Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

RÜYA GİBİ BİR MEKAN

Bursa'mızın Gözde mekanlarından olan "VİP RÜYA CAFE"nin işletmecisi genç ,bayan girişimci Sayın Banur UÇAR ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2018 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2018 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
RÜYA GİBİ BİR MEKAN

Öncelikle Banur Hanım sizi tanıyabilir miyiz ? Sonrasında ise  VİP Rüya  Cafe'nin kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

Elbette, memnuniyetle. Öncelikle bana böylesine güzel bir fırsat tanıdığı için Bursa Haber Gazetesi'ne  ve değerli yöneticilerine teşekkürlerimi iletmek istiyorum. 1994 yılında Bilecik'in  Osmaneli ilçesinde doğdum. Anadolu Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık  Bölümünden 2017 yılında mezun oldum. 2013 yılında ailecek Bursa'ya yerleştik. İlk olarak burada  iş olarak üç buçuk dört yıl kadar yerel bir süpermarkette çalışmalar yürüttüm. Babam tarafından iki sene önce açılmış olan Ecrin Kafe'nin son 7 aydır işletimini yapıyordum, sonrasında  bu mekanın  ismini de "VIP Rüya Cafe " olarak  değiştirerek bir süredir bu isim altında çalışmalar yürütmekteyiz.

Peki Banur Hanım  müşterileriniz  buraya geldiklerinde  neler bulabilirler? Bizlere menünüzden bahsedebilir misiniz?

Genel olarak işletmemizde Fastfood ürünler bulunmaktadır. Yani hamburger, tost ,patates kızartması, gözleme vesaire gibi lezzetler bulunmaktadır. Bunlara ilaveten VIP Rüya Cafe  olan yenilenen adımızla birlikte ileriki süreçte menümüze zenginlik katarak yöresel yemekler ,döner ve bunun yanı sıra ayrıca tatlı grubundan da birçok spesiyal lezzetimizin bulunacağını şimdiden bütün müşterilerimize ,  mahalle sakinlerimize buradan müjdelemek istiyorum. Ayrıca "VİP  Rüya" adı altında tarhana, erişte çorbaları ve unlu mamullerin üretimine de başlamış olduğumuzu buradan sırası gelmişken söylemek istiyorum. Mekanımız İki katlı olmakla birlikte her türlü özel organizasyon, iş yemekleri , toplantıları, gün ve doğum günü kutlamaları gibi birçok etkinliğe de ev sahipliği yapabilecek potansiyeli bulunmaktadır.

Peki  Banur Hanım bu mesleğe girmemiş olsaydınız. Hayalinizde hangi mesleğe girmek var dı?

Hayalimdeki meslek bu meslek olmasaydı , muhasebeci olmayı hayal ediyordum diyebilirim.

Müşterilerinizden gerçekten de güzel bir teveccüh görmüş olduğunuz aşikar. Peki bu teveccüh görmeniz ile ilgili üç ana unsuru sormuş olsam bizlere neler söyleyebilirsiniz?

1- Lezzetimiz,

2- Güler yüzümüz,

3- Davranışlarımız ve bütün müşterilerimize yakın ilgi  göstermemiz diyebilirim.

Banur Hanım bilindiği üzere son zamanlarda işsizlik oranları bayağı yüksek çıkmakta , gençler üzerindeki işsizlik hatta genç bayanlar üzerindeki işsizlik oranları ise genel rakamların kat kat üzerinde. Sizde genç, başarılı bir  bayan girişimci olarak bu konuyla ilgili gençlerimize neler önerirsiniz?

Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki ben işsizlik olduğuna pek inanmıyorum. Yeri geldiğinde eleman ihtiyacımız olduğunda bu ihtiyacımızı gerçekleştirmek için gerçekten büyük zorluklar çekiyoruz eleman bulamıyoruz. Ama yine de ben gençlerimize , genç bayanlara güzel ,sevdikleri mesleklere yoğunlaşmalarını  ve o meslek üzerine kendilerini profesyonelleştirmelerine önerebilirim. .

Genel olarak hayatınızdan memnun musunuz? Çalışma hayatınız iş hayatınız?

Kesinlikle memnunum. Her zaman kendimle barışık bir insanım, küçük şeylerden bile  mutlu olabilen bir kişiyim. Tabi Böylesine güzel bir mekanda müşterilerle birebir  ilgilenebildiğim, bir mekanında olması tabii beni ayrıca mutlu etmekte .  Buradan bayanlarımızın , bilhassa  imkanı olan bayanlarımızın mutlaka   İş hayatına girmelerini önemle  tavsiye etmek istiyorum. İş hayatında çalışmalar yürüten bayanların oranının   günbegün artmasını ve böylelikle de ilerleyen yıllarda bu sektörde çok daha fazla bayan  görmeyi arzu ediyorum. Bu konuda bayan   girişimcilerin  desteklemek için devletimizin de  gerekli kolaylığı sağlamasını ayrıca bütün bayanlar adını burada  tekrardan dile getirmek istiyorum.

Röportajımızın   sonuna yaklaşmış bulunmaktayız ? Son olarak Mahalle  sakinlerine neler söylemek istersiniz?

Cafemiz, hemen meydanda parkın yanında ,güzel konumuyla İstiklal, Hürriyet ve Karaman mahallelerinin yakınında olmanın verdiği avantajla bu mahallelerde oturan sakinlerimizin mutlaka hem güzel lezzetlerimizden tatmalarını hem de güzel sakin mekanımızda dinlemelerini şiddetle önermek istiyorum. Son olarak benim bu işe atılmamda ön ayak olan ve destekleyen  Canım Dedem Kemal UÇAR'a buradan tekrar tekrar teşekkürlerimi bir kez daha iletmek  istiyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

 

Güzel ve zengin  menüsü,  aynı zamanda ulaşım açısından da uygun konumuyla Bursa'nın gözde mekanları arasına gireceğini şimdiden ispatlamış olan "VIP Rüya Cafe" nin genç ve başarılı sahibi Sayın Banur UÇAR'a  bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerin de başarılar diliyoruz.

İletişim Bilgileri:

İstiklal Mahallesi,

5. Park Sokak    No :14/A

Telefon: 0 224 909 69 78

Osmangazi/ Bursa


Haber ve Fotograf :ÖZKAN YILDIRIM
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.