Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“ROMMER, YAŞAM KALİTELERİNİ ARTTIRMAYI MİSYON EDİNMEKTE”

ROMMER International Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi; kaplıca suyunu, model metotları kullanarak insanlara daha faydalı hale getirmeye çalışıyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2018 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2018 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
“ROMMER, YAŞAM KALİTELERİNİ ARTTIRMAYI MİSYON EDİNMEKTE”

ROMMER, 26 yıldır faaliyet gösterdiği Bursa’da 6 milyon liralık yatırımla hizmet kalitesini arttırdı. Yatırımını; Almanya, Kanada ve ABD’yi rol model alarak hayata geçiren ROMMER; tıbbi cihazlar, bilgisayarlı denge sistemleri, robotik yürüme rehabilitasyon cihazları gibi pek çok sistemle modern teknolojiyi getirdi.

 ROMMER bugün; fizik tedavi ve rehabilitasyon, beyin ve sinir cerrahisi, dahiliye, diyetisyen, reha-bakım, diş kliniği, klinik psikolog branşlarında hizmet vermektedir. Bilgisayarlı özel denge cihazları, robotik rehabilitasyon sistemleri ve ergoterapi müdahaleleri kullanılarak hemipleji (felç, inme) hastalığının tedavisi, engelli çocuk rehabilitasyonu, engelli çocuklarda ve yetişkin felçli hastalarda gözlemlenen yutma ve salya (tükürük) kontrolü rehabilitasyonu, parkinson, MS hastalığı gibi denge, oturamama ve yürüme problemi olan hastaların fiziksel aktivitelerini tam kapasiteyle yapabilmeleri için doğru tedavi yöntemleri belirleyerek; hastalarının rehabilitasyon programı sonunda günlük aktivitelerini bağımsız ve ağrısız yapmalarını sağlayarak ve yaşam kalitelerini artırmayı amaçlıyor.

 ROMMER’in tüm birimleri geleneksel kaplıca tıbbı teknikleri ve termal suyundan faydalanarak; bel ve boyun fıtıkları, sırt ağrıları, fibromiyozit, diz ağrıları, yumuşak doku romatizması, eklem romatizması, eklem protezleri, her türlü ortopedik ameliyatlar sonrası oluşan fonksiyon bozukluklarının tedavisinde, fizik tedavi alanındaki gelişmeleri güncel olarak takip ederek, hizmet çıtasını yükseltiyor.

HABER VE FOTOĞRAF: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.