Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SARAY GİYİM GİYİMDE MODA

Saray Giyim'in sahipleri Bursa’nın köklü esnaflarından Sayın Mustafa Yıldırım ve Sayın Erol Turan ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. İsterseniz sırayla sizleri tanıyalım.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2017 09:14
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2017 09:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SARAY GİYİM GİYİMDE MODA

Saray Giyim, haftanın her günü açık olmakla birlikte pazar günleri 11:00- 18:00 arası, diğer günler ise 08:30 - 20:30 arası hizmet vermektedir.

 

Öncelikle Mustafa Bey sizi tanıyabilir miyiz? Sonrasında ise Saray Giyim'in kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini okuyucularımıza paylaşırsanız sevinirim?

Elbette, 1980 Bursa doğumluyum, 25 senedir çarşıda çalışmaktayım. 15 sene önce ortağım Erol Turan tarafından kurulmuş olan Saray Giyim'e Beş yıl önce ortak oldum ve ortağımla birlikte her zaman güler yüz ve hoşgörülü hizmetlerimizi bugüne kadar sürdüre geldik.

Peki, Erol Bey şimdide sizi tanıyalım istersiniz?

Bursa'da 1976 yılında doğdum, benim de çarşıda çalışmalarım 30 yıldan fazladır. Ayrıca şehir dışında özellikle sahil kesimlerinde Antalya ve Alanya gibi yerlerde uzun zamanlar yine aynı sektörde çalışmalarda bulundum ve sonra Bursa'da devam etmekte olan işlerimin başına geçtim en sonunda biraz önce Mustafa Bey'in de anlatmış olduğu gibi 5 yıldır beraber ortak çalışmalara imza atmaktayız.

Peki, Erol Bey Saray Giyim'de hangi yaş gruplarına hitap etmektesiniz?

Çocuk Takım elbiseleri.

Çocuk Spor kıyafetleri.

Çocuklar için kot pantolon, gömlek ve tişört çeşitleri.

Büyükler için takım elbise grupları.

Tek ceket, pantolon, gömlek, hırka, montlar, spor kıyafetler bulunmaktadır.

Yani anlayacağınız 1 ila 60 yaş arası bütün erkek gruplarına hitap etmekte olduğumuzu rahatlıkla söyleyebilirim.

Sırası gelmişken belirtmek istediğim öncelikli husus ise çarşıda sırf erkek çocuk takımı olarak, Çeşitliliği en bol olan işletme olduğumuzu da söyleyebilirim.

Mustafa Bey ,sizden de Saray Giyim'in hedefleri ile ilgili bilgiler almak isteriz?

Saray Giyim, sektörümüzde işlerimizi geliştirerek hizmet kalitesini zirveye ulaşmasını sağlamak amacındayız.

İşletme olarak farklılıklarınız hakkında bizlere neler söylersiniz?

Hoşgörülü hizmet, aranılanın bulunduğu bol çeşit, uygun fiyat politikasından bahsedebilirim. Ayrıca herkese yardımcı olma çabamızı da eklemek isterim.

Daha başka neler ilave etmek istersiniz?

İşsizlik oranları yükseldi diyorlar ama biz burada eleman bulamıyoruz. Aslında Vatandaşlarımızın bu hatayı kendilerinde bulmaları gerekmektedir. Çalışmaya başladıkları işyerlerinde mutlaka sebat etmeleri gerektiği ve uzun vadede düşünmelerini salık veriyorum.

Çarşımızda, 2 Haziran- 31 Ağustos tarihleri arasında Bursa Ticaret Sanayi Odası'nın organize ettiği geleneksel alışveriş şenliğinde Çarşı işyerlerinden 100 TL tutarlı alışverişlerde vatandaşlarımız çekilişle büyüklü, küçüklü sürpriz hediyeler kazanabileceklerini buradan hatırlatmak isterim. Ve onların bu fırsatlardan yararlanabilmeleri için çarşımıza beklediğimizi ayrıca belirtmek isterim.

Haftanın her günü açık mısınız?

Evet, haftanın her günü açık olmakla birlikte pazar günleri 11:00- 18:00 arası, diğer günler ise 08:30 - 20:30 arası hizmet vermekteyiz. Sırası gelmişken Ramazan ayının bayrama yaklaşırken son 10-15 gününde geceleri de açık olacağımızı şimdiden söyleyebilirim.

Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını ve tüm Müslümanların bayramı görmelerini diliyorum.

Başarılı çalışmalara imza atan iki ortak Mustafa Bey ve Erol Beye Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak başarılarının devamını diliyoruz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

OKÇULAR ÇARŞISI

NO:88

TEL: 0224 224 24 28

GSM:0 534 628 09 16

GSM:0 536 680 32 75

OSMANGAZİ/BURSA

HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.