Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SAÇ SİMÜLASYONUNDA(Scalp Pigmentation) BURSA'DA BİR İLK

Bursa'da yapmış olduğu uygulama ve tekniklerle mesleğinin duayenleri arasına girmiş olan "BURSA SAÇ SİMÜLASYONU Ve KALICI MAKYAJ Stüdyosu’nun kurucusu ve işletmecisi, Hanımefendi Sayın Yasemin Yılmaz ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2017 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2017 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SAÇ SİMÜLASYONUNDA(Scalp Pigmentation) BURSA'DA BİR İLK

Bursa Saç Simülasyonu Ve Kalıcı Makyaj Stüdyosu’nun  kurucusu Yasemin Yılmaz ‘Saç eksikliği problemi çeken Bay- bayan tüm müşterilerimize Bursa’da ve çevre yakın illerde bu alanda’’ Bursa Saç Simülasyonu ve Kalıcı Makyaj Stüdyosu’’ olarak hizmet veren tek Saç Simülasyonu ve Kalıcı makyaj Stüdyosuyuz’ dedi.

Öncelikle Yasemin Hanım sizi tanıyabilir miyiz?   Sonrasında ise duayen pozisyonuna gelmiş olduğunuz mesleğinize girişinizi ve bu günlere geliş  sürecini okuyucularımızla paylaşırsanız sevinirim?

Elbette, 1971 yılında Yozgat'ta doğdum. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Fakültesi mezunuyum. Daha gençlik yıllarımdan itibaren bu mesleği aşırı derecede ilgim vardı ve bende  bu  mesleğe yönelerek çeşitli eğitimler aldım. Dünyaca ünlü "Permanent Makeup Artistlerin Master Class  ” seminerlerine katılarak yurtiçi ve yurtdışı toplamda 43 eğitim sertifika  ve Diploamalarını almaya hak kazandım. İlk olarak 2001 yılında Heykel'de "Yasemen  Güzellik Salonu" adı altında girmiş olduğum meslekte İlk başlarda güzellik solonu   hizmetleri  verirken ,son 3 yıldır tamamen kalıcı makyaj teknikleri ve  saç simülasyon uygulamaları yapmaktayız.  Hizmetlerimizde olmazsa olmazımız profesyonellik ve hijyendir.

Bu arada Stüdyomuzda bu meslek dallarını öğrenip,meslek sahibi olmak isteyen  veya teknik geliştirmek isteyen meslaktaşlarımız için  Saç simülasyonu , kalıcı makyaj  ,İpek kirpik ve Protez tırnak ,kirpik perması ve kirpik liftingi uygulamaları üzerine eğitimler vererek katılımcı kursiyerlere başarılarının sonucunda sertifika verdiğimizi sırası gelmişken belirtmek isterim.

Öncelikle Yasemin Hanım  Stüdyonuzda herkese  hizmet verebilmektesiniz  değil mi?

Evet, kesinlikle o şekilde, stüdyomuzda bay- bayan herkese  hizmet verebildiğimizi belirtmek isterim. Uygulama yaptırmak isteyen müşterilerimizi öncelikle Stüdyomuza davet edip ön görüşme yapıyoruz, onayını aldıktan sonra, uygulamalar öncesinde  müşterilerimizi mutlaka alerji testi uyguluyoruz. Sonrasında alerji testinden olumlu sonucu  aldıktan sonra hemen uygulamalarımıza geçiyoruz.

Peki, Yasemin Hanım stüdyonuzda ne tür hizmetler vermektesiniz?

Saç Simülasyonları

Saç eksikliği problemi çeken Bay- bayan tüm müşterilerimize Bursa’da ve çevre yakın illerde bu alanda’’ Bursa Saç Simülasyonu ve Kalıcı Makyaj Stüdyosu’’ olarak hizmet veren tek Saç Simülasyonu ve Kalıcı makyaj Stüdyosuyuz. Saç simülasyonu; Saç ekimi yaptırmış, ya da saç ekimi yaptırmayı düşünmeyen, saçta bölgesel ya da genel boşlukları olan, saçının daha yoğun görünmesini isteyen bay ve bayan herkese uygulanmaktadır. Bu bir nevi gölgelendirme yöntemidir. Çok hassas ve kesinlikle Profesyonellik gerektiren bir uygulamadır. Hatalı yapılan işlemler uygulama yaptıran kişileri ömür boyu mutsuz edecek ve geri dönüşü mümkün olmayacaktır. Alternatif olarak ömür boyu kalan ya da 5 seneye kadar dayanan uygulamalarımız  bulunmaktadır. Bu  kararı müşterilerimize  bırakmaktayız.

