Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sanat evi Bursalıları ‘Sanata’ doyuracak

Mahallelerinde sanat evi kurucu ortaklarından Volkan Yosunlu Bursa Haber’e konuk oldu.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2017 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2017 10:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sanat evi Bursalıları ‘Sanata’ doyuracak

Görükle’ de yer alan mahal sanat evi hem Cafe hem tiyatro hem sinema hem de kitaplık bölümüyle her geçen gün ziyaretçi sayısını artırırken Bursalıların yoğun ilgisinden memnun olduğunu dile getiren Volkan Bey neden burayı tercih ediyorlar sorumuza ise bu mekanın bir muadili yok derken hedeflerinin kültür sanat ortamı yaratarak söyleşi ve özel sinema gösterimleri ile sanatın her alanında misafirlere unutulmaz anlar yaşatmak en büyük hedefimizdir ifadesini kullandı.

KÖYLERE SANAT ATÖLYESİ!

NİLÜFER Belediye si ile birlikte köylerde çocuklarla sanat atölyesi gerçekleştirdiklerini söyleyen volkan bey bu çalışmaların devam edeceğini vurguladı.

YERİNİZİ AYIRTIN!

300 kişilik tiyatro salonunda 29 Martta akşam 20.30 da alacakaranlık kuşağı ve 1 Nisanda akşam 20.30 da İstanbul komedi, komedi tiyatrosunun konuk olacakları gösterilere şimdiden biletlerinizi alın zira şimdiden biletler tükenmez üzere.

HAKKIMIZDA

Kuruluş çalışmalarına 2014 yılında başladığımız Sanat Mahal, hummalı inşaat ve altyapı çalışmalarından sonra 2015 yılının ekim ayında Bursa'nın kültür-sanat hayatı içindeki yerini almıştır. Sanat Mahal, iki yüz yetmiş kişi kapasitesindeki Büyük Salon'uyla, ülke içinde ve dışında çalışmalarını sürdüren tiyatro gruplarının, müzisyenlerin, dans ve performans ekiplerinin, Bursa seyircisiyle buluşma mahali olmayı hedeflemektedir. Bünyesinde bulundurduğu iki adet sinema salonu, vizyon filmlerinin yanı sıra çeşitli sinema söyleşisi ve etkinlikleriyle de Bursalı sinemaseverlerle buluşacaktır. Sanat Mahal'in Stüdyo Sahnesi ise mesleki atölye çalışmaları, sanat söyleşileri ve seminerlerine ev sahipliği yapacak, bütün katılımcılara ilgi alanlarını genişletme ve yetkinliklerini geliştirme olanağı sunacaktır. Bunlara ek olarak, Sanat Mahal kitabevi kendi seçkisini sunmakla kalmayıp bütün öğrenci ve okuyucuların ihtiyaçlarına yönelik faaliyetini sürdürecektir. Belirli aralıklarla düzenleyeceğimiz imza günleri, çağdaş edebiyat yazarlarıyla Bursalı okurun buluşma noktası olacaktır. Pek tabii ki bütün bu süreçte sıcak çayımız kafemizden eksik olmayacak, keyifli bir çalışma ve buluşma alanı sunacaktır.

İletişim Bilgileri

SANATMAHAL SAHNE VE GÖSTERİ HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ

Sakarya Mah. Atatürk Cad. No:90, 16285, Görükle, Bursa

Tel: 0(224) 483 21 61- 0(224) 483 21 62

info@sanatmahal.com.tr

Haber Fotoğraf Erdem Berk

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.