Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SAÇ TASARIMINDA MODA "SELİM OYUM SAÇ TASARIM"

Bursa'mızda sektörünün önde gelen kuruluşlarından olan Selim Oyum Saç Tasarım'ın kurucusu ve sahibi Sayın Selim Oyum ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2018 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2018 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SAÇ TASARIMINDA MODA "SELİM OYUM SAÇ TASARIM"

Öncelikle Selim Bey sizi tanıyabilir miyiz?   Sonrasında ise Selim Oyum Saç Tasarım'ın kuruluşu ve bu günlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

Elbette, memnuniyetle. 1984 yılında Bursa'da doğdum .1996 yılından beri bu işin içindeyim .1996- 2009 yılları arasında çırak- kalfa- usta derken, son 9 yıldır da kendi işyerimde  "Selim Oyum Saç Tasarım" adı altında hizmet vermekteyim. 4 yıllık evliyim bir kız ve bir erkek çocuğu babasıyım. Ayrıca burada sırası gelmişken eşimin de kuaför olduğunu söylemek  istiyorum.

Peki Selim Bey hangi tür hizmetler vermektesiniz?  Bunlarla ilgili bizlere bilgi verebilir misiniz?

Yeni model saç tasarım hizmetleri,

El ,ayak, kişisel bakım uygulamaları,

Kişinin isteğine göre özel saç tasarım uygulamaları.

Vermiş olduğumuz Hizmetleri bu 3 ana başlık altında toplayabiliriz.

Peki bu mesleğe  yönelmemiş olsaydınız Selim Bey hangi meslekte ilerleyebilirdiniz?

Böyle bir soru  hiç aklıma gelmedi ama yine bu mesleğe girerdim diye tahmin ediyorum, çünkü  mesleğimi  çok seviyorum.

Selim Oyum  Saç Tasarım'ın  gelecek hedefleri ile ilgili bizlere neler söylemek istersiniz?

Tabii ki her zaman büyümeyi hedeflemekteyiz. Müşterilerimize daha konforlu hizmet  sunmayı da kendimize amaç edinmiş bulunmaktayız.

Halkımız tarafından yoğunlukla teveccüh  görüyor  olmanızı neye bağlıyorsunuz?

Bu konuyla ilgili benim değil de genelde müşterilerimizden  duyduğumuz, hijyene  aşırı derecede önem göstermemiz  tercih etmelerinin  önemli aktörlerinden biriymiş. Aynı zamanda ezberlenmiş modellerin yanı sıra  kişinin isteğine göre yüz yapısına ve saç yapısına göre özel tasarımlar yapıyor olmamızda halkımız tarafından büyük takdirle karşılandığını yine onlardan duymaktayız. Bu duyumlar tabi ki, bizleri ziyadesiyle memnun etmekte ve işimize daha da sıkı sarılmanızı sağlamaktadır.

Bilindiği üzere son zamanlarda işsizlik oranları yüksek çıkmakta, bilhassa gençler üzerindeki işsizlik olanları daha da yüksek çıkmakta, sizde genç ,başarılı bir girişimci aynı zamanda işveren olarak bu konuyla ilgili gençlere neler önerirsiniz?  Ne tür tavsiyelerde bulunmak istersiniz?

Hem bizim mesleğimizde hem de diğer bütün mesleklerde şunu tavsiye etmeliyim ki gençler girmiş oldukları meslek gruplarından mutlaka Sebat etmelerini onları önermek istiyorum. Zaten Sebat etmeleri durumunda ilerleyen süreçte önlerine çok daha güzel fırsatların geleceği muhakkaktır demek istiyorum.

Peki ya sektörel sıkıntılar bu tür durumlarla karşılaşıyor musunuz?

Bizim sektörümüzde ki en büyük sıkıntı fiyat politikalarında ki tutarsızlıktır. Odaların belirlemiş olduğu listeye kimse uymuyor bazısı az, bazıları çok isteyebiliyorlar. Bu da tabii ki haksız rekabete yol açıyor aynı zamanda Bunun yanı sıra kayıt dışı mekanlarda büyük sıkıntı. Bunlarda da liste fiyatı olmadığından fiyat uygulaması bulunmamakta bu tür iş yerleri ile ilgili mutlaka odamızın ya da gerekli mercilerin bir an evvel ivedilikle önlem almasını ve hayata geçirmesini Kuaför esnafı olarak beklediğimizi söylemek istiyorum.

Bursa'da yapmış olduğu çalışma ve uygulamalarla adından oldukça fazla söz ettirmiş olan Selim Oyum Saç Tasarım ‘ın kurucusu ve sahibi Sayın Selim Oyum'a bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerinde başarılar diliyoruz.

 

İletişim Bilgileri:

Kültür Mahallesi,

Bilginler Caddesi     No: 117 / 1

Kutay Sitesi     C Blok

Telefon:  0 224 451 33 83

GSM: 0 539 493 69 68

Instagram: selimoyumsaçtasarım

Nilüfer/ Bursa

Haber ve Fotograf :ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.