KALICI MAKYAJ TEKNİKLERİ

Kaş, Göz(eyeliner, deepliner, far ) Dudak (çerçeve-renklendirme ) ve Allık Uygulamaları Bay- Bayan tüm müşterilerimize yapılmaktadır. Kaş sorunu olan-dudaklarda renk kaybı olan yada kirpik dibi belirginleştirmek(sürme)isteyen erkek müşterilerimize de stüdyomuzda uygulama yapılmaktadır bir kez daha tekrar belirtmek isterim. Bu konuda onlarında mağduriyetlerini gidermekteyiz. Çoğunlukla çekindikleri için belirtmek istedim. Son zamanlarda Kalıcı Makyaj kaş ( permanent Makeup eyebrow)uygulamaları müşteri taleplerimizin çoğunu oluşturmaktadır. Kaş’ta birçok teknik uygulamaktayız bu konudaki başarımızı Bursa harici çevre illerden de uygulama için gelen müşterilerimizcede desteklenmektedir. Kıl Tekniği (hair stroke-Pudra Tekniği (power technic eyebrow)-Microblading-Dolgu Tekniği kaşa uyguladığımız tekniklerdendir. Ayrıca daha önce hatalı yapılmış uygulamalardan kurtulmak isteyen müşterilerimiz içinde Silme teknikleri uyguluyoruz.

Kamuflaj Makyaj

Vitiligo, skar izi, yara izi   vesaire durumlarda uygulanmaktadır. Kalıcı yada günlük kamuflaj makyaj kişinin tercihine bırakılmaktadır.

PERMANENT MAKEUP AREOLA (MEME UCU) UYGULAMALARI

Meme kanserine yakalanmış bayanlarda meme ucu ve meme dokusunun tamamı ya da bir kısmı alınmaktadır. Bu ameliyatlarda Çoğunlukla meme uç kısmı yapılamamaktadır. Biz  meme ucu alınmış olan bölgeye 3 boyutlu meme ucu çizip renklendirerek sanki varmış gibi gayet güzel ,doğala en yakın bir görüntü sağlıyoruz  ve buna  Permanent Makeup Areola( Meme Ucu Uygulamaları) diye adlandırıyoruz. Bu konuda mağdur olan tüm bayanları bizimle görüşmeye davet  ediyoruz , çünkü bu uygulama salonumuzda  Psikolojik  destek amaçlı ücretsiz uygulanmaktadır.

İpek Kirpik ve Protez Tırnak Uygulamaları

Bu konuyu merak  edenlerden biri olarak bu saç simülasyonu konusunda daha geniş bir bilgi verirseniz daha doyurucu olacak gibi geliyor?

