Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

RUSYA'DAN TÜRKİYE'YE "AŞK SERÜVENİ"

Rumeli TV ile yayın Anlaşması sağlanan dizi tadındaki belgesel "Rüyanın Peşinden"in yapımcı Şirketi BNB Media Production'nun Yapımcısı Sayın Belgin Okyay ile güzel , keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2017 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2017 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
RUSYA'DAN TÜRKİYE'YE "AŞK SERÜVENİ"

Bizlere öncelikle Yapımcı şirket BNB Media Production'u tanıtır mısınız?

                Önceleri Okyay Production adı altında çalışmalar yürüten ve sonrasında BNB Media Production adını alan şirketimiz Bursa As Tv' de Bursa'da İz Bırakanlar, Belgin’le 5 çayı, Benim Odam gibi birçok sosyal projeye imza attı ve şu anda bu güzel proje ile de Rumeli TV izleyicilerini  buluşmak için sabırsızlıkla projemizi bir an önce gerçekleştirmek için gece gündüz setteyiz ve halkımıza yakışacak en iyi programı çekebilmek için çalışıyoruz.

                Öncelikle bu güzel projeyi bu safhaya getirmiş olmanızdan dolayı sizlere teşekkürlerimizi ifade etmek istiyorum. Dizi tadında belgesel dedik" Rüyanın Peşinden"de Türk halkı nelerle karşılaşacak ? Neler bulacak?

                Öncelikle amacımız gerçek ve dokunaklı konusu ile izleyicilerde melodram etkisi bırakmaktır. Bu nedenle izleyicilerimize en iyi kareleri izlettirmek amacı ile hikayenin başlangıç noktası olan Moskova' da yani Rusya’da çekimlerimize başladık . İzleyicilerimizin Rumeli TV  ve sosyal medyadan Fragman’larımızı mutlaka izlemelerini rica ediyorum. İnanıyorum ki izleyicilerimiz programın ne kadar farklı olduğunu  film tadında belgesel izleyeceklerin de  göreceklerdir.Moskova yani Rusya çekimlerimiz ile muhteşem bir görüntü şöleni hazırladık.  Rumeli TV izleyicilerimiz için bir kaç gün içerisinde de Türkiye çekimleri ile birlikte tam bir heyecan fırtınası yaşatma çabasındayız . Bu dizi tadındaki belgeselimizin bütün Türk halkı tarafından çok beğenileceği ve izleneceği kanısındayım. Çünkü Halkımız emek harcanan hiç bir yapımı inanıyorum ki sahipsiz bırakmayacaktır.

    Peki bu güzel dizi tadında ki belgesele kapılarını sonuna kadar açan Rumeli TV için neler söylemek istersiniz?

                  Aslında Burada en çok övgüyü bizler değil yayın kanalımız Rumeli TV hak ediyor. Bizleri Aile içerisine kabul ettikleri ve bizlere bu fırsatı verdikleri için buradan Rumeli TV Ailesine’de sevgi ve saygılarımı göndermek istiyorum. Bursa için yapılan ve Bursa’nın yararına yapılacak olan her projenin altına imza atmaktan asla çekinmiyorlar.

                Peki bizlere ‘’Rüyanın Peşinden’’ ile ilgili birkaç ipucu verebilir misiniz? Gerçekten bu durum büyük merak uyandırdı?

                Aslında isminden de Anlaşılacağı üzere “Rüyanın Peşinde”. Rusya'da rahat şartlarda yaşayan bir genç kadın Bayan Shakhnoza'nın gerçek yaşanmış hikayesi. Rüyasında gördüğü büyük aşkı uğruna doğup büyüdüğü vatanını gözünü kırpmadan geride bırakarak Anadolu topraklarına ,  Bursa'ya kadar süren Serüveni diyebiliriz, tabi konunun gizemini koruması vahameti dolayısıyla çok da fazla bilgi vermek istemiyorum daha doğrusu veremiyorum .Fakat izleyicilerimizin çok dokunaklı çok içli bir belgesel izleyecekleri garantisini biz BNB Media Production  olarak garanti ediyoruz. Aslında bu belgeseli izlediklerinde   kendilerine şunu söyleyeceklerine eminim biz neden değerini anlamıyoruz.

Gelecekte daha başka projeleriniz de var mı acaba?

                  Elbette ,BNB Media Production olarak gelecek süreçte birbirinden güzel projeler üzerine de çalışmalar yürüttüğümüzü buradan bütün izleyicilerimize müjdelemek istiyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

      Gerçekten de büyük merak uyandıran , büyük  prodeksiyon  başarısı  ve emek neticesinde meydana çıkmak üzere olan "Rüyanın Peşinden" belgesel filminin yapımcısı Belgin Okyay ile güzel bir röportaj gerçekleştirdik.    Kendi ağzından da ipuçları almaya çalıştık, biraz alabildiğimiz kanısındayım. Ama son zamanlarda birbirine benzeyen televizyon filmleri birbirine benzeyen konulardan sıkılmış olan halkımıza böyle güzel duygu yüklü melodram tadında bir belgeselin iyi geleceğini kanısındayım.

Hazırlayan ve Fotograf

ÖZKAN YILDIRIM

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.