Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÖZNUR HANIM'DAN GÜZEL EV YEMEKLERİ

Güzel damak tadıyla Bursalıların gönüllerinde taht kurmuş olan Ablanın Mutfağı Ev Yemekleri 'nin kurucusu ve sahibi Sayın Öznur Bandırma ile güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2018 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2018 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ÖZNUR HANIM'DAN GÜZEL EV YEMEKLERİ

Öznur Hanım öncelikle sizi tanıyabilir miyiz ?  Sonrasında ise işyerinizin kuruluşunu ve bu günlere geliş sürecini bizlerle paylaşırsanız sevinirim?

    Tabii ki, Elbette 1971 yılında Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde doğmuşum. 40 yaşına kadar Mustafa Kemal Paşa da ikamet ettik. 2008'de ailecek Bursa'ya geldik ,küçük bir işletmede lokantada  6 ay  kadar işçilik yaptım. Ondan sonra kendi işyerimi açmayı hedeflediğim ve 2010 yılında Ablanın Mutfağı adı altında işyerimizi açtık. Şu anda da eşim Bekir Bandırma ile birlikte Veysel Karani Mahallesi ,Vaha  Sokak Hipodrom Odun depoları yanında 1 yıldır hizmet vermekteyiz. 30 yıldır evliyim, bir kız ve üç erkek çocuğu annesiyim, çocuklarımın isimleri Metehan, Batuhan, Metincan ve Begüm'dür. Eşim Bekir Bandırma ve 4 çocuğum ve  ailemle mutlu huzurlu bir hayat sürdürmekteyim.

     Peki günde kaç çeşit yemek hazırlamaktasınız, menünüz ile ilgili bizlere bilgi verebilir misiniz?

    Günde aşağı-yukarı 10 çeşit yemek ,3 çeşit çorba ve 5 çeşitte tatlı hazırlamaktayız. 150-200 kişiye hizmet vermekteyiz. İsteyen  kişiler işyerimizde, lokantamızda  yemeklerini yedikleri gibi birçok işletmeye de işyerlerine yemeklerini servis etmekteyiz.

    Peki gelecek hedefleriniz?

   Daha güzel bir restoran açma hedefim bulunmakta İnşallah bu hedefime ulaşmayı Allah nasip eder.

     Peki yoğunlukla tercih edilmeniz  ile ilgili üç temel unsuru söylemenizi istesem bize neler söylerdiniz?

      Bayan eli değmesi, kaliteli malzeme kullanmamız ve evde kendi mutfağımızda kullandığımız gibi sebzeleri taze bir şekilde pazardan etimizi yine ihtiyaç olduğunda Kasaptan Taze bir şekilde almamızı söyleyebilirim.

     Peki bayanlara girişimci olmaları ile ilgili öneride bulunabilir misiniz?

       Elbette, bütün bayanlarımızın mutlaka mücadele etmelerini ve eve çocuklarına  katkıda bulunmalarını buradan tekrar tekrar söylemek istiyorum. Ben de ilk başlarda evde yemekleri üretiyorum sonradan etraftan takdir edilmeye ve yemeklerimin çok beğenilmesi ile sonrasında böyle bir iş yeri açtım ve gayet hayatımdan memnunum bütün bayanlara da kendi hayallerini gerçekleştirebilecekleri işyerleri açmalarını öneriyorum. Biz burada Aynı zamanda güler yüzlü hizmet veriyoruz ve böylelikle müşterilerimizin tercih nedenlerinden biri oluyoruz.

   Peki çalışmalarınızdan, hayatınızdan memnun musunuz?

       Elbette Sağlığım, sıhhatim, huzurlu bir ailem 4 çocuğum ve bunların yanında kendi işyerim  olması beni bu hayatta hayallerimi gerçekleştirmiş olmamın da etkisiyle mutlu kılıyor diyerek sözlerini tamamladı.

      Bursa'mızda güzel lezzetleri ile ön plana çıkmış olan Ablanın Mutfağı'nın kurucusu ve sahibi Sayın Öznur Bandırma'ya bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerinde başarılar diliyoruz.

    

      İletişim Bilgileri:

Veysel Karani Mahallesi

Vaha Sokak    No: 18

GSM :0537 614 09 04

(Hipodrom odun depoları yanı)

Facebook : Öznur Bandırma

Osmangazi/ Bursa

Haber ve  Fotograf :ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.