ve tekrardan ona ve bütün ailesine  Bursa'ya gelmiş olmalarından dolayı  "Hoş geldiniz" diyoruz.

İletişim Bilgileri:

Üçevler Mahallesi,

Denizciler Caddesi, No. 93 /B

Gsm: 0 533 969 94 99

Nilüfer /Bursa

Haber ve Fotoğraf : ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.