Saç simülasyonu, saç mikropigmentasyonu  & Scalp pigmentation ya da saç dövmesi ismiyle bilinen bu yöntem cerrahi olmayan bir alopesi kellik giderme yöntemidir. Dünya genelinde TIRAŞLANMIŞ ETKİSİ yaratmak olarak adlandırılır. Asıl amaç ‘’saçım var ama tıraşlıyorum ‘’etkisi yaratmak. Bu yöntemde gerçek saç kökleri ve kıl yapıları  taklit edilerek özel cihazlar ve kafa derisine uygun olan pigmentler yardımıyla kellik olan alanlara epidermal mikropigmentasyon uygulanmasıyla yapılır. Saç simülasyonu bir saç ekim yöntemi değildir. Fakat saç ekimi sonrasında saç ekim yöntemleri ile birlikte kullanılabilmektedir ve bu şekilde kullanım görsel anlamda müşterilerimizi çok mutlu etmektedir. Özellikle saçkıran gibi bölgesel saç dökülmesinin kamuflajında oldukça etkili sonuçları mevcuttur. En başarılı sonuçlar genelde kısa saç tipinde yapılan simülasyonlarda alınmaktadır. Biraz önce bahsettiğim gibi Tıraşlanmış etkisi yaratmaktadır. Saç simülasyonu ayrıca saç ekimi sonrası yeterli sıklıkta ekim yapılmadığından rahatsız olan kişilerde ara boşlukların saç efekti ile kapatılmasında muhteşem sonuçlar üretmektedir. Saç simülasyonun süresi uygulama alanının büyüklüğüne göre değişmektedir. Ortalama 30 dakika ile 6 saat arasında değişebilir. İşlem sonrası müşterimiz günlük hayatına hemen dönebilmektedir. İşlem sonrası müşterimizin uygması gereken protokoller işlemin kalıcılığını etkiler. Saç ekiminde olduğu gibi uzun bir zaman beklemenizi  gerektirmeden uygulamadan hemen sonra sonuç alınmaktadır. Ve müşterimiz o andan itibaren sosyal hayata katılmada hiçbir sıkıntı çekmez. Ayrıca eski dikişli yöntemle yapılan saç ekimlerinde(   biz buna FUT ekim diyoruz)saç transferi için kesilen ve dikiş atılan bölgede kıl efekti oluşturup alanın kapatılmasını sağlıyoruz. Saç simülasyonu bu konuda da oldukça başarılı bir yöntemdir

Bu işlem kimlere yapılır?

Seyrek saçlı kişilere  uyguladığımız bu işlem, saçlarını uzun tutmak isteyen ancak saçlarında seyreklik olan kişilere, .Saç ektirme işlemi geçirmiş ama hala seyrek saça sahip olan kişiler ya da saçlarında dökülme yaşamış kişiler tercih edebilirler. Ayrıca aleopesi ya da Trikotallomi hastaları için bu uygulama mucizeler yaratmaktadır. Eski saç ekim sistemi olarak bilinen Fut Saç ekiminde kafanın arkasında sanki beyin ameliyatı geçirilmiş gibi yere paralel bir iz  oluşur, Bu tarz izleri kapatabilerek son derece doğal bir görünüm elde edebiliyoruz. Saç gölgelemesi deriye verilen pigmentleri ve uygulama teknikleri açısından farklılık göstermektedir. Ancak renk tonları her insanın cilt yapısı ten rengi ve kişisel bazı özelliklerine göre doğal bir görünüm almaktadır. Son olarak belirtmek isterim ki eğitimli uzman ellerden çıkan tüm uygulamaların sonu muhteşemdir! Müşterilerimizden ricam Tüm uygulamalarda uygulama yaptıracakları salonlarda, hijyenve özellikle uzmanlık belgelerini sorgulamalarını ve referans olarak sosyal medya fotoğraflarını talep edip, madur durumda kalmamalarını rica ediyorum.

Mesleğinde yapmış olduğu çalışma ve uygulamalarla  duayenler arasına girmiş olan" Bursa Saç Simülasyonu ve Kalıcı Makyaj Stüdyosu"nun kurucusu ve işletmecisi Sayın Yasemin Yılmaz'a Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak  çalışmalarında ve gelecek planlamalarında başarılar diliyoruz.

İletişim Bilgileri:

Konak Mahallesi, Yıldırım Caddesi, Gençaslanlar İş Merkezi  Kat:2,Daire:38 Nilüfer/Bursa

İrtibat Tel : 0224-2204195 / 05302748693

Facebook: Bursa  Saç  Simülasyon  Merkezi / Permanent  Makeup  Yasemin Yılmaz

Facebook: Bursa  Kalıcı  Makyaj  Stüdyosu  Permanent  Makeup  Yasemin Yılmaz

Facebook: yasemen Güzellik salonu ve kalıcı Makyaj stüdyosu

Facebook: Bursa kaş stüdyosu

Instagram :yasemen_ guzellik_salonu

Instagram: KalıcıMakyajBursa

NİLÜFER /BURSA

HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.