Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SEHERGAH YÖRESEL VE ORGANİK LEZZETLER ARAYANLARIN TERCİHİ

Alışveriş merkezlerinin yapay, katkılı ve samimiyetsiz havasından bunalan; yöresel tatları, organik lezzetleri tüketmek isteyen sağlığını ve geleceğini önemseyen kişilere 470 metrekarelik kapalı alan ve 130 metrekarelik balkonunun yanında özel otoparkı ile de hizmet veren SEHERGAH markasının konuğu olduk.

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2018 09:27
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2018 09:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SEHERGAH YÖRESEL VE ORGANİK LEZZETLER ARAYANLARIN TERCİHİ

Sektörde bir alternatif olarak talepler üzerine böylesine tamamen doğal, kapsamlı bir marka oluşturmayı tercih eden Mustafa Torun, Ömer Torun ve Ali Torun ile SEHERGAH markası üzerine kurdukları hedefleri konuştuk.

HER BÜTÇEYE VE DAMAK TADINA UYGUN LEZZETLER

Gıda sektöründe marketçilik söz konusu olduğunda adımızdan sıkça söz ettiren 14 yıllık tecrübe ile donanımlı kişiler olarak bu sektöre de bazı şeyleri değiştirmek için attık. Müşterilerimizden gelen talep üzerine SEHERGAH markasını oluşturmayı zaruri gördük. Doğal ürünlerin kullanımının azaldığı, katkı maddeleri ile dolu maddelerin hakim olduğu sektörde yöresel, organik ve doğal bir soluk olarak kendimizi görüyoruz. Bizim diğer özelliğimiz ise her bütçeye ve damak tadına uygun olmak. Sabah poğaçasını yiyerek güne başlayanlara da öğlen çorba talep edenlere de, ızgara et sevenlere; tavuk tercih edenlere; somon yemek isteyenlere de geniş ürün yelpazemiz ile hizmet sunuyoruz. Yöresel şarküteri ürünlerinden tatlı çeşitlerine kadar uzanan kişilerin hem mekanımızda yemek yemelerini hem de buradan evlerine alışveriş yapabilmelerini sağlıyoruz. Minimum kar marjı ile her bütçeye hitap eden yelpazede geniş ürün çeşitliliğine sahibiz.

SAĞLIKLI VE DOĞAL ÜRÜNLER

SEHERGAH markası altında tüketilecek ürünlerde doğallık en önem verdiğimiz özellik. Gıdada maliyet düşürmek için oynanan oyunların farkında olduğumuz ve tamamen güven temelli ilişkiler kurmayı hedeflediğimiz için misafirlerimize kaliteli ve doğal ürünler sunarak onları memnun etme gayretindeyiz. Kaliteli ürünün fark edileceğini ve tercih edileceğini bildiğimiz için çıktığımız yöresel ve organik yolda emin adımlarla ilerlemeyi hedefliyoruz.

FABRİKASYON MEYVE SUYU SATMIYORUZ

Sağlık konusunun tehlikeye atılmayacak kadar ciddi olduğunun farkında olduğumuz için katk maddeleri ile dolu içinde ne olduğu beli olmayan fabrikasyon üretim meyve suyu kesinlikle kullanmıyoruz. Onun yerine yüzde 100 sıkma meyve lezzetlerimiz ile hem sağlıklı hem doğal hem de çok daha lezzetli biçimde misafirlerimize hizmet veriyoruz. Bunun yanı sıra ev usulü mantımız ile de ve kendi üretimimiz olan sütlaçlar ile ne yedirdiğimizi bilerek misafirlerimizin desteği ile  sektörde ileri seviyelere gitmeyi planlıyoruz.

ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ KALİTE VE DÜRÜSTLÜK

Misafirlerimizle kurduğumuz sıcak ilişkileri kaliteli ve doğal ürünlerle desteklediğimizde; dürüstlük kavramından ödün vermeden hareket ettiğimizde SEHERGAH markası ile uzun vadeli planlar kurabileceğimizin farkındayız. Biz güven kazanarak yavaş yavaş fakat sağlam adımlarla ilerlemek istiyor ve altyapımızı buna göre kuruyoruz. Daha fazla kazançtan ziyade daha fazla kalite ve daha fazla dürüstlük prensibi ile devam ediyoruz.

KALİTEYİ SEVEN DOĞAL ÜRÜN TERCİH EDENLERİ BEKLİYORUZ

Mekanımızın otantik dokusunu tasarlayan mimar Erdi Ceylani'ye de teşekkür ediyoruz. Markalaşma girişimimizdeki görsel açıdan tatmin edici bu tasarımı ile kurumumuza pozitif manada çok şey kattığını belirtmek gerekiyor. Son olarak empati kavramıyla hareket ettiğimizi bizi tercih eden kişileri müşteri olarak değil adeta bir misafir olarak gördüğümüzün altını çizmek istiyorum. Olsun diye hiçbir ürünü markamız çatısı altında barındırmıyor, kalitesinden ve doğallığından emin olduğumuz ürünleri sunuyoruz. Bu minvalde kaliteyi seven, doğal ürünleri tercih eden herkesi mekanımıza bekliyoruz.

İLETİŞİM

Akpınar Mahallesi, 521. Sk., 16150

Osmangazi/Bursa

TEL :0535 272 10 61

Haber ve Fotograf :SERCAN SELÇUK